Poldarks Aidan Turner kan ikke skjule kjærlighet til kjæresten Caitlin FitzGerald da han trekker henne inn for veldig offentlig smooch

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Poldarks Aidan Turner trekker kjæresten Caitlin FitzGerald inn for offentlig smooch



Poldarks Aidan Turner og hans nye kjærlighet er veldig engasjert i romantikken sin ... hun ser ut til å ha forlatt skuespillklasser for å fly til hans side.



Den amerikanske stjernen Caitlin FitzGerald kom inn for litt kvalitetstid med ham etter at paret ble forelsket i et filmsett.



Fans av Aidans hjerterytmende alter-ego vil finne ut i helgens dramatiske seriefinale om han gjør opp med sin elskede Demelza.

Men som våre bilder av paret som kysser showet, er hans virkelige kjærlighet ikke i tvil om hans picks appell.

Aidan trekker Caitlin inn for et kyss (Bilde: Splash News)



De var ute på en hundetur (Bilde: Splash News)

Les mer



Mer om Poldark ...
Aidan dekker til Sexigste serien ennå Hvor er det filmet? Er dette slutten?

Når de stoppet for fisk og chips da de ruslet gjennom Øst -London med en mystisk hund, kunne ikke paret - som har datet siden februar - skjule følelsene sine for hverandre.

Caitlin, 35, har dukket opp i TV -programmer, inkludert Gossip Girl og Masters of Sex. Hun avlyste en serie med skuespill og regi av mesterklasser hjemme i Maine før hun dro til Storbritannia.

Hun og den irske skuespilleren Aidan ble forelsket mens de filmet The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot. Filmen hadde verdenspremiere i forrige uke på Fantasia -festivalen i Montreal, Canada - selv om verken Aidan, 35 eller Caitlin var der for arrangementet.

De likte en dag ute i London (Bilde: Splash News)

Paret møttes på settet med en film (Bilde: Splash News)

I fantasifilmen, spilt inn i Massachusetts, spiller Aidan en amerikansk soldat som må forlate sin kjærlighet - spilt av Caitlin - for å gå på et hemmelig oppdrag.

Men mens Aidans virkelige romantikk går fra styrke til styrke, har den fjerde sesongen av BBCs Cornwall-baserte hit Poldark vært den mest testet ennå for tidligere soldat Ross og kona Demelza, spilt av Eleanor Tomlinson.

I forrige uke så seerne Demelza forlate Poldark i London, etter at han skjøt den skurkemunken Adderley under en hemmelig duell.

rav hørt elon musk

De gjemte seg i fish and chips (Bilde: Splash News)

De ser så elsket ut (Bilde: Splash News)

Aidan som Poldark (Bilde: PA)

Mer enn seks millioner fans forventes å stille inn på den siste episoden - når Poldark kommer tilbake til Cornwall for å se musikken.

Skrevet av Debbie Horsfield, den femte - og muligens siste - serien skal begynne å filme til høsten.

Aidan, kjent for sine toppløse scything -scener på TV, vinner for tiden strålende anmeldelser i farsen The Lieutenant of Inishmore på Londons Noel Coward Theatre.

* Poldark sendes søndag klokken 21.00 på BBC One

Se Også: