Paula Yates 'kval da hun ble revet vekk fra barna etter Michael Hutchences død

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Paula Yates & apos; de siste årene ble ødelagt i elendighet da hun utholdt en rekke hjerteslag før hennes utidige død, og begynte med selvmordet til sin elskede Michael Hutchence.



Hun ble først berømt da den sprudlende blonde programlederen på Channel 4 viser Tube hvor hun fikk øye på Sir Bob Geldolf.



Paret ble et showbiz -maktpar, som senere giftet seg og hadde tre unikt navngitte barn; Fifi Trixibelle, Peaches Honeyblossom og Little Pixie.



Men i 1995 ble den kjærlige familien revet med at Paula skapte overskrifter for å forlate Bob for heartthrob INXS -rockeren Michael Hutchence.

Sir Bob og Paula var gift i 10 år før hun falt pladask for INXS -rockeren Michael Hutchence (Bilde: Getty Images)

Paula og Michael flørte opp en storm på The Big Breakfast (Bilde: Youtube)



Flyttet kom etter at seerne fikk se den boblende seksuell kjemi deres på The Big Breakfast med en lystig Paula -åpning med et gag om Michael & apos; s takling av urolige bukser. & Apos;

Duoen fortsatte å flørte vilt med hverandre med Paula som fniste ukontrollert mens Michael stirret inn i øynene hennes, med beina flettet på en seng hele veien.



Attraksjonen deres var ubestridelig og ville sikkert ha vært ubehagelig å se for Paulas ektemann Bob, som hun bestemte seg for å forlate kort tid etter.

Paula fødte senere datteren Heavenly Hiraani Tiger Lily av Michael, men bare 14 måneder senere ble rockestjernen funnet hengt i beltet hans på et hotellrom i Sydney.

Paula forlot mannen på ti år for å forfølge en romantikk med rockestjernen Michael (Bilde: Getty Images)

carly rae jepsen lekket bilder

En ødelagt Paula nektet å godta dødsdommerens dom om at Michaels død hadde vært selvmord.

'Jeg kommer ikke til å få barnet mitt til å vokse og tro at faren hennes forlot henne. Han ville ikke ha forlatt babyen vår, han elsket henne for mye, protesterte Paula, som insisterte på at døden var en handling av auto-erotikk som gikk galt.

nicole kidman plastisk kirurgi før og etter

'Jeg brukte så lang tid på å vente på Michael, og så døde han. Nå må jeg bruke så lang tid på å vente på ham igjen, 'hulket hun.

Men Paulas lengsel etter å være sammen med kjæresten sin var over bare tre år senere da hun døde av en dødelig overdose.

Og hennes siste år var langt fra lykkelige.

Paula sa at Michael elsket å være far til datteren Tiger Lily og aldri ville ha tatt sitt eget liv (Bilde: Getty Images)

Mens hun fremdeles slet med Michael's død, møtte Paula mer uro da det ble avslørt at hennes biologiske far ikke var TV -stjernen Jess Yates som hun hadde vokst opp med å tro, men programlederen i Opportunity Knocks Hughie Green.

Nyheten ble avslørt i pressen seks måneder etter at Green døde, og nektet Paula sjansen til å snakke med ham.

Et år senere mistet Paula felles varetekt over sine tre døtre med Bob Geldof, da Boomtown Rats -sangeren søkte om full tilgang.

Bob passet jentene i skoletiden med Paula som bare fikk se dem i ferien.

Deretter møtte hun en ny varetektkamp om hennes yngste datter Tiger Lily, fra forholdet til Hutchence.

Bob Geldof og Paula Yates

Bob søkte full forvaring av barna sine sammen med Paula etter Michaels død (Bilde: Photoshot/Getty Images)

Barnets farfar Kell Hutchence innledet saksbehandling i Australia for å søke enet forvaring etter at han reiste bekymringer om Paulas livsstil.

Midt i det pågående kaoset i hennes personlige liv, fikk Paula et nervøst sammenbrudd og søkte behandling på en spesialisert klinikk.

Under oppholdet dannet hun et romantisk forhold til en medpasient som solgte historien hans til en tabloidavis etter at de slo opp.

Foxy som våger vinner

Paula utholdt en rekke vanskeligheter i årene før hennes død (Bilde: NEWSAMpix)

September 2000 på datteren Pixies tiårsdag og tre år etter hennes Michael Hutchence død, døde Paula hjemme hos henne i Notting Hill etter en heltinne.

Hun hadde returnert til vest -London etter en kort pause i Hastings for å rydde hodet.

En av de siste menneskene som så henne i live, var en tidligere hegremisbruker hun ble venn med under en tid i Priory.

Belinda Brewin sa senere at hun umiddelbart visste at Paula hadde tatt narkotika da hun så henne.

Tiger Lily

Tiger Lily var sammen med mamma Paula da hun døde

'Hun svimlet litt, øyelokkene hengte, hun var litt usammenhengende,' fortalte hun etterforskningen om vennens død.

'Jeg sa, & apos; Hva i all verden gjør du dette for etter all denne tiden? & Apos; Hun hadde ikke tatt narkotika, ulovlige stoffer, på nesten to år. Hun sa at det var presset for å være tilbake i London. '

Belinda badet deretter Paula, som hadde kastet opp, før hun forlot henne i en & apos; sammenhengende & apos; opplyser sammen med den da fire år gamle datteren Tiger Lily.

Ukjent for Belinda var Charlotte Korshak, en tidligere heroinmisbruker, ovenpå i Paulas hus under hele besøket.

Korshak fortalte etterforskningen at Paula fra tid til annen hadde tatt heroin, kokain, ecstasy og syre & apos; men hun forlot huset sitt etter Belinda med Paula i et 'virkelig godt humør'.

Pixie og Fifi Geldof støtter søsteren Tiger Lily (t.v.) ved universitetets eksamen i 2017 (Bilde: Stolt Pixie og Fifi Geldof kaster sin støtte bak strålende halvsøster Tiger Lily Hutchence som s)

familieferie i Spania 2018

Peaches Geldof døde av en overdose av narkotika i april 2014

Paulas kropp ble senere funnet av hennes langsiktige venn Josephine Fairley Sams.

Josephine hadde blitt bekymret da hun ringte huset tre ganger før Tiger Lily svarte og fortalte at mamma sov.

Bekymret, rushed Josephine rundt til Paulas hus og måtte be Tiger Lily om å slippe henne inn. Så snart hun så 41 år gamle Paula, visste hun umiddelbart at vennen hennes var død.

Hun sa: 'Hun var naken, halvt inn og halvt ut av sengen og en veldig merkelig farge for et menneske.'

Ved en undersøkelse av hennes død avslørte Paula at hun døde av en 'tåpelig og uforsiktig'. binge.

Rettsmedisin Paul Knapman sa at mengden hun fnyset ikke ville ha drept en misbruker, men som en 'usofistikerte' tar av heroin & apos; Paula hadde ingen toleranse for stoffet.

Se Også: