Brittany Murphy dødsgåte løst - hvordan tunge perioder forårsaket 'forebyggende' passering

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Brittany Murphy var bare 32 år gammel da hun ble funnet liggende livløs på badegulvet i hjemmet hennes i Los Angeles for drøyt 11 år siden.



I 10 dager før hennes tragiske død, hadde Clueless -stjernen klaget på alvorlige magesmerter. Hun utviklet også influensalignende symptomer og våknet klokken 03.00 om morgenen da hun døde, og gispet etter pusten.



Leppene hennes ble blå da hun lå på balkongen i hjemmet hun en gang kjøpte av Britney Spears og Justin Timberlake, og det moren hennes Sharon så, skremte henne.



Hun lå på terrassen og prøvde å trekke pusten, husket Sharon til Hollywood Reporter i 2011.

Brittany Murphy avbildet bare uker før hennes død i desember 2009

Brittany Murphy avbildet bare uker før hennes død i desember 2009 (Bilde: FilmMagic)

betydningen av 1212 numerologi

Jeg sa ‘Baby, stå opp.’ Hun sa: ‘Mamma, jeg får ikke pusten. Hjelp meg. Hjelp meg.'



Mannen hennes Simon la til: Hun sa til moren sin: 'Jeg dør. Jeg kommer til å dø. Mamma, jeg elsker deg. ’

Kl. 07.30 klaget Bretagne nok en gang over magesmerter og gikk inn på badet og lukket døren. En halv time senere fant moren henne liggende bevisstløs. Hun ville aldri våkne igjen.



I ukene etter skuespilleren Clueless & apos; død, grusomme rykter fløy om at hennes død hadde blitt forårsaket av alt fra narkotikamisbruk og forgiftning til drap og mugg .

ben miller rob brydon

Men en obduksjon av Los Angeles County Coroner utelukket begge teoriene og uttalte at det ikke var funnet ulovlige rusmidler i systemet hennes.

I stedet avslørte undersøkelsen at hun hadde plukket opp en insekt - Staphylococcus aureus - under et besøk i Puerto Rico seks uker før.

Først ble det bare mor og mann som ble syk mens Bretagne hadde det bra.

Brittany Murphy klemmer ektemannen Simon Monjack

Brittanys ektemann Simon Monjack fikk også feilen, men ble fullstendig frisk (Bilde: Todd Williamson/WireImage.com)

1133 engel nummer kjærlighet

Men etter hvert som de kom seg, stupte helsen til Bretagne og hun utviklet lungebetennelse.

Så hvorfor påvirket det henne så annerledes? Rettsmedisinen oppdaget at hun led av alvorlig anemi som følge av de tunge, smertefulle periodene som plaget henne.

På tidspunktet for hennes død skulle Brittany ha utholdt sin andre smertefulle menstruasjon i måneden, og ifølge rapporten resulterte den & kroniske jernmangel & apos; gjort henne mer sårbar for alvorlig infeksjon og mulige alvorlige bivirkninger av reseptbelagte medisiner hun tok.

Leann Wright-Philips

Dagen hun døde, hadde hun tatt anti-depresjonsmedisin Prozac; legemiddel mot anfall Klonopin; det antiinflammatoriske metylprednisolon; en betablokker; hydrokodon; acetaminophen og Vicoprofen for lindring av menstruasjonssmerter.

Men med det røde blodtallet ned til en fjerdedel av den normale mengden, var hun i en 'svekket helsetilstand [som] ville øke sårbarheten for infeksjon, lød obduksjonsrapporten.

Brittany Murphys Coroner -rapport

Brittany Murphys rettsmedisinske rapport avslørte at hun hadde lidd av alvorlig anemi

Det fortsatte: Mulige negative fysiologiske effekter av forhøyede nivåer av disse medisinene kan ikke diskonteres, spesielt i hennes svekkede tilstand.

Hjerteskjærende fant rapporten at mens hennes død var tilfeldig, kunne den sannsynligvis ha blitt forhindret med riktig medisinsk inngrep.

Hun hadde vært syk i minst to uker, sa assistent LA Coroner Ed Winter til Hollywood Reporter. Hadde de tatt henne med til lege eller sykehus, hadde det vært mulig å behandle.

Etter hennes død åpnet Simon om konas alvorlige perioder og forklarte at de ofte hadde andre symptomer.

når stenger meningsmålingene Storbritannia

'Som alle dødsfall, går jeg igjen og igjen og igjen,' sa han den gangen. 'Hun var død innen to timer etter at hun våknet og sa:' Brystet mitt er stramt. Jeg kan ikke trekke pusten! & Apos; Men det var en del av hennes normale menstruasjonssyklus. Det var den perfekte stormen. '

Simon døde bare måneder etter Bretagne, og dødsårsaken hans var også forårsaket av lungebetennelse, ifølge en rapport fra Los Angeles County Coroner.

Se Også: