Jeremy Clarkson innrømmer at Richard Hammond nesten druknet under innspillingen av The Grand Tour

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jeremy Clarkson har forbløffet fansen ved å avsløre at The Grand Tour-medvert Richard Hammond nesten druknet mens han filmet en kommende spesialtilbud i motorserien i Skottland.



Den kontroversielle programlederen, 61, sa scenen der & apos; Hamster & apos; var 'opp -ned' i vann etter å ha falt ut av en fiskebåt var så morsomt at hele mannskapet kjørte for å filme den.



Han spurte: 'Richard Hammond faller i sjøen - godt på vei opp ned igjen.



'Ærlig talt kollapset knærne mine da det skjedde, jeg lo så mye, den paniske latteren når du tenker at hvis du ikke puster og så kommer du til å kvele.

'Richard sa etter det at & apos; ingen prøvde å hjelpe meg, det kunne ingen fordi vi var for opptatt med å le.

I følge Jeremy glemte Richard, som ikke er en fremmed for fare etter å ha lurt døden to ganger mens han filmet bilstunts, å trekke i snoren for å blåse opp redningsvesten, så han prøvde å 'svømme i støvlene'.



Som svar beskrev den lille verten sin undergang og sa: 'I hovedsak trakk jeg en stor plattform med Jeremy på den på en liten liten fiskebåt, og jeg bandt tauet til den ene siden og lang historie kort, jeg ga den litt av en gasspjeld og det begynte å rocke.

amy winehouse dødsårsak
Jeremy Clarkson innrømmer at medverten nesten druknet

Jeremy Clarkson innrømmer at medverten nesten druknet



'Jeremy var som å' trekke det hardere ', og jeg ga det hele gasspjeldet og det snudde og det sank.

'Hvis det hadde vært et stunt hadde det vært to dagers jobb og stuntkoordinatorer, og det hadde aldri vært like bra. Det synker på omtrent 10 sekunder. '

Jeremy pustet opp en storm på sosiale medier da han ertet fansen med en spennende ny trailer for The Grand Tour -spesialen der Scotland & apos; Lochdown & apos; episoden sendes 30. juli.

Jezza får selskap av vertene James May og Richard for en ny høyoktanutgave av suksessen Amazon Prime, som kommer ut i slutten av denne måneden.

liverpool vs man city tv-kanal
Richard Hammond er ikke fremmed for at stunts går galt etter å ha jukset døden to ganger

Richard Hammond er ikke fremmed for at stunts går galt etter å ha jukset døden to ganger

Den første av mine kunngjøringer denne uken, ertet Jeremy, i et morsomt innlegg på 30 sekunder som han delte med sine 7,3 millioner Twitter-følgere.

Og i det samme innlegget til sine 3,6 millioner Instagram -følgere, fikk den erfarne programlederen fansen begeistret da de klatret for å få en lurketopp på det som er i vente i det nye showet.

Videoen, som har den tilhørende teaseren True friends… .Always have your back!, Ble sett over 320 000 ganger på Twitter og nærmere 600 000 ganger på Instagram innen to timer etter at Jeremy avslørte sine spennende nyheter.

Fansen er begeistret for retur av bensinpumpede trioen

Fansen er begeistret for retur av bensinpumpede trioen

Ikke overraskende fans av showet har vært begeistret for retur av det bensindrevne programmet, som ble filmet under koronavirusbegrensninger.

Gleder meg til dette, begeistret en glad følger.

ibiza alt inkludert ferier 2018

Disse tre gir meg følelsen av at alt kommer til å bli bra, tilbød en annen.

Og en tredje sprutet: Omg dette er den beste nyheten !!!

Se Også: