CBeebies -stjernen 'angrer ikke' på toppløs skyting som etterlot henne selvmord, arbeidsledig og 100 000 pund i gjeld

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: PA, BBC)



Eks-CBeebies-programleder Sarah-Jane Honeywell har innrømmet at hun ikke angrer på at den toppløse fotograferingen hun sier kostet henne en drøm-TV-jobb, 100 000 pund gjeld og vurderte selvmord i møte med en hard offentlig tilbakeslag.



Sarah-Jane hadde vært et kjent ansikt for unge seere på BBCs barnekanal CBeebies hvor hun var kjent for sin muntre og morsomme oppførsel da hun presenterte sammen med Justin Fletcher-bedre kjent som Mr Tumble.



Black Friday-tilbud 2019 Storbritannia

Men boblen til TV -stjernen sprakk da hun ble avskjediget fra jobben hun elsket, og førte henne til å gå inn i en depresjon som hun sa hun vurderte å ta sitt eget liv.

I november 2011 gikk Sarah med på å delta i en kampanje for dyrevelferd veldedighet PETA som så henne posere i bare et par nakenbukser på en stor tallerken med mat på Londons Trafalgar Square.

Sarah-Jane Honeywell sa at hun stod igjen med 100 000 pund i gjeld etter å ha mistet drømmejobben sin på CBeebies (Bilde: BBC)



På det tidspunktet hadde Sarah -Jane tatt en pause fra CBeebies -innspillingen og tenkte ikke på å fjerne bevegelsen med dem - som hun beskrev som & quot; bare litt moro & apos; at hun ikke ble betalt for.

Imidlertid forårsaket de provoserende snappene en enorm storm på publiseringen, med flere bilder som snart dukket opp av Sarah-Jane som dukket opp i sparsom antrekk, inkludert et sett med henne som helte en flaske Diet Coke over brystene.



Sarah-Jane sa da bildene traff pressen hun fant ut at hun ikke lenger jobbet for BBC.

Sarah-Jane fremsto toppløs på en gigantisk tallerken på Trafalgar Square for å promotere World Vegan Day (Bilde: PA Archive/Press Association Images)

'BBC ble bedt om å kommentere bildene, og de sa ganske enkelt at jeg ikke lenger jobbet for dem. Det var slik jeg fant ut, sa hun Solen.

'Det var aldri en telefon eller en eneste samtale med sjefene mine - til tross for at jeg har jobbet der i 10 år. Jeg ble helt ødelagt av at karrieren jeg elsket var over. '

sophie kirken kjendiser går dating

Selv medstjernen Justin frøs henne ut, sa Sarah- Jane da hun fortalte hvordan hun forlot ham en melding han aldri svarte på.

juleferiepakker 2017

'Vi var de beste kameratene, så det gjorde veldig vondt. Jeg forstår det imidlertid, for som barnepresentant må han beskytte sitt eget image. '

Sarah-Jane sa at hun aldri snakket med CBeebies-programlederen Justin Fletcher igjen etter skandalen

Sarah sa at hun var virkelig såret & apos; og følte seg helt i bunn da hun slet med å finne arbeid (Bilde: sjhoneywell/Instagram)

Sarah-Jane husket også at hun var opprørt den gangen da hun oppdaget en Facebook-gruppe der troll ville legge igjen stygge kommentarer om henne.

Hun sa at arbeidet begynte å tørke ut som følge av skandalen, og at hun falt i et lamslående kredittkort med 100 000 pund for å betale tilbake.

Da hun spiret inn i depresjon, avslørte Sarah-Jane at hun fikk en redningslinje da hun ble forelsket i Hollyoaks og Emmerdale-skuespilleren Ayden Callaghan.

I mars 2015 ble hun gravid med sitt første barn, men sa at hun følte seg 'på bunnen'.

Den tidligere TV -stjernen husket at hun sto på en togplattform da hun hadde den flyktige tanken på å hoppe foran et møtende tog for å få smerten til å stoppe.

Sarah-Jane fant kjærligheten med skuespilleren Ayden Callaghan, syv år yngre (Bilde: sjhoneywell/Instagram)

Sarah-Jane sa at tankene om det ufødte barnet hjalp henne med å komme tilbake fra kanten. Hun bestemte seg for å starte råd og fokusere på å ta bedre vare på hennes psykiske helse.

Hun og Ayden ønsket sønnen Phoneix velkommen i august 2015 og giftet seg et år senere.

hva skjedde med tina i eastenders

Så i januar 208 ønsket de en annen sønn Indiana velkommen.

Sarah-Jane er nå en hengiven mamma til to (Bilde: NEWSAM.co.uk)

prinsesse charlotte begynner på skolen

Sarah-Jane, 47, bor nå med familien i Lincoln, hvor hun driver dramaskolen Curious Theatre School.

Moren til to sier at hun endelig har funnet lykke og ikke angrer på den nakne skandalen som kostet henne CBeebies-jobben.

'Min mann og barna er alt som betyr noe for meg i disse dager,' erklærte hun.

*Hvis du sliter og trenger å snakke, har samaritanerne en gratis hjelpelinje som er åpen 24/7 på 116 123. Alternativt kan du sende e -post jo@samaritans.org eller besøk deres nettsted for å finne din lokale filial

Se Også: