Haas-sjefen slår tilbake på 'hvite Ferrari'-anklager og kommer med 'kopier det beste'.

Formel 1

Horoskopet Ditt For I Morgen

Guenther Steiner ga et typisk ærlig svar på påstander om at hans Haas teamet har kopiert Ferrari i sin siste biloppgradering.



Det amerikanske laget ga Kevin Magnussen en oppdatert VF-22 for Ungarns Grand Prix , selv om Mick Schumacher ble tvunget til å vente. Og mange kunne ikke unngå å legge merke til at den, i det minste visuelt, har mange egenskaper som også finnes på Scuderias F1-75.



waitrose andeegg klekket

Haas er allerede kunde hos det italienske teamet, som leverer motorer, girkasser og fjæringssystemer. Bilene deres fikk kallenavnene 'hvite Ferrari' etter å ha dukket opp i Budapest med enda flere deler i Ferrari-stil – og Steiner har ikke anstrengt seg for å skjule teamets ønske om å basere designen deres på en av de raskeste bilene på rutenettet.



Spurt av dansk avis Ekstra magasin hvis Haas var inspirert av Ferrari-designet, svarte han: 'Jeg vil si ganske mye, ja. Er det noe galt med det? Hvis noen anklager oss for å kopiere noe, gir jeg alltid det samme svaret: 'Skal vi kopiere Williams ?' Jeg vil ikke fornærme Williams, men det er et helt annet konsept og de er bak oss i verdensmesterskapet.

«Hvis du skal kopiere noe, så det beste, og det er Ferrari og Red Bull Racing for øyeblikket. Bilen vår har samme drivenhet som Ferrari, samme girkasse og samme fjæring. Så hvorfor skal vi kopiere noe annet? De kjører også Grand Prix-seire, så det er åpenbart.'

Magnussens oppgraderte bil gjorde ikke stort inntrykk i Ungarn. Dansken endte utenfor poengene og to plasser bak lagkamerat Schumacher, selv om løpet ble hemmet noe av et svart og oransje flagg som tvang ham til å kaste seg etter å ha pådratt seg skade i de innledende etappene.



 Magnussen føler oppgraderingene vil hjelpe Haas i andre del av sesongen
Magnussen føler oppgraderingene vil hjelpe Haas i andre del av sesongen ( Bilde: REUTERS)

Til tross for et skuffende resultat, så Magnussen nok av oppgraderingene, som kommer på begge bilene neste gang ute på Spa, til å være optimist. 'Det ser mer ut som en hit,' sa han. 'Vi samlet inn det vi kunne denne helgen av tester og data. Vi har sett noen positive ting, men vi trenger litt mer tid for å få litt mer rundetid ut av det.

'Vi har i det minste lagt en oppgradering på som oppfører seg som forventet og har potensial. Det er et godt skritt. Og det ser ikke ut som vi har tatt et skritt tilbake. Faktisk ser det allerede ut som et lite skritt fremover, selv om vi som et team har vært litt utenfor oss selv denne helgen. Men det ser ut til at bilen min er litt bedre, noe som er positivt.'



Når det gjelder andre halvdel av sesongen, var han ikke villig til å spekulere for mye om hva det kunne innebære for Haas. Han la til: 'Jeg prøver å ikke ha for mange forventninger. Jeg går inn i det med et åpent sinn og ser hva vi kan gjøre. Det er bare spennende å se om vi kan treffe målet.'

nasjonale lotteri resultater i dag uk

Se Også: