Call of Duty Black Ops 4 anmeldelse: Battle Royale på CoD-måten med zombier på fart

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jeg kan ikke lyve, som Call of Duty-spiller i mange år, unngikk jeg nesten årets utgivelse på grunn av at enkeltspilleren ble droppet. Like mye som jeg elsker flerspilleren, elsket jeg å ha de fem eller seks timene med historiespill for én spiller.



Men jeg antar at jeg er en av de svært få som elsket det aspektet, ellers ville det ikke blitt droppet - men jeg hadde ikke tenkt å la det farge synet mitt på Black Ops 4 før jeg ga det en god sjanse.



Jeg var veldig spent på Blackout-modusen, som er en klar vri på din vanlige Call of Duty flerspilleropplevelse.



I ekte Battle Royale-stil blir du sluppet ned på et kart og du tøffer det for å være den siste som står, plyndre våpen, vedlegg, ammunisjon samt helbredelser underveis.

Gamle steder gir en fin touch av nostalgi (Bilde: Activision Publishing, Inc.)

michael familiens brilleboks

Men i vanlig Treyarch-stil ble det nikk til tidligere spill via steder på kartene, med variasjoner av steder som Nuketown – et av mine favorittflerspillerkart – som dukket opp.



Grafikken er flott, og jeg så ikke ut til å ha noen problemer med spillingen - annet enn å bli altfor vant til å bli skutt i ryggen gang på gang - men det har re-spillbarhet, så jeg ble aldri skremt av det .

Som med andre Battle Royale-spill, er det morsomt å slå seg sammen med et vennelag og kjempe den gode kampen sammen, og tillegget av zombier til kartet var et flott tillegg.



Siste spillanmeldelser

Som vi alle vet, er flerspiller en stor del av opplevelsen, og etter å ha tilbrakt altfor mange timer i løpet av årene med venner på tidligere utgivelser til de tidlige timene med å spille, vet jeg at hvis dette spillet var en skuffelse, vil folk snakke.

bruce willis demi moore

Men jeg tror ikke det er noen risiko for det; Jeg syntes det var morsomt, og var mye bedre på det enn jeg var med Blackout.

Kontrollene er stort sett de samme som før, og spillflyten er hyggelig; tidligere spillere vil føle seg hjemme når de har blitt vant til kartene, og speide ut de beste stedene for å fange ut de andre lagspillerne.

Årets flerspiller bruker også taktisk lagspill som belønner alle spillerne som bidrar så vel som individuelle prestasjoner, da de ønsker å sikre at lagene faktisk spiller sammen, noe som kanskje har gått tapt tidligere år mens folk kjemper seg gjennom som en en-person-hær.

maur mcpartlin ingen giftering

Zombier på fart (Bilde: Activision Publishing, Inc.)

Nå for den delen likte jeg ikke så mye som jeg trodde jeg ville: Zombier.

De er alle godt designet, og karakterene som pratet i bakgrunnen og kastet ut tilfeldige fornærmelser og ordtak var strålende.

For alle som ønsker en hard og raskere Zombie-opplevelse, er dette det med bjeller på, og du vil elske det - jeg har bare ikke fått en følelse for det ennå.

red light district uk

Zombiene denne gangen har blitt injisert med noe, fordi hastigheten og mengden som kommer ut selv i de tidlige stadiene er definitivt et sjokk. Treyarch spilte ikke på denne gangen, og jeg tror (og håper) etter mye døding og gjenspilling, vil det bli lettere.

Belønning for teamarbeid er et flott tillegg (Bilde: Activision Publishing, Inc.)

Men de nyere kartene krever mye mer arbeid enn bare å finne deler og flikke tentakler på ting fra de forrige spillene.

Og når det gjelder selve kartene, er det noen flotte områder å spille i; enten du vil gå gjennom korridorene RMS Titanic for å oppdage hva som egentlig skjedde den skjebnesvangre natten eller ta deg gjennom et Colosseum inspirert av det gamle Roma, er det nok variasjon til å holde deg interessert.

Og for de som spilte Black Ops 2, utvider Blood of The Dead seg til Mob of the dead, med opprinnelseskarakterene på en slags Alcatraz.

Kjennelse

Gitt mine første reservasjoner, er Call of Duty: Black Ops 4 bedre enn jeg forventet - og Blackout kan bli mitt nye favorittspill å spille.

Jeg vil alltid savne enspillersiden, og jeg håper de vurderer å bringe den tilbake i fremtiden.

Som en Call of Duty-veteran vil jeg si gi det en sjanse.

Hvis du vil ha en enda vanskeligere Zombie-opplevelse, har dette spillet gitt det bjeller på, og jeg ser frem til hva DLC bringer de neste månedene.

nyttår big ben klokkespill

Plattform: Xbox One , PS4 , PC

Pris: £49,99

Call of Duty: Black Ops 4 er tilgjengelig for kjøp nå.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: