Brexit Party: Jacob Rees-Mogg's SISTER Annunziata står for Nigel Farage-gruppen

Politikk

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jacob Rees-Mogg's SISTER er kunngjort som en av de første kandidatene for Nigel Farages Brexit-parti.



Annunziata Rees -Mogg - en tidligere Tory -kandidat som begynte i Høyre i en alder av fem år - ble avduket som en sjokkstjernekandidat for EU -valg 23. mai.



Drøyt 100 aktivister satt på hagestoler i plast i et fabrikkrom i Coventry for å se kunngjøringen.



Den privatutdannede revjaktstøtten jobbet en gang med Brexiteer -journal for Tory -parlamentsmedlem Bill Cash - som i går krevde Theresa May å trekke seg for 'uvillig overgivelse'.

40-åringen og broren Jacob er begge harde brexittere og var blant fem barn til avdøde avisredaktør William Rees-Mogg.

Hun sto for Tories bare 26 år gammel i Aberavon, før hun falt ut med ledelsen da hun sto igjen i Somerton og Frome i 2010.



David Cameron hadde foreslått at hun omtalte seg selv som & apos; Nancy Mogg & apos; - fordi hennes eget navn hørtes for elegant ut - men hun nektet.

Annunziata Rees -Mogg - en tidligere Tory -kandidat som begynte i Høyre i 1984 - ble avduket som en sjokkstjernekandidat (Bilde: Tristan Potter / SWNS)



Da Farage startet partiets EU -valgkamp i Coventry, sa Farage: 'Dette partiet er ikke her bare for å bekjempe europavalget ... dette partiet er ikke bare for å uttrykke vår sinne - 23. mai er det første trinnet i Brexit -partiet .

'Vi vil endre politikk for godt.

'Ja, jeg er sint, men dette er ikke en negativ følelse, dette er en positiv følelse. Jeg sa at jeg ønsket å forårsake et jordskjelv i politikken ... men nå vil vi oppnå en demokratisk revolusjon i politikken. '

Farage - som satset 1000 pund på 3/1 om at hans parti fikk flest seter ved valget 23. mai - introduserte Ms Rees -Mogg som en kandidat som ville stille.

Farage sa at han ønsket å sette 'frykt' tilbake i parlamentsmedlemmer til tross for måneder med advarsler om ytterste høyre (Bilde: REUTERS)

Hun stod foran et skilt og advarte folk om å bruke gassmasker, og sa: 'Jeg er her i dag i sorg.

'Vårt demokrati har blitt så forrådt at jeg har følt behov for å være her.'

kjendis storebror 2014 sladder

På spørsmål om da hun fortalte broren sin om flyttingen til Brexit-partiet, sa Annunziata Rees-Mogg: Vi har alltid snakket regelmessig, og han vet hvor lidenskapelig jeg føler om det som har foregått i våre politiske klasser.

Jeg antar ikke at du gjør alt broren din forteller deg, og ikke alltid gjør ting på samme måte som broren min.

Men vi har begge det samme målet. Vi ønsker å bringe tilbake kontrollen over både demokratiet og landet vårt til det britiske folket.

Han ser en måte å gjøre det på, jeg ser en annen.

Annunziata kjempet berømt med David Cameron etter at navnet hennes ble ansett som for koselig (Bilde: PA)

På spørsmål om hva broren sa da hun kunngjorde at hun byttet parti, sa Rees-Mogg: Han godtok min beslutning. Han visste at tankene mine var bestemt. '

På spørsmål om hun prøvde å overbevise ham om å bli med henne i Brexit-partiet, sa Rees-Mogg: Nei, jeg respekterer hans beslutningsprosess totalt.

Han er et individ med sitt eget sinn. Vi ser ting annerledes og er enige om hva sluttresultatet skal være - demokratiets tilbakevending og kontrollen tilbake.

Ms Rees-Mogg sa til henne om hun trodde broren hennes til slutt ville bli med i Brexit-partiet: Jeg ville bli veldig overrasket.

Hennes bror Jacob Rees-Mogg sa: 'Brexit-partiet er heldig som har en så høykvalitativ kandidat, men jeg beklager at Annunziata har forlatt det konservative partiet.'

