Hvordan sette opp Amazon -kontoen din, slik at barna dine IKKE kan kjøpe ting på den

Amazon

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: E +)



Amazon har gjort det notorisk lett å kjøpe deg alt fra den siste bestselgeren til en støtfangerpakke med Andrex toalettpapir.



I likhet med Prime Membership, Alexa stemmegjenkjenning og One-Click Payment betyr at nettbutikken kan tilby deg nesten alt du vil med bare ett klikk eller et trykk på skjermen.



lærling 2018 startdato

Dessverre gjør det det også enkelt for foreldre å bli rammet av store regninger når barna drar nytte av den nye shoppingteknologien.

Det er det som skjedde med den 32 år gamle forelder Sophie Stone etter at datteren hennes på fem år bestilte et diamanthalsbånd og 300 pund av den samme Disney-leken fra en Amazon-nettbrett.

(Bilde: PA)



Imidlertid har Amazon faktisk ganske anstendig foreldrekontroll på plass hvis du vet hvor du skal lete.

Selv om det ikke er noen spesiell måte å stoppe noen som gjør et kjøp på en ulåst nettbrett eller telefon som er logget på en Amazon -konto, kan du begrense skaden ved å ta noen forebyggende tiltak.



Det første du må gjøre er å deaktivere betalinger med ett klikk:

  1. Gå til Administrer standardadresse og 1-klikk Innstillinger.
  2. Klikk Klikk her for å endre 1-klikk-standardadressen, og klikk deretter Redigere ved siden av betalingsmåten for adressen.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å lagre 1-klikk-innstillingene.

Amazon har også nylig lansert muligheten for tenåringer å ha sine egen pålogging å bruke på Amazon -appen. Forskjellen er at foreldre kan godkjenne alle bestillinger eller sette forhåndsgodkjente utgiftsgrenser.

Som forelder til en tenåring vet jeg hvordan de ønsker uavhengighet, men samtidig må det balanseres med bekvemmeligheten og tilliten foreldrene trenger. Vi har lyttet til familier og har bygget en flott opplevelse for både tenåringer og foreldre, sa Michael Carr, visepresident i Amazon Households.

royal mail julebrev
Amazon Fire HD Kids Edition

Amazon Fire HD Kids Edition (Bilde: Amazon/PA)

For tenåringer som har en forelder med et Prime -medlemskap, kan de også få tilgang til Prime -fordeler uten ekstra kostnad, inkludert rask, gratis frakt, Prime Video og spillfordeler med Twitch Prime.

Når en tenåring (mellom 13 og 17 år) finner noe de ønsker å bestille, kan de legge inn bestillingen på Amazon -appen, og foreldre vil motta en tekst eller e -post som viser varen, kostnaden, leveringsadressen og betalingsinformasjonen.

Tenåringen kan også inkludere et personlig notat som: Dette er boken jeg trenger for timen. Foreldren kan godkjenne bestillingen via tekst, eller de kan besøke bestillingssiden for å gå nærmere gjennom den.

Kjøp i app

(Bilde: Amazon)

I tillegg til å redusere mengden feilaktige betalinger på hovedappen, tilbyr Amazon også alternativer for å begrense kjøp i app. Dette er anledninger hvor kunder kan bruke ekte penger for å låse opp prestasjoner eller bonuser i vanlige apper.

Dette kan konfigureres på hvilken som helst Amazon -enhet, for eksempel Fire -nettbrettet.

Slik gjør du det:

  1. Start Amazon Appstore på enheten din.
  2. Å velge Regnskap , og trykk deretter på Innstillinger .
  3. Trykk på Foreldre kontroll .
  4. Trykk på Aktiver foreldrekontroll , og skriv deretter inn passordet til din Amazon -konto. Når du har gjort dette, må du skrive inn passordet til din Amazon-konto for å fullføre kjøp i appen på enheten din.

Amazon Prime Video foreldrekontroll

Har du sjekket Amazon Prime Video ennå? Her er alt du trenger å vite. (Bilde: Amazon)

Hvis du ikke vil at barna skal få tilgang til upassende materiale på Amazons videostreamingsplattform, kan du også sette på plass noen sikkerhetstiltak.

arsene wenger man utd

Dette fungerer på Amazon -enheter som Fire TV Stick eller Fire -nettbrett.

Slik blokkerer du avspilling av Amazon -videotitler basert på rangeringskategorien:

  1. Gå til Amazon Videoinnstillinger og -enheter
  2. Gå til Se restriksjoner seksjon.
  3. Velg vurderingskategoriene du vil begrense. Velg deretter enhetene du vil bruke disse visningsbegrensningene på.

For å slå på Amazons foreldrekontroll må du først angi en 4-talls Amazon-PIN.

Amazon Kids Tablet

(Bilde: Amazon/PA)

Hvis du vil være helt sikker på at barna dine ikke vil misbruke Amazon -kontoen din, kan du skaffe dem en av Amazons spesifikke Fire Tablets for Kids -enheter.

Gadgeten er en låst nettbrett som er spesielt rettet mot whippersnappers, men Amazon sier at den erkjenner at foreldre fortsatt kan slite.

Nettbutikken sier at den ønsker å hjelpe foreldre med å bestemme hvordan de skal håndtere tidsbegrensninger og pedagogiske mål når de bruker nettbrettet.

En funksjon kalles diskusjonskort, og den lar foreldre benytte seg av en bestemt bok, video, pedagogisk app eller spilltittel for å få flere detaljer. Det inkluderer et sammendrag og eksempler på spørsmål de kan stille barnet sitt.

Rapporter inkluderer informasjon som videoer som ble sett, bøker som ble lest, apper eller spill som ble spilt og besøkte nettsteder, inkludert hvor mange minutter som ble brukt på en bestemt tittel og hvordan bruken kan ha endret seg i løpet av uken.

Ifølge Amazon bruker over 10 millioner barn sin Fire for Kids-tjeneste, som inkluderer alderssvarende innhold og ingen tilgang til sosiale nettverk eller potensielt kostbare kjøp i apper.

Se Også: