Frenkie de Jong-kontrakten 'skaper spenning' i Barcelona-troppen midt i trusselen om rettslige skritt

Overføringsnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kontraktssituasjonen til Frenkie de Jong skaper angivelig spenning i Barcelona garderobe midt pågående spekulasjoner om fremtiden hans.



Den kommer midt i en langvarig saga om spillerens fremtid med begge Manchester United og Chelsea forfølge en overføring. Red Devils-sjef Erik ten Hag nylig instruert Old Trafford-klubben forbli tålmodig med en avtale etter å ha holdt nye samtaler med spilleren, men Blues antas å bli stadig mer sikre på å sikre seg signaturen hans.



Mens United har en startavgift på plass med den katalanske klubben over en overgang, som ville gjenforene De Jong med sin tidligere Ajax-sjef Ten Hag, ingen endelig avtale er ennå på plass for et trekk. Med forhandlinger om denne overgangen som nå strekker seg over tre måneder, har Chelsea registrert en interesse i å se en hvilken som helst avtale. Blues-sjefer har tatt kontakt med Barca og holdt diskusjoner med De Jongs representanter og er nå sterke utfordrere til å signere ham under Uniteds nese.



En av hovedårsakene til at flyttingen har vært så langvarig er at De Jong skylder 17 millioner euro i amortiseringer og tilbakebetalinger fra Barca. Det er knyttet til den fornyede kontrakten han signerte med klubben i oktober 2020, under tidligere president Josep Maria Bartomeu – som sammen med resten av styret trakk seg uker senere.

De Jong var en av fire spillere som skrev nye kontrakter på den tiden sammen med Marc-Andre Ter Stegen, Gerard Pique og Clement Lenglet. Pique har denne uken akseptert en frisk lønn reduksjon med klubben mens midtbanespiller Sergio Busquets restrukturerer kontrakten sin. De Jong Ha avviste klubbens anmodning om å godta et lønnskutt, hvilken AS hevder har skapt spenninger i garderoben.

billetter til wimbledon 2014

Barcelona er vurderer angivelig å ta rettslige skritt over De Jongs kontrakt etter å ha bedt ham ta lønnskutt, samtidig som han undersøkte avtalene til Ter Stegen og Lenglet. Det har de katalanske gigantene vært ute av stand til å registrere sine fem nye signeringer og to kontraktsfornyelser denne sommeren med La Liga og har fått beskjed om å redusere sine økonomiske utgifter.



Si din mening ! Hvem skal De Jong spille for denne sesongen – Barcelona, ​​Man Utd eller Chelsea? Fortell oss hva du synes her.

  Frenkie de Jong og Xavi
De Jong og Xavi har ikke klart å komme til enighet om en lønnsreduksjon ( Bilde: Getty Images)

De Jong er Barcas besttjenende spiller og skylder også ytterligere €17 millioner i ubetalt lønn. Spillerens agenter Ali Dursun og Hasan Centikaya møtte Barca-sjefene onsdag forrige uke og oppfordrer til Den nederlandske midtbanespilleren må presse på for å få betalt de pengene han skylder.



Andreas Christensen, Franck Kessie, Raphinha, Robert Lewandowski og Jules Konde har alle sluttet seg til Barcas rekker denne sommeren, men ingen vil være tilgjengelige for valg før La Liga informerer dem om at deres kontrakter er levedyktige med klubbens økonomiske situasjon. Det samme registreringsproblemet gjelder Ousmane Dembele og Sergi Roberto, som begge signerte nye kontrakter etter at deres tidligere avtaler gikk ut.

Se Også: