Zara McDermott ber fansen la henne og Sam Thompson gå videre etter jukseskandalen

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Zara McDermott kom i overskrifter i fjor da jukseskandalen hennes kom for dagen.



Love Island -stjernen, 23, var utro mot kjæresten, Made In Chelsea & # 39; s Sam Thompson, 28, i løpet av de første månedene av forholdet deres.



Mens hun bestemte seg for å holde utroskapen i sving i over et år, blåste hennes hemmelighet opp på hans E4 -realityprogram i fjor, noe som resulterte i at Sam dumpet henne etter å ha oppdaget løgnen.



Etter flere måneders mellomrom innså kjærlighetsfuglene at de ikke kunne være uten hverandre, og den tidligere Celebs Go Dating -stjernen Sam bestemte seg for å gi Zara en ny sjanse.

fa-cupfinale på tv

Nå har realitystjernen bedt fansen om å la henne og hennes skjønnhet fortsette.

Selv om paret ser ut til å være mer forelsket enn noensinne, ser det ut til at Zara rett og slett ikke kan unnslippe sine tidligere feil.



Løfter lokket på bekymringene hennes, fortalte en kilde nær reality -tv -stjernen OK! Magasin at Zara 'hater' å bli konfrontert med fortiden sin.

The Made In Chelsea -stjernen, 23, var utro mot kjæresten Sam Thompson, 28, i løpet av de første månedene av forholdet deres

The Made In Chelsea -stjernen, 23, var utro mot kjæresten Sam Thompson, 28, i løpet av de første månedene av forholdet deres (Bilde: DIGITAL/EROTEME.CO.UK)



den menneskelige ken-dukken

Zara hater når folk tar opp fortiden, avslørte innsideren.

Hver gang hun ser en kommentar om juks, får det henne til å føle seg trist. Det gjør fortsatt vondt for henne å bli stemplet som juks. Hun vet at det er skadelig for Sam også, og skulle ønske at folk ville la dem gå videre.

Det kommer etter at Sam ble tvunget til å forsvare kjæresten sin etter at han la ut en hylende hyllest til henne på Valentinsdag.

Sam ble tvunget til å forsvare kjæresten sin etter at han la ut en hylende hyllest til henne på Valentinsdag

Sam ble tvunget til å forsvare kjæresten sin etter at han la ut en hylende hyllest til henne på Valentinsdag (Bilde: DIGITAL/EROTEME.CO.UK)

Den elskede stjernen la ut et fantastisk øyeblikk av sin ledende dame som holdt en stor bukett blomster, og ved siden av det skrev han: Jeg våkner fortsatt og tenker at det er en drøm. Jeg elsker deg.

åndelig betydning av 411

Sams innlegg ble bombardert med negative kommentarer fra fans som skrev graver inkludert en gang en juks, alltid en juks, og kan ikke tro at du tok henne tilbake.

En annen bruker fumed: Du er en dum. Tror du virkelig ikke at hun ikke kommer til å gjøre alt igjen? Redd deg selv fra hjertesorgen og slipp henne en **.

Selv om paret ser ut til å være mer forelsket enn noensinne, ser det ut til at Zara rett og slett ikke kan unnslippe sine tidligere feil

Selv om paret ser ut til å være mer forelsket enn noensinne, ser det ut til at Zara rett og slett ikke kan unnslippe sine tidligere feil (Bilde: Zara McDermott Instagram)

new england verdenscupsett

Etter angrepet på negative kommentarer klappet Sam tilbake for å støtte kjæresten sin.

Noen mennesker er p **** s, og slik vil det alltid være. I stedet for å utøve et ubrukelig ordtak, er det mye mer effektivt å bare akseptere at noen mennesker er vonde og fortsette, ryktet han.

Sam og Zara gjenopplivet romantikken sin før jul etter flere måneder med separasjon

Sam og Zara gjenopplivet romantikken sin før jul etter flere måneder med separasjon (Bilde: Zara McDermott Instagram)

Kilden åpnet opp om hvordan Zara følte den gangen, og forklarte: Hun var på en veldig lav ebbe på den tiden i livet, og hun og Sam har siden gått videre. Hun har gått utover for å vinne Sam tilbake og skulle ønske at folk ville la dem være. Hun frykter at folk aldri vil la henne glemme at hun jukset.

Sam og Zara gjenopplivet romantikken sin før jul etter flere måneder med separasjon.

The NEWSAM har kontaktet Zaras representanter for kommentar.

Se Også: