Gossip Girl-stjernen Ed Westwicks nye fantastiske modellkjæreste Tamara Francesconi er avslørt

03:00

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ed Westwick har funnet kjærligheten igjen med modellen Tamara Francesconi, et år etter skilsmissen fra den amerikanske skuespillerinnen Jessica Serfaty.



Den sørafrikanske skjønnheten har fanget oppmerksomhet i sin egen rett ettersom hun har bygget opp et imperium med 31,5 000 følgere på Instagram .



Tamara, 28, pepper kontoen sin på sosiale medier med sin ultraglatte livsstil mens hun lever ut dagene med å fly til kule steder og modellere ved bassengkanten.



Ikke sakte ned, modellen avslørte at hun var i Los Angeles, men planla å ta turen til New York City og deretter til London i ukene som kommer.

Ed Westwick har funnet kjærligheten igjen med modellen Tamara Francesconi, et år etter skilsmissen fra den amerikanske skuespillerinnen Jessica Serfaty (Bilde: Instagram)

Den sørafrikanske skjønnheten har fanget oppmerksomhet i sin egen rett ettersom hun har bygget opp et imperium med 31,5 000 følgere på Instagram (Bilde: Instagram)



Brunettebomben er registrert som modell for byrået The Circle, og hun bruker sosiale medier for å vise frem sitt beste arbeid.

Til tross for at hun er en ivrig bruker av sosiale medier, har hun ennå ikke gjort romantikken med Ed Instagram offisiell.



bookies favoritt til å vinne storebror 2014

Romantikken deres kom for dagen tidligere denne uken da de ble avbildet for første gang mens de spiste lunsj med Eds mor på Mel's Diner i West Hollywood.

Tamara, 28, pepper på sosiale medier-kontoen sin med sin ultraglatte livsstil mens hun lever ut dagene med å fly til kule steder og modellere ved bassengkanten (Bilde: Instagram)

Brunettebomben er registrert som modell for byrået The Circle, og hun bruker sosiale medier for å vise frem sitt beste arbeid (Bilde: Instagram)

Det hevdes at Tamara allerede er «head over heels» forelsket i Ed, og han er stolt over å vise henne frem for verden som kjæresten sin.

Paret har blitt feid opp i romantikken allerede da de har vært sammen i flere uker, ifølge rapporter.

Det fortalte en kilde Solen : Tamara er hodestups med ham og Ed er stolt over å fortelle alle at Tamara er kjæresten hans.

Vennene hans og familien godkjenner og synes de er en flott match.

Ikke sakte ned, modellen avslørte at hun var i Los Angeles, men planla å ta turen til New York City og deretter til London i ukene som kommer (Bilde: Instagram)

Til tross for at hun er en ivrig bruker av sosiale medier, har hun ennå ikke gjort romantikken med Ed Instagram offisiell (Bilde: Instagram)

Hans nye spirende romantikk kommer etter at han ble frikjent for anklager om seksuelle overgrep.

Skuespilleren ble anklaget for voldtekt av to kvinner og seksuelle overgrep av en tredje, hevder at han på det sterkeste benektet anklagene.

Westwick ble renset i fjor sommer da påtalemyndigheten i Los Angeles bestemte seg for å forfølge saken på grunn av mangel på bevis.

Da påstandene først dukket opp, så det ut til at karrieren hans var i fare da han ble kuttet fra BBC Agatha Christie-dramaet Ordeal of Innocence mens han ble etterforsket.

Westwick ble renset for anklager om seksuelle overgrep i fjor sommer da påtalemyndigheten i Los Angeles bestemte seg for å forfølge saken på grunn av mangel på bevis (Bilde: BBC)

Dramaet var fullført da nyhetene om etterforskningen dukket opp, så scenene han var i ble tatt opp på nytt med en annen skuespiller, Christian Cooke.

Det forsinket showet med flere måneder - det hadde vært på grunn av lufting over julen 2017, men det ble støtt til påske 2018 for å tillate omopptakene.

På det tidspunktet anklagene mot Westwick ble henlagt, ga skuespillerens advokat, Blair Berk, en uttalelse der han sa: «Bevisene var tydelige fra starten av at hver av påstandene fra disse tre kvinnene var helt usanne.

Showbiz-redaktørens valg

«Det er synd at det er noen som har forhåndsdømt denne saken, og at det tok over 8 måneder før Ed ble offisielt frikjent for alle disse anklagene.

'Jeg håper at de som har gjort en så rask dom her uten å vite noe om de mange bevisene på uskyld i denne saken, vil nøle neste gang før de så offentlig anklager noen som ikke har begått noen forseelser.'

Anklagene ble sagt å relatere til hendelser tilbake i 2014.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: