McDonald's avslører ny osteboks - og den vil forbli på menyen for alltid

Mcdonald's Corporation

Horoskopet Ditt For I Morgen

Flytt over nuggets, det er en ny deleboks i byen, og den er full av strålende smeltet ost.



Ettersom McDonalds nettopp har kunngjort at de lanserer en helt ny ostebiter sharebox - og den skal bli en permanent vare på menyen.



Imidlertid vil smaken av ostebittene på innsiden endre seg hver sjette uke, med osten og urten som smelter først.



Når vi går tilbake til McDonalds meny for første gang på over et år, kan lojale fans av hurtigmatskjeden kjenne igjen den overbærende siden, som er laget av en velsmakende blanding av Emmental- og Mozzarella-ost i en urteinfisert brødsmul, og deretter serveres med en fyldig tomatdipp.

Er det galt at vi ikke ville dele disse med noen? (Bilde: McDonald & apos; s)

Koster 4,49 pund for delingsfatet (les: pappeske), får du 15 strålende tøffe ostebiter samt tre dips - samme pris som en 20 -delers nuggets sharebox.



Hvis du som Joey ikke deler maten din, kan du også hente en individuell porsjon for 1,69 pund, noe som gir deg fem ostebiter pluss en dukkert, og trener med 34 p per stykk sammenlignet med aksjeboksens 30 p.

Satt til å slå McDonalds restauranter over hele landet fra neste onsdag (25. september), vil de være tilgjengelige for bestilling så snart frokosten er over kl. 10.30 (eller kl. 11.00, hvis din lokale er en av de 122 butikkene med utvidede timer).



Fingrene krysset Mexicana -ostebittene gjør et comeback også (Bilde: McDonald & apos; s)

Les mer

Takeaway -tilbud, rabatter og tilbud
Gratis Bare spis takeaway Gratis Domino & s pizza -avtale £ 10 rabatt på Deliveroo Gratis pizza takeaway verdt £ 15

Nyheten om lanseringen følger et vellykket spor av osteboksen under fjorårets FIFA -verdensmesterskap, der McDonalds ga ut ostebittene bare for McDelivery -restauranter.

Ikke overraskende viste de seg veldig populære, så nå gjør de sitt første angrep på alle McDonalds restauranter neste uke, uten sluttdato i sikte. Puh!

Se Også: