De mest dramatiske live -TV -øyeblikkene noensinne som BBC -programleder går i arbeid etter å ha lest nyhetene

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Farene med live -tv

Farene med live -tv



Live -tv er ekstremt uforutsigbart av sin natur, og det har gitt seerne mange dramatiske øyeblikk gjennom årene.



blake fielder-sivil

Fra komiske uhell og tekniske vanskeligheter til uønskede gjester og uventede ankomster, har farene med TV uten et sikkerhetsnett skapt spennende og til tider skummelt visning.



Denne uka, BBC Breakfasts Victoria Fritz gikk i arbeid etter å ha lest nyheten og - fordi mannen hennes, Dan, satt fast i trafikken på M6 - var co -presentatør Sally Nugent hennes fødselspartner.

Sally Nugent og Victoria Fritz på BBC Breakfast

Sally Nugent og Victoria Fritz på BBC Breakfast (Bilde: BBC)

Hun fødte en gutt, som ikke er navngitt, på St Mary's Hospital.



Sally Nugent og Victoria Fritz på BBC Breakfast

Sally Nugent og Victoria Fritz på BBC Breakfast (Bilde: BBC)

Victoria Fritz føder baby rett etter å ha presentert BBC Breakfast

Victoria Fritz føder baby rett etter å ha presentert BBC Breakfast (Bilde: Twitter/BBCBreakfast)



Den nye mammaen twitret at leveransen var et BBC Breakfast -team.

Her er bare noen av de mer minneverdige gangene ting bare ikke gikk som planlagt.

Værjenta besvimer i luften

BBCs værjente Rachel Mackley besvimte direkte på lufta da hun leverte prognosen sin, og snublet bakover.

Hun sa til seere og kolleger: 'Jeg er så lei meg, jeg kommer til å besvime.'

Feedet ble raskt kuttet og flyttet tilbake til bekymrede programledere Polly Evans og Robert Smith, da de forble rolige mens de sørget for at medstjernen var OK etter det uventede øyeblikket.

Programleder mister bikinien

Den chilenske TV -reporteren Bernardita Middleton var i kystbyen Reñaca i den nordlige Valparaiso -regionen, da studioet våget henne å ta en dukkert i det berømte, kalde stillehavet.

britney spears barn 2020

Hun hadde på seg en bikini for sikkerhets skyld, men hadde virkelig ikke forventet at de skulle få henne til å gå i så kalde og grumsete forhold.

Likevel strippet hun ned til bikinien på den forblåste stranden og dro i sjøen - bare for å miste toppen da hun reiste seg fra å ta et dykk akkurat som en bølge krasjet i henne.

Første iPHone 6 -eier DROPS den på betong

For mange var avdukingen av den etterlengtede iPhone 6 en enorm avtale - og heldig Jack Cooksey var den første personen som kjøpte en etter å ha stått i kø i flere timer i Perth, Australia.

Imidlertid klarte han knapt å holde på spenningen, og åpnet boksen med litt for mye kraft - noe som resulterte i at den skinnende nye telefonen falt til bakken, til stor sjokk for de omkringliggende tilskuerne.

Programlederen visste ikke om han skulle le eller gråte ...

Deadly of Transfer Deadline Day

Sky Sports & apos; rullende dekning av Transfer Deadline Day har blitt en kilde til god underholdning for fotballfans over hele landet.

Konseptet med å reise til stadioner og treningskomplekser over hele landet for å kringkaste live foran en mengde fans er ikke uten sine ulemper.

Enten det var vanskelig eller morsomt, vi vedder på at denne journalisten ikke var så glad for å ha vinket et sexleketøy i ansiktet da han prøvde å rapportere fra Evertons treningsbane.

Hvordan er Adam?

Selv såper kan ikke unnslippe farene ved direkte TV - slik EastEnders seere opplevde under showets mye hypede uke med et sikkerhetsnett i februar 2015.

hvem er baby lux

Jo Joyner ble 'slitt' da hun - som spilte Tanya Branning - hun ved et uhell omtalte Ian Beale som 'Adam' i en vanskelig blanding.

Hun spurte karakteren Jane Beale: Hvordan er Adam? i samtale, noe som førte til et forvirret blikk på Janes ansikt.

Lenny Henry, eller er det?

Sent i fjor måtte ITV News be om unnskyldning for å ha vist opptak av Ainsley Harriott under Lenny Henry & apos; variety & apos; intervju.

Seerne uttrykte forargelse over feilen, da Sir Lenny tok opp en ridderdom og snakket om mangfold i britisk TV.

Da komikeren og Comic Relief-grunnleggeren snakket om å 'fremme mangfoldet', ble intervjuet klippet til opptak av TV-kokken Ainsley som opptrådte på scenen i Comedy Store.

Kroner feil Miss Universe

Stakkars Steve Harvey kommer ALDRI til å leve denne ned, etter feilaktig å ha kunngjort feil vinner av Miss Universe -konkurransen i fjor.

hvor ble balamory filmet

Komikeren kronet ved et uhell frøken Colombia Ariadna Gutierrez, før han måtte ta den tilbake og riktig tildele Miss Philippines Pia Wurtzbach vinne æren.

Etter å ha møtt runner-up ansikt til ansikt på showet sitt, ba han senere om unnskyldning og sa: 'På grunn av en feil jeg har gjort, kastet jeg deg inn i et søkelys, et sted som jeg aldri hadde tenkt å at jeg ikke ville ønske skulle skje til noen. Jeg vil bare si hvor lei meg. Jeg er virkelig.'

Olly Murs forårsaker reparasjonsrekke

Olly Murs vil definitivt sympatisere med Steve Harvey, etter at han pådro seg et eget resultat uhell på The X Factor i fjor.

Sangerens uhell kom da han kunngjorde resultatene av eliminering av et talentprogram TIDLIG etter at dommerne innrømmet at de ikke kunne bestemme hvilken handling de skulle sende hjem - Monica Michael eller Anton Stephans.

Den endelige avgjørelsen var da ment å bli overlatt til offentlig avstemning, men Olly kunngjorde at førstnevnte var eliminert FØR han fikk konvolutten med resultatene.

Se Også: