Thorpe Park Fright Night 2018 anmeldelse: vi tester om den lever opp til tidligere år

Storbritannia Og Irland

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er den gangen igjen hvor Thorpe Park blir omgjort til en hjemsøkt lekeplass for besøkende som leter etter spenning i løpet av den skumleste tiden på året.



I nesten to tiår har skrekkfans ankommet parken med løfte om å få buksene skremt av dem, og i år lover å være den største med flere skremmende opplevelser.



jeg er en kjendis startdato for 2019

Fright Night 2018 har økt antall hjemsøkte labyrinter rundt parken, inkludert; The Walking Dead: Do or Die, Vulcan Peak, Deep Creek Woods og Blair Witch, som alle inkluderer liveopptredener fra skuespillere som gir alt for at du skal føle deg skrekkslagen.



Besøkende kan forvente en sanseopplevelse i Vulcan Peak da de må navigere gjennom labyrinten som er innhyllet i fullstendig mørke, og en oppdatert oppfatning av Blair Witch Project har gjester som streifer gjennom parkens skogkledde områder og prøver å unngå blikket til den samme heksen selv.

Gjør deg klar for live -action -skremmende labyrinter med zombie -tema (Bilde: REX/Shutterstock)

Noen av Fright Nights tidligere labyrinter gjør også en retur som SAW: Alive hvor besøkende må ta seg gjennom en av Jigsaw's feller, så vel som en annen Walking Dead -temaopplevelse, Living Nightmare.



Men det er ikke bare labyrintene hvor du kan forvente å oppleve noen hopp, ettersom zombier og andre urovekkende karakterer kan bli funnet å vandre rundt på parkområdet.

dani dyer love island

Ikke bli overrasket over å høre noen få skrik mens gjester blir sneket til av vanvittige drapsklovner og andre blodig skrikende mumlere mens solen går ned og lysene går ned over parken.



Thorpe Park's Fright Nights kommer tilbake for 2018 (Bilde: REX/Shutterstock)

beste barberkrem uk

Alle andre attraksjoner er fremdeles åpne for besøkende sent på kvelden, noe som kan være en god unnskyldning for å finne spenningen din på mer tradisjonelle måter på noen av deres velkjente berg- og dalbaner som Stealth og Nemesis Inferno. Spesielt hvis skremmene er for mye for svakhjertede.

Hvis du leter etter en morsom Halloween -opplevelse med familie og venner (forutsatt at de er 13 år eller eldre), er Thorpe Park stedet å dra i oktober.

Billetter er tilgjengelige for FRIGHT NIGHTS fra £ 33pp online mellom 5. oktober 2018 og 31. oktober for utvalgte datoer.

Se Også: