Tilbud som erstatter Eat Out for å hjelpe deg i september - Pizza Hut, TGI -fredager og mer

Mat

Bedrifter står i kø for å lansere tilbud i september, etter at regjeringens Eat Out to Help Out -ordning slutter.Det er nå bare en dag igjen til å dra nytte av kansler Rishi Sunaks plan om å få folk til å spise på restauranter igjen - med helligdag mandag siste gang statskassen vil subsidiere restaurantmåltider.


Mens noen restauranter har tatt på seg selv å fortsette ordningen - som tilbyr folk som spiser 50% rabatt på mat og alkoholfrie drikkevarer på mandager, tirsdager og onsdager - og finansierer det selv, har andre tatt med egne tilbud.Her er noen av de beste tilbudene vi har sett tilbud som kommer på bordet fra 1. september og utover.


hvor kan vi dra på ferie

pizza Hut

Pizza Hut har sin egen to-mot-en-avtale på gang (Bilde: Pizza Hut)

Pizza Hut tilbyr to for en på hovedmåltider mandag til onsdag fra 7. september og utover.Avtalen varer til slutten av september, men den er bare tilgjengelig for personer som er registrert i databasen. Du kan melde deg på databasen og rabatter her .

Pizza Hut har 260 restauranter i Storbritannia.


manchester united transfer rykter david villa

Fredager

TGI fredag

Fredager tilbyr gratis forretter (Bilde: PA)

Fredager har sagt at det vil tilby gratis forretter med hovedmåltider som starter tirsdag 1. september og deretter hver mandag, tirsdag og onsdag i de to første ukene av september.

Hver forrett på menyen er i tilbudet, inkludert Cheese Nachos, Mozzarella Dippers og fredager veganvennlig Avocado Houmous.

For å løse inn må du ganske enkelt presentere tilbudet på Fridays Rewards -appen for teammedlemmet på fredagen før de bestiller.

Fullstendige vilkår og betingelser for september finner du på fredager nettsted .

BOXPARK

BOXPARK vil tilby rabatterte drinker og måltider fra over 30 av gatemathandlerne gjennom september.

Deltakende handelsmenn på Boxpark-nettstedene i Shoreditch, Croydon og Wembley vil tilby 20% rabatt på måltider opptil £ 10 per person for kunder som spiser på mandager, tirsdager og onsdager.

Diners kan også få opptil 20% rabatt resten av uken (torsdag til søndag) på utvalgte gatemathandlere, med BOXPARK Black Card.

77 engel nummer betydning

Deliveroo

Deliveroo vil at du skal hjelpe til ved å spise inn

Deliveroo lar folk som bestiller takeaway få penger i september - slippe £ 5 av kostnaden for hundretusenvis av måltider bestilt fra lokale restauranter når du bruker £ 20 på en bestilling.

Landsdekkende kjeder kan også bli involvert - men må finansiere £ 5 selv.

Tilgjengelig på mandager, tirsdager og onsdager i september, må kundene angi følgende koder for å få tilbudet:

  • EATIN1 mellom 1. og 2. september
  • EATIN2 mellom 7. og 9. september
  • EATIN3 mellom 14. og 16. september
  • EATIN4 mellom 21. og 23. september
  • EATIN5 mellom 28. og 30. september

JKS restauranter

JKS har en rekke september -avtaler som lanseres på spisestedene Berenjak, Brigadiers, Hoppers, Trishna og Gymkhana.

Brigader tilbyr tilbudet 20% av hele menyen (unntatt alkohol) i hele september hvis du sier Stay Eating Out når du bestiller mellom 5 og 6 på tirsdag, middag og 18:00 onsdag og middag og 17:00 på torsdager, fredager og lørdager.

Gymkhana har 20% rabatt eksklusiv alkohol) til folk som sier Stay Eating Out når de bestiller mellom 17:30 og 18:00 på tirsdager og onsdager, og fra middagstid til 14:30 torsdag til lørdag.

pixie lott nipslip

Trishna , har de samme tilbudene mellom 5:30 og 10:30 tirsdag - onsdag og 12.00 - 14.30 lørdag og søndag.

Hoppere tilbyr en gratis drink med en TOH-meny (før 6.30, man-fre); og posten 9.30 ubegrenset Hoppers/Dosas-meny (£ 25) på man-to.

Berenjak tilbyr en bunnløs kabab -meny fra 21.30 hver kveld, priset til £ 30pp, i tillegg til å støtte andre gjestfrihetsarbeidere i hele september med 50% avslag på mat (opptil maksimalt £ 10). De som jobber i gjestfrihet, bør vise en lanyard, lønnsslipp eller visittkort som skal innløses.