Det kom da Nigel Farage brukte lanseringen av sitt nye partis valgkampanje i EU i Coventry for å si at han ønsket å sette 'frykt' tilbake i parlamentsmedlemmer.

Til tross for dette angrep han UKIP for å ha blitt 'overtatt' helt til høyre etter at han dro (Bilde: PA)

Til tross for måneder med advarsler om stigende trusler mot parlamentsmedlemmer og ytterste høyre sa han: 'Jeg tror vi kan vinne disse valgene til Europa, og vi kan igjen begynne å sette frykten for Gud inn i våre parlamentsmedlemmer i Westminster.

De fortjener intet mindre enn det etter måten de har behandlet oss på over dette svik.

Furious Labour -parlamentsmedlem David Lammy svarte: 'Jeg har mottatt drapstrusler mot meg selv, min kone og mine barn for å stå opp mot den ytterste høyre politikken om hat.

'Jeg blir aldri kuet, men for en skammelig måte å oppføre seg på i vårt demokrati.

'Nigel Farage vet nøyaktig hva han oppfordrer til med disse truslene om hundefløyter.'

Arbeider -parlamentsmedlem Jess Phillips la til: 'Du kan ikke skremme meg, du bør ikke prøve, hvorfor ikke prøve å bygge i stedet for å bryte, det er vanskeligere, det tar mer tid og intelligens gitt, hvem som helst kan spille frykt som selger skurk det & apos; s politikk males etter tall. Legg bort fingermalingene, ta en penn.

nye store katteobservasjoner

Han fortalte aktivister som satt på hvite hagestoler i plast, nasjonen var i 'grepet nedgang'.

Farage - som ikke klarte å by på å bli parlamentsmedlem sju ganger - sa at politikerne er 'inkompetente' og 'ikke veldig gode til noe'.

Jacob Rees -Mogg - sønn av avdøde avisredaktør William - er en hardt parlamentsmedlem (Bilde: REUTERS)

Til tross for å ha brukt 20 år som innbetalt parlamentsmedlem, sa han til den 'karrierepolitiske klassen' for å ha 'forrådt' folk over Brexit.

Og han sa at landet ble 'ledet av esler' - navnet på kampanjegruppen mot Brexiteer som har kapret brexitpartiets merkevare med et falskt nettsted.

På dagens arrangement ble det kunngjort at Venture Capitalist Richard Tice ville overta som partiformann fra Farage.

Andre kandidater inkluderer June Mummery, en fiskerikampanje og nå lærer, og Ben Habib, som ble beskrevet som en tidligere Tory -donor.

Nigel Farage og Annunziata Rees-Mogg ved lanseringen av Brexit-partiets valgkampanje til Europaparlamentet i Coventry (Bilde: PA)

Farage, som sluttet i UKIP i desember, sa tidligere at hans tidligere parti har blitt 'overtatt' av ytterste høyre, og at hans nye parti derimot vil være 'intolerant overfor intoleranse'.

Likevel sa han at det ikke var noen forskjell i politikken mellom de to partiene.

Han sa også at parlamentsmedlemmer burde 'frykte' offentligheten over Brexit - ved å bruke den typen språk mange har klandret for stigende trusler mot parlamentsmedlemmer.

Den privat utdannede revejaktstøtten jobbet en gang i Brexiteer-journal for Tory MP Bill Cash (Bilde: Phil Rees / Rex -funksjoner)

David Cameron foreslo en gang at hun dropp sitt flotte navn - men hun nektet (Bilde: Getty Images)

Han ble konfrontert med Radio 4's Today-programmet, som påpekte at Brexit-partiets egen leder sluttet over anti-islam-meldinger sendt fra hennes Twitter-konto.

bekjennelsen sann historie

Meldingene om Catherine Blaiklocks nå slettede konto hevdet at islam er 'uforenlig med liberalt demokrati' som islam = underkastelse-for det meste for å voldta menn.

Presset videre sa han: 'Jeg satte opp festen, hun var administratoren som fikk det satt opp, greit.

'Har vi hatt et par tannproblemer? Ja.'

Les mer

Brexit -nyheter og Brexit forklart
Hva siste Brexit -rad handler om Storbritannia krever & apos; realisme & apos; fra Brussel Storbritannia stiller 9 krav til handelsavtale Vi trenger 50 000 nye tollere

Se Også: