Syvende par som møtes på Take Me Out, gifter seg, men uten Paddy McGuinness

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

De er det syvende Take Me Out -paret som kommer seg nedover gangen(Bilde: Instagram)



Hver jente drømmer om at en dag kommer den rette mannen nedover heisen, bevæpnet med den rette typen imponerende festtriks eller rare talenter.



For Take Me Out -deltakeren, Robyn Smith, ble den drømmen oppfylt.



Denne uken knyttet knuten sammen Robyn og Stuart Smith - som møttes på det morsomme ITV -showet i 2013.

Robyn Smith så fantastisk ut på bryllupsdagen denne uken (Bilde: robynsmith1987/Instagram)

Fire år etter å ha møtt og tatt den romantiske turen til Fernandos sammen, giftet paret seg i Somerset, omgitt av venner og familie - som tilsynelatende ikke inkluderte programleder Paddy McGuinness.



Gjester inkluderte imidlertid andre Take Me Out -par Gemma Gordon og Gavin Ellis, som møttes i samme episode og giftet seg for to år siden.

Det får Robyn og Stuart til par nummer syv til å gifte seg etter å ha møtt datingprogrammet, forført av Paddys tilsynelatende uendelige strøm av ordspill.



De nygifte møttes på ITV-showet tilbake i 2013 (Bilde: robynsmith1987/Instagram)

Robyn la ut en serie intime bilder på Instagram -kontoen sin og skrev: Så dette skjedde i går! Jeg giftet meg med min beste venn og hadde den beste dagen noensinne! Takk til alle som gjorde det så spesielt!

En ITV -talsperson sa: Paddy og Take Me Out -teamet ønsker Robyn og Stuart all lykke sammen for fremtiden.

De nyter nå bryllupsreisen på Maldivene - men vi vil vite hvordan det kan sammenlignes med Isle of Fernando.

Det ser ikke ut som Paddy McGuinness ble invitert ... (Bilde: robynsmith1987/Instagram)

Nyheten kommer samme uke som en nylig TMO -deltaker ba om å få være i fred.

Ryan Lewis - kalt 'den perfekte mannen' av seerne - imponerte jentene og seerne hjemme med sin sjarmerende personlighet og meislete flotte utseende.

Men etter en av de mest vellykkede opptredenene på ITV -datingprogrammet, har han blitt plaget av overgrep på nettet.

Etter å ha blitt målrettet av Trolls online, ble den Newcastle-fødte barbereren tvunget til å komme med en bønn på sosiale medier, og ba om å få være i fred.

Etter en av de mest vellykkede opptredenene på Take Me Out, har Ryan Lewis - kalt seeren 'den perfekte mannen' - blitt plaget av misbruk online (Bilde: yanlewis_model/Instagram)

Når han tok til Instagram -kontoen sin mandag, avslørte Ryan at han hadde fått litt 'negativitet' rettet mot ham - selv om han nektet å nevne det som var sagt.

Den tatoverte modellen delte en skjermdump av et notat med sine 5 729 følgere, og forklarte: 'Jeg får mange meldinger som forteller meg at noe negativitet blir kastet på sosiale medier.

den gale gale øksemannen

'Jeg vil bare fortelle alle at det ikke er nødvendig å bli avviklet eller irritert for min skyld. Vi kan ikke likt av alle ... meg minst av alt fordi jeg er langt fra perfekt. '

Etter å ha blitt målrettet av Trolls online, ble den Newcastle-fødte barbereren tvunget til å komme med en bønn på sosiale medier, og ba om å få være i fred (Bilde: ITV)

Instagram

Ryan fortsatte med å be folk om å godta ham for den han er, og avsluttet notatet med meldingen: 'Jeg setter virkelig pris på de som kjenner meg og tar meg som jeg er. Føler mye kjærlighet i dag. '

Det kom bare dager etter at Ryan & rsquo; s opptreden på showet, frontet av Paddy McGuinness, ble sendt-med den selvbekjente Justin Bieber-fanen og katteelskeren som fikk seerne til å bli opparbeidet.

En fan twitret: Jeg vil seriøst gifte Ryan med #Takemeout.

Da han tok til Instagram -kontoen sin mandag, avslørte Ryan at han hadde fått litt 'negativitet' rettet mot ham - selv om han nektet å nevne det som var sagt (Bilde: yanlewis_model/Instagram)

Det endte med at han måtte velge blant 20 av de romantiske håpefulle på lørdag, han holdt Paige's lys på - og hun viste seg å være ganske fan (Bilde: ITV)

En annen skrev: Herregud, Ryan fra #Takemeout er uvirkelig.

En fan spurte: Er Ryan den perfekte mannen ?? Frodig, tatovert og prikker på katten sin !!! Vær fortsatt mitt bankende hjerte.

Men mens mange seere var veldig opptatt av Ryan, hadde hunken ingen problemer med å sikre seg en dato på showet da han briset gjennom hver runde med damene.

Det endte med at han måtte velge blant 20 av de romantiske håpefulle, han holdt Paiges lys på - og hun viste seg å være en fan av frisøren også.

Hun fortalte kameraet: Jeg ville definitivt ha en date med Ryan. Han var helt fantastisk, og alle de andre jentene ville definitivt ha ham også.

Se Også: