Miley Cyrus møter romantisk rivalisering fra Amanda Bynes mens urolig skuespillerinne flørter med Liam Hemsworth

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Amanda-Bynes og Liam-Hemsworth

Det rareste paret som aldri har skjedd?(Bilde: Splash/Getty)



On-off-romantikken mellom Miley Cyrus og Liam Hemsworth har nettopp blitt mye mer komplisert.



Miley møter konkurranse fra en annen dame som beskrev forloveden som den vakreste mannen på jordens overflate - bare dager etter rykter er forholdet deres på steinene.



Men sangerinnen trenger kanskje ikke å pålegge Liam en kjærlighetslåsing fordi den jagende cupiden faktisk er urolig skuespillerinne Amanda Bynes.

27-åringens ville sammenbrudd fortsatte i går da hun skrev til sine 1 million følgere: Liam Hemsworth er den vakreste mannen på jordens overflate enn Tanz Watson. FYI!

katherine ryan plastisk kirurgi

Det er usannsynlig at Miley vil sette pris på den gratis meldingen til tross for at hun spekulerer i at hun kan ha skilt seg fra forloveden Liam denne uken.



Det er hennes favorittantrekk

Sangeren Can & apos; t be tamed poserte og holdt et armbånd med fornavnet til eks-kjæresten Nick Jonas. Pinlig.



Miley og Liam har vært forlovet i over et år nå etter at han foreslo 1. juni 2012, men siden har de blitt utsatt for splittede rykter etter at Miley ble oppdaget uten forlovelsesringen og beskyldninger om juks.

Midt i alle disse CRAZY -historiene ble Miley oppdaget med eks Nick tidligere i år til tross for at han splittet seg etter et 18 måneders forhold tilbake i desember 2007.

Men det ser ut til at Nick fortsatt kan ha følelser for Miley, for så snart som i oktober i fjor da han innrømmet at sangen Wedding Bell handlet om sin eks -sanger.

Miley ble i går blitt stemplet som et 'dårlig forbilde', og er anklaget for å fremme narkotikabruk i nye tekster.

Den kontroversielle sangerinnen har premiere på låten We Can’t Stop - som kynikere på Twitter hevder er referanse til avhengighet - og inkluderer snakk om ecstasy, kokain og strippeklubber.

Likevel har hun definitivt en bedre tid enn den tidligere eks-Disney-stjernen Amanda.

Amanda Bynes dukker opp i retten i NYC for anklager om hensynsløs fare, manipulering med bevis og marihuana -besittelse etter angivelig å ha kastet en bong fra leilighetsvinduet hennes

Og dette er Mandys fantastiske parykk (Bilde: Splash)

93 engel nummer betydning

Amanda hadde plastisk kirurgi for å skifte ansikt etter å ha vært misfornøyd med politikruset hennes.

Hun ble arrestert for ti dager siden for å ha kastet en marihuana bong utenfor vinduet i 36. etasje i leiligheten hennes i New York City.

Og tydeligvis følte hun seg ikke smigret av politimannen, og den skadede stjernen bestemte seg for å iverksette drastiske tiltak og skal operere EN annen gang om tre uker, sa hun til TMZ.

Se Også: