Er ekteskapet på kortene? Bradley Cooper og Suki Waterhouse 'mer forelsket enn noensinne'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Bradley Cooper og Suki Waterhouse

Suki og Bradley deler et øyeblikk(Bilde: Getty)



Bradley Cooper er fortsatt forelsket i Suki Waterhouse, og ekteskap kan være på kortene, har kilder avslørt.



The & apos; American Hustle & apos; star utløste nylig rykter om at han hadde skilt seg fra den britiske modellen etter mer enn et års dating, blant rapporter han hadde kontaktet med sin tidligere kjæreste Renee Zellweger, men venner i nærheten av paret insisterer på at de fortsatt er veldig lykkelige sammen.



En kilde fortalte E! Nyheter: 'Bradley og Suki er veldig mye et par.' Duoen har ikke blitt sett sammen siden de deltok på en post -Oscars -bash i Los Angeles i begynnelsen av mars, men den blonde skjønnheten, 22, ble oppdaget ved ankomst til LAX flyplass i helgen for å tilbringe noen dager med den 39 år gamle stjernen. Det ble tidligere avslørt at Suki ble 'overrasket' over Bradleys intelligens da hun først møtte ham i London i februar 2013.

En kilde sa: 'Hun var klar til å avskrive ham som en annen, dum skuespiller, men Bradley overrasket henne virkelig med flytende fransk og den intense bunken lesestoff han har ved siden av sengen sin.' Han har også alltid en ryggsekk med veldig intellektuelle bøker med ham for å avverge kjedsomhet. '

Suki Waterhouse spiser pizza

Paret som spiser sammen ... (Bilde: Reuters)



En annen venn foreslo at den håpefulle skuespilleren håper å gå ned midtgangen med & The Hangover & apos; skuespiller - som giftet seg med skuespillerinnen Jennifer Esposito i 2006 før han skilte seg fra henne i 2007 - i nær fremtid.

Kilden forklarte: 'Det er en stor aldersforskjell mellom dem, men Suki elsker Brad, og etter å ha vunnet mammas hjerte håper hun på en ring på fingeren.' Han er så forskjellig fra mennene hun vanligvis møter i modellverdenen. Suki elsker at Brad er smart, så vel som sexy. Han kan ikke gjøre noe galt i øynene hennes. '



I mellomtiden ser Suki ut til å følge mannen hennes Bradley inn i Hollywoods verden.

cj den vakre gifte seg

Debuten hennes vil være i rom-komedien Love Rosie, der hun spiller sammen med Lily Collins og Sam Clafin, og hun elsket det så mye at hun vil gjøre mer.

American Hustle - Bradley Cooper og Christian Bale

Bradley Cooper i årets hit American Hustle

Hun sa til magasinet LOOK: 'Jeg avsluttet nettopp en romantisk komedie for et par måneder siden som heter Love Rosie, filmet i Irland.

'Det er min første ordentlige spillefilm, og det fikk meg til å bestemme at jeg vil gjøre mer, så vi får se ... Kanskje [jeg vil spille] en Bond -jente, eller noe sånt.

'Eller Angelina Jolies jente, avbrutt slags ting. Jeg vil gjerne spille en dårlig jente. '

Suki - som tilsynelatende ikke er opptatt av et trekk i LA til tross for at Bradley ville at hun skulle bo hos ham i USA - insisterte tidligere på at det å være modell ikke ville bety at det ville være tøft å bytte til skuespill, og hevdet at de to næringene faktisk er veldig lignende.

Hun sa: 'Jeg tror at med modellering og skuespill i disse dager er linjene uskarpe. Alle kan gjøre alle slags ting, så hvorfor gjøre bare en? '

Bradley Cooper koser seg opp til Suki Waterhouse Se galleri

Se Også: