Enkel måte å fortelle om du har et hvitt cremeegg på 10 000 pund uten å pakke det ut

Cadbury Ltd.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Akkurat som å jukse på Monopoly for å få et par ekstra kroner, er det en like lumsk måte å pakke deg et hvitt sjokoladekremegg.



Ettersom Cadbury tilbyr heldige finner av den hvite versjonen av deres ikoniske egg en enorm £ 10.000 i samme tilfeller, er det en billig og enkel måte å finne ut hvilken farge din er, uten å måtte pakke den ut.



Mens både hvit og melkesjokoladeversjonen kommer i samme folieinnpakning - er det en stor forskjell mellom emballasjen. Og å vite hva det er kan potensielt føre deg til økonomisk formue ...



Cadbury har gitt ut et begrenset antall hvite sjokolade Creme Egg

Cadbury har gitt ut et begrenset antall hvite sjokolade Creme Egg (Bilde: Cadbury)

Lovlig må Cadbury liste opp ingrediensene som brukes i produktene. Og på toppen av vanlige Creme Egg ordene & apos; melkesjokolade & apos; vises før slike som 'melkefaststoffer, vegetabilsk fett og kakaosmør'.

chloe love island ex

Sikkert, da sier hvite Creme Egg, 'hvit sjokolade' over en litt annerledes ingrediensliste?



Cadbury's Creme Egg beveger seg nedover produksjonslinjen ved Cadbury's Bournville produksjonsanlegg

Cadbury's Creme Egg beveger seg nedover produksjonslinjen ved Cadbury's Bournville produksjonsanlegg (Bilde: Getty)

Vi spurte Cadbury, som fortalte oss: 'Alle hvite Cadbury Creme Egg, mens de er pakket inn i den samme ikoniske emballasjen som det klassiske Creme Egg, vil de inneholde ernæringsinformasjon som er spesifikk for den hvite sjokoladevarianten. Det er et lovkrav for alle matprodusenter å vise alle ingrediensene på emballasjen. '



Så, der går du. Hvis du føler at du ikke vil dele 58p for den usannsynlige sjansen for å vinne penger, i stedet for å glede deg over et fondantmatprodukt, kan du bare lese utsiden av det.

Forresten, her er de visstnok alle:

Det er én pengepremie på 10 000 pund tilgjengelig fra hver forhandler, med Tesco, Samarbeid, Sainsbury's , Asda, Morrisons, Marks & Spencer og One Stop hver selger ett hvitt cremeegg til en verdi av 10 000 pund.

På toppen av det er det én premie på £ 10 000 tilgjengelig fra uavhengige forhandlere.

I tillegg til pengepremien på 10 000 pund, er det også 110 andre vinneregg i hver butikk, med premier inkludert 1000, 100 og 50 pund.

Les mer

Mer om supermarkeder
Tesco lanserer veganske soner i butikkene Cadbury lager sjokoladeorange Twirl M&S juleprogram Saltet karamell Baileys er her

Se Også: