'Uforgjengelige' £ 5 -sedler ble igjen, så slitt og slitt politi trodde de var forfalskninger og ga ut forfalsket advarsel

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Big Ben -hologrammet har

Big Ben -hologrammet har 'gnidd av på noen av notene'(Bilde: AFP)



Noen av de antatt & apos; uforgjengelige & apos; nye sedler på fem pund har allerede blitt så utslitt på seks måneder at de utløste frykt for forfalskninger.



Politiet i Cornwall ga i går en feilaktig advarsel med påstand om at falske versjoner av kontanter var oppdaget i omløp.



britain's got talent the champions 2019

Uttalelsen, rapportert av Cornwall live , kom etter at noen av notene så ut til å mangle & apos; Big Ben -hologrammet, i tillegg til andre fargeskiftende problemer på forsiden av pengene.

Men det ser ut til at & apos; uforgjengelig & apos; £ 5 polymersedler har nettopp blitt så ødelagt at sikkerhetshologrammene har gned seg bort, og Bank of England har nå avvist påstander om at de ikke kunne ødelegges.

Politiet ga ut en advarsel om at falske sedler var oppdaget i omløp

Politiet ga ut en advarsel om at falske sedler var oppdaget i omløp



PCSO Pete Sobye, fra Wadebridge -politiet, hadde sagt: 'Hvis du befinner deg i besittelse av en falsk 5 -lapp, må du kontakte banken din. Eller hvis du har fått flere av disse som betaling, kan du kontakte politiet på 101. '

Fraværet av sikkerhetshologrammet har fått noen til å tro at de var falske etter at Big Ben -bildet hadde gnidd helt av, mens hologrammer på toppen og bunnen av notatene hadde blitt grønne.



Du kan prøve å se forskjellen nedenfor.

Notatet er faktisk ikke en falsk - og ble stemplet som en forfalskning ved en feil

Notatet er faktisk ikke en falsk

Bank of England har forsikret folk om at disse sedlene nettopp har blitt slitt, noe som kan skje hvis pengene blir utsatt for 'langvarig vask ved høye temperaturer'.

Dette er til tross for at mange tror at polymerpengene skulle være uforgjengelige.

844 engel nummer doreen dyd

En talsmann for en bank i England sa: & apos; Bank of England er klar over at et lite antall polymer £ 5 -sedler har blitt skadet på grunn av ekstrem bruk, for eksempel langvarig vask ved høye temperaturer.

£ 5 -sedlene skulle være & uforgjengelige & apos;

£ 5 -sedlene skulle være & uforgjengelige & apos; (Bilde: PA)

'I noen tilfeller har dette resultert i at Elizabeth Tower ble fjernet. Disse sedlene er ødelagte ekte sedler, ikke forfalskninger, og mange andre sikkerhetsfunksjoner forblir intakte, for eksempel dronningens portrett i vinduet og mikrolettering.

'Polymernoter er sterkere enn papirnoter og varer lenger ved vanlig daglig bruk, men de er ikke uforgjengelige.'

Tidligere denne uken ble det gitt ut en video som viser Sir Martyn Poliakoff som forsøker å ødelegge den nye £ 5 -sedelen med flytende nitrogen.

paul daniels paul daniels

Han dyppet også lappen i salpetersyre, noe som forårsaket 'betydelig falming' i designet.

Finn forskjellen

Ett notat har Big Ben -hologrammet tydelig vist mens det er på & apos; slitt & apos; merk at det ser ut til å ha gnidd seg vekk.

Hologrammene på toppen og bunnen av notatet er også intakte på det første bildet, mens de er på & apos; slitt & apos; Vær oppmerksom på at de har opplevd noen fargeskiftende problemer.

Se Også: