Ikea reduserte bare prisen på et av skrivebordene til en vanvittig billig pris

Ikea

Horoskopet Ditt For I Morgen

Skrivebord er en Ikea -spesialitet - og det er en god grunn(Bilde: Ikea)



Ikea er allerede kjent for gode kjøpspriser, og er en britisk favoritt for den store universitetsbutikken, ettersom snart studenter over hele landet henter sine første gryter, sengetøy, feelys og alt annet de trenger for å bli voksne.



Å lagre et helt nytt hjem kan komme på den dyre siden, så for å hjelpe foreldre har Ikea bestemt seg for å redusere prisen på et av deres allerede rimelige skrivebord til en rimelig ny pris.



sarah beeny graham swift

Ikea er vakkert designet & apos; Micke & apos; skrivebordet har blitt skåret til £ 45 fra £ 60 som forhandleren forbereder seg på universitetskunder.

Ikea har nettopp redusert prisen på dette flotte skrivebordet (Bilde: Ikea)

Den kommer i tre forskjellige farger (hvitt, mørkt tre eller lyst tre), og hvis du vil legge til litt ekstra, har prisen på to skrivebordstilbehør blitt kuttet ved siden av arbeidsstasjonen.



Ikeas tilleggsenheter i samme stil vil nå sette deg tilbake £ 20 i stedet for £ 30, og bidra til å skape mer lagringsplass i små rom.

Hvis du mangler plass, kan du få denne tilleggsenheten øverst på arbeidsstasjonen (Bilde: Ikea)



Det er også to typer rabatterte lamper i lampen tilbake til skolen salg også.

Selv om avtalen bare ble offisielt lansert i dag, vil den vare helt til 16. september 2018, eller så lenge lageret rekker.

Les mer

Studentens nødvendigheter 2018
Billige bøker Hvordan få Amazon Prime gratis Samarbeidsstudentrabatt Hva skal jeg ta til universitetet?

Så langt vi kan se fra nettstedet, er tilbudene tilgjengelige i Ikea -butikker over hele Storbritannia, selv om du også kan hente dem på nettet hvis du har kort tid.

Du må imidlertid være et 'familiemedlem' fra Ikea for å få rabattene, selv om det er helt gratis å registrere deg, og du får deretter gratis te og kaffe - pluss en nedsatt steking - neste gang du går i butikken .

Som Ikeas grunnlegger Ingvar Kamprad berømt en gang sa 'Å designe et skrivebord som kan koste $ 1000 er enkelt ... men å designe et skrivebord som skal koste $ 50, kan bare de aller beste gjøre.'

Se Også: