Argos har halve juletrær for å beskytte lys og dekorasjoner fra kjæledyr og barn

Juletrær

Horoskopet Ditt For I Morgen

Så mye som vi elsker all gleden som juletrær gir, er det også en del plager involvert, for eksempel små som tar tak i grenene og katter som klatrer oppover den.



Så for å holde den festlige innredningen utilgjengelig for nysgjerrige små hender og spente dyr, har Argos begynt å selge halve juletrær, som kommer med bare den øverste halvdelen av treet.



På 6ft høye betyr de halve juletrærne at dekorasjoner er utenfor rekkevidde fra barn og kjæledyr, men kan også være en god plassbesparende for hjem som sliter med å finne plass i hjørnet for det tradisjonelle løvet.



Kostnad £ 30 for den realistiske grønne versjonen og £ 33,75 for den snødekte versjonen, begge trærne er tilgjengelige både i butikk og online på Argos nettsted.

De kommer i to farger

Opprinnelig oppdaget av Extreme Couponing and Bargains UK, halve trærne har vekket en ganske debatt på nettet, og har fått over 11 000 kommentarer. Men mens noen foreldre sier at de bare ber barna sine om ikke å røre grenene, roser andre den unike plassbesparende ideen.



I tillegg til et halvt juletre som har mistet det nedre halvdelen, så vi også Argos som solgte et veldig unikt halvt juletre som i stedet har blitt halvert vertikalt.

Den festes enkelt til veggen med en skrue



Les mer

Juletrær og pynt
Når skal jeg sette opp juletreet? Beste juletrær Hvordan dekorere juletrær Slik fjerner du julelys

Antagelig egnet for små mellomrom, den kommer med en metallsløyfe på baksiden av den, slik at du enkelt kan henge den til en solid skrue eller krok.

Den har også 10% rabatt for øyeblikket, nå £ 36 i stedet for de vanlige £ 40.

Det er også en enda billigere, men merkelig høyere versjon av kuttet i halvt tre på Argos også, med deres 6ft forhåndsbelyste tre som setter deg tilbake £ 18,75 i stedet for £ 25.

Se Også: