Lærlingen 2018: Luftdato, klokkeslett og hva er oppgaven denne uken?

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: BBC)



Siden sommeren offisielt nærmer seg slutten, og vi prøver å følge med på alle de nye showene vi må se, inkludert X Factor og Killing Eve, må vi ikke glemme de gode gamle klassikerne som The Apprentice.



nasjonalsangens svarte speil

Forretningsshowet har nå offisielt kommet tilbake for å ta oss helt til jul med de slitsomme utfordringene ved byttehandel, grusomme annonser og forretningsplanintervjuer. Så når er showet i gang, hva er oppgavene og hvem slutter seg til Lord Sugar i styret?



(Bilde: BBC)

Hva handler lærlingen om?

The Apprentice er et realityprogram på BBC One der Lord Sugar - milliardær forretningsmogul verdt 1,4 milliarder pund - prøver å finne en forretningspartner han kan investere 250 000 pund i. Han setter tøffe utfordringer for å markere ferdigheter innen forhandlinger, salg, reklame og kreativitet før du velger kandidaten med totalpakken på slutten av serien å gå i forretning med. Selv om i fjor, Lord Sugar skrev historien til å velge to forretningspartnere .

Når er The Apprentice tilbake på TV?

Lærlingen startet på BBC One på 3. oktober klokken 21.00 for sin fjortende serie. Det vil sendes i totalt 12 episoder med de vanlige spin-off-episodene, inkludert Meet The Candidates og The Final Five.



Lord Sugar brøt nyheten på sin offisielle Twitter -konto.

Han delte også et vitsebrev med påstand om å være fra hans fiende Piers Morgan sammen med noen & apos; offisielle & apos; handelsvarer.



2018 blir showets 14. sesong - med BBC som også bestiller en 15. og 16. serie.

Hvem er kandidatene?

Kandidatene er nå offisielt avslørt, og oppstillingen er en blandet gjeng fra en kjeksarving til en wannabe Wolf of Wall Street.

Hele oppstillingen (Bilde: PA)

svart alv på hylla

Hva er utfordringene?

Uke én - Malta

For den første oppgaven ønsket Lord Sugar å se forhandlingskunnskapene til de seksten kandidatene og flyr dem avsted på en overraskende tur til Malta.

Det er kjøpsoppgaven, så de håpefulle må kjøpe ni maltesiske varer, inkludert havsalt og en modellbåt til de lavest mulige prisene før de gjenforenes på flyplassen.

Sarah Bryne var den første som fikk sparken.

Uke to - tegneserier

I den andre uken opprettet kandidatene en tegneserie rettet mot barn og ga ideen til ledende personer i bransjen for å sikre bestillinger.

Kandidater trengte å demonstrere ferdigheter med kreativitet, produktiv pitching og teamarbeid.

David Alden var den andre som fikk sparken.

Uke tre - Donuts

Lord Sugar ga kandidatene i oppgave å produsere og selge smultringer til en bedriftskunde og publikum. Halvparten av hvert lag fant ut smaker, mens de andre satte i gang med å bestille en skreddersydd bestilling fra en bedriftskunde.

becky noen brune tatler

Frank Brooks var den tredje som fikk sparken.

Uke fire - Body Building Expo

Lord Sugar innkaller kandidatene til Londons ikoniske Royal Albert Hall, hvor han setter dem utfordringen med å selge på en av verdens største bodybuilding -utstillinger.

Basert på NEC i Birmingham, må lagene friste styrkete kroppsbyggere til å dele med pengene sine i bytte mot avanserte produkter og tjenester rettet mot treningsfans.

Les mer

andy grey rachel lewis
Lærlingen 2019
Møt kandidatene i 2019 BBC rasende da stjerner skryter av finalen Lord Sugar slutter? Stjerner & apos; for utslitte & apos; å nyte godbiter

Hvem slutter seg til Lord Sugar som sine rådgivere?

Mens Lord Sugar er altfor viktig og opptatt til å følge amatørforretningsmaguler rundt å fullføre utfordringer, ansetter han sine pålitelige hjelpere som øyne og ører.

Karren Brady (Bilde: PA)

Claude littner (Bilde: BBC)

West Hams administrerende direktør og forretningskvinne Karren Brady kommer til å se Lord Sugar & rsquo; s håpefulle forretningspartnere gjøre narr av seg selv sammen med Claude Littner, forretningsleder som begynte i panelet i 2015 for å erstatte Nick Hewer.

Lærlingen kommer tilbake hver onsdag kveld fra 3. oktober 2018 på BBC One.

Se Også: