Hvorfor Jim Carrey og Cathriona White deler seg, og den virkelige grunnen til at hun i hemmelighet giftet seg med Mark Burton

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Paret gikk fra hverandre bare dager før hun tok sitt eget liv i 2015(Bilde: Flynet/Facebook)



Det har i dag kommet fram at Jim Carrey ikke vil bli stilt for retten over sin ekskæreste Cathriona White's død etter at den urettmessige dødsaken mot skuespilleren ble kastet ut.



Cathrionas mamma Brigid Sweetman og ektemannen Mark Burton tok rettslige skritt mot stjernen i 2016 og hevdet at hun tok sitt eget liv etter at han smittet henne med mange kjønnssykdommer.



Imidlertid er skuespilleren nå godkjent etter at det ble funnet at en ren STD -test tatt før Cathriona møtte Jim ble forfalsket.

Ace Ventura -stjernen opprettholdt alltid sin uskyld.

Og til tross for at hun ble skilt fra Cathriona da hun døde 28. september 2015, var Jim så ødelagt at han til og med bar kisten hennes da hun ble begravet i hjemlandet Irland.



Men hva skjedde med å drive Jim bort fra kvinnen han innrømmer at han & quot; elsket & apos ;?

Jim Carrey deltar i The Funeral of Cathriona White

Jim Carrey deltar i begravelsen til Cathriona White (Bilde: Getty)



Hvorfor ble Jim Carrey og Cathriona White splittet?

Paret daterte av og på fra slutten av 2012 og delte seg i mars 2013 før de ble sammen igjen i mai 2015.

Kosmetologen og sminkeartisten hadde delt med skuespilleren Jim bare dager før hun tok sitt eget liv.

danielle armstrong forlater sykehuset

TMZ rapporterte at i sitt selvmordsbrev skrev Cathriona: 'Jeg har brukt 3 dager nå i vantro på at du ikke er her.

'Jeg kan fortsette å være knust og prøve å sette bitene tilbake. Jeg kunne, jeg har bare ikke viljen denne gangen.

'Jeg beklager at du følte at jeg ikke var der for deg. Jeg prøvde å gi deg min beste del. '

Jim Carrey poserte for intime Valentinsdag-bilder med sin daværende kjæreste (Bilde: TMZ / AKM-GSI)

Obduksjonsrapporten viste at Cathriona hadde fortalt venner før hennes død at '... hun var forelsket i Jim og at forholdet deres var en berg -og -dalbane ... at hun knyttet identiteten hennes til hans og at hun følte at han (Carrey) var glir bort fra henne. '

Men til tross for problemene deres, innrømmet Jim at hennes død gjorde ham ødelagt.

'Jeg er sjokkert og dypt bedrøvet over at min søte Cathriona gikk bort. Hun var en virkelig snill og delikat irsk blomst, for følsom for denne jorda, for hvem kjærlighet og kjærlighet var alt som gnistret, sa han i hyllest.

'Mitt hjerte går til familien og vennene hennes og til alle som elsket og brydde seg om henne. Vi har alle blitt rammet av et lyn. '

Les mer

Jim Carrey fjernet for urettmessig død
Sannheten bak urettmessig dødssak Hvor er eneboer Jim Carrey nå? Hvorfor Jim Carrey og Cathriona White deler seg Jim Carrey SLETTET for urettmessig død

Hvorfor var hun gift?

Det kom senere frem at selv om hun så Jim, var hun faktisk gift med Mark Burton.

vasket mccanns kosekatt

Imidlertid hevdet Carreys advokat at ekteskapet bare var for et grønt kort & apos; med Cathriona på bildet som kysset Jim en måned etter at hun giftet seg med Mark 15. januar 2013.

I rettsdokumenter sa skuespilleren: Til min overraskelse lærte jeg senere at Cat i januar 2013 giftet seg med en mann i Las Vegas for sitt grønne kort, samtidig som hun opprettholdt sitt faktiske forhold til meg.

Cat var regelmessig hos meg hjemme i januar 2013, og jeg støttet henne økonomisk, og vi var veldig forelsket.

Eurovision 2019 britisk tid

Jeg møtte aldri hennes green card -ektemann Mark Burton før etter Cat's død, og heller ikke diskuterte Cat noen detaljer om ekteskapet hennes med ham mens hun levde.

Hun sa heller aldri til meg at hun hadde et bryllup eller at hun noen gang hadde blitt oppdaget av Burton, og at hun aldri hadde på seg en giftering.

Hollywood -kameramannen Burton ble oppført som hennes nærmeste på offisielle dokumenter, men planla å starte skilsmissesaker, hevdet rapporter.

& apos; Jeg forstår at hun og Burton skulle skilles, men de var fortsatt offisielt gift da hun døde, så han er hennes offisielle pårørende. Imidlertid kan han avstå sin rett til hennes eiendeler til familien hennes hvis han ønsker det, & apos; Ed Winter, assisterende sjef ved Los Angeles rettsmedisinske kontor, sa til The Times.

Jim Carrey stilte for intime Valentinsdag-bilder med sin daværende kjæreste-og tidspunktet for skuddene beviser at ekteskapet hennes var totalt lurt og et 'grønt kort ekteskap' ... ifølge Carreys advokat. (Bilde: TMZ / AKM-GSI)

I mellomtiden bekreftet en representant for Carrey i dag Hollywood Reporter saken ble avvist 25. januar, men vil ikke kommentere utover å si at skuespilleren gleder seg til å fortsette med livet.

Cathriona begikk selvmord 28. september 2015 etter overdosering av en rekke reseptbelagte piller.

Mye gjørme har blitt slynget i saken som har gått lenge - med irskfødte Cathrionas ektemann som påsto at Carrey brukte sin 'rikdom, innflytelse og kjendisstatus' for å skaffe medisinen.

De påsto også at stjernen var ansvarlig for å gi herpes type 1 og 2 i 2013.

som døde i eastenders

Saken er henlagt etter at Carreys legemann Raymond Boucher ba retten tvinge Burton til å levere White's STD -testresultater før hun møtte Carrey.

Jim Carrey stilte for intime Valentinsdag-bilder med sin daværende kjæreste-og tidspunktet for skuddene beviser at ekteskapet hennes var totalt lurt og et 'grønt kort ekteskap' ... ifølge Carreys advokat. (Bilde: TMZ / AKM-GSI)

Jim Carrey ble ødelagt over hennes død (Bilde: FameFlynet.uk.com)

Boucher kom til at et dokument fra 2011 som viste White hadde rene testresultater før han møtte Carrey var en forfalskning.

Det kommer etter at Carrey tok mot sminkeartistens ektemann og mamma - og påsto at eksen hans faktisk prøvde å presse ham i løpet av livet hennes.

I en uttalelse på det tidspunktet sa han: 'Dessverre begikk jeg den feilen for tre år siden å gi etter og avgjøre falske påstander fra Mr. Marchino [Miss White's advokat], på vegne av Cat, som en offentlig offentlighet. forsvar er en svært kostbar og smertefull prosess. På den tiden følte jeg at Cat ble utnyttet av Marchino.

Jim Carrey og Cathriona White stammer fra 2012 - men hun tok sitt eget liv i 2015 (Bilde: FameFlynet.uk.com)

Jim Carreys eks Cathriona White kommer med kjærlighetserklæringer til skuespilleren i hjerteskjærende tekstmeldinger der hun frykter at morsomheten ga henne Herpes (Bilde: Splash)

Bridget White, mor til Cathriona White med familiemedlemmer og venner, ved flyttingstjenesten til Cathriona (Bilde: FameFlynet.uk.com)

Jim feiret påske med et bilde for fans - han har vært en eneboer siden den urettmessige dødsdrakten (Bilde: Twitter)

'Siden denne nye saken ble anlagt, har jeg oppdaget dybden av bedrag bak disse falske påstandene.

'Jeg vil ikke gi igjen for de samme uredelige anklagene som ble initiert av Cat & # 39; s ektemann i navn, men ikke stoffet Mark Burton, og hennes fremmedgjorte mor.

Jeg er heller ikke ansvarlig for det disse desperate karakterene utilsiktet har oppdaget om kvinnen jeg elsket. Jeg ble tydelig blindet av kjærligheten min.

'Uansett vil jeg ha et sted med empati og tilgivelse for Cat og fortsette å fokusere på de mange velsignelsene i dette livet (sic). & Apos;

hvem er rylan clark gift med

I rettsdokumenter hevdet Jim at mellom mars og august 2013, Cathriona, sammen med sin advokat, truet med å fortelle verden at han feilaktig ga henne kjønnssykdommer med mindre han betalte henne millioner av dollar. & Apos;

Moren hennes hevdet at hun fant detaljerte kjærlighetsnotater fra Cathriona som belyste Carreys karakter.

Den ene leste: Jeg møtte deg, du introduserte meg for kokain, prostituerte, psykiske overgrep og sykdom. Du gjorde gode ting for meg, men å være sammen med deg brøt meg ned som en person Jim. '

Hun fortsetter: Jeg ble lovet Jekyll, og i stedet fikk jeg Hyde. Fordi jeg elsker deg, ville jeg ha stukket ut Hyde hele året og gjort alt han ønsket å være sammen med Jekyll for 5 av dem, men du kastet meg bort da du absorberte noe verdig som var igjen av meg.

Se Også: