Corrie -stjernen Tina O'Briens datter Scarlett, 11, prøver på Disney -film i LA

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Å vente på en kjendis på Zoom kan være nervepirrende, men med Corries Tina O'Brien er det som å hilse på en gammel venn.



Det hele føles veldig kjent, men det ville det tross alt - hun har tross alt vært på skjermen siden hun var bare 16 år og Sarah Lou har levd ganske lenge. Og vi har levd det sammen med henne.



Hun chatter med oss ​​fra Manchester-hjemmet hun deler med kjæresten Adam, Scarlett, 11 (datteren hennes med eks-partner og eks-Corrie-medstjernen Ryan Thomas), og sønnen Beau, fem, og dukker opp og ser misunnelig friskt ut, iført babyrosa som er perfekt koordinert med et pastellmaleri bak henne.



Imidlertid snur Tina kameraet for å gi oss et raskt glimt av det 'slemme hjørnet'-den spritfylte baren. Og hvis hennes morsomme, fulle Instagram -videoer er noe å gå etter, antar vi at det er Tina i et nøtteskall - hyggelig, med en slem kant.

Tina har vært i Corrie den beste delen av 21 år (Bilde: CAMERA PRESS/Rachel Joseph)

Sarahs rolle Tina har gjort seg til siden hun begynte i 1999, og gutt, har hun vært gjennom mye - selv etter såpestandarder.



Fra ungdomsgraviditeten, til å bli drevet inn i en kanal av den onde, hanskeslektige Richard Hillman, til å bli holdt som gisler og bli vraket ved alteret-hennes barndom var lærebok Soap.

Men selv om hun nå er voksen, har hun ikke unnslapp dramaet (hvem vil uansett ha glade, normale mennesker på brosteinene?)



Heldigvis er livet hennes uendelig roligere på skjermen, og vi får møte hele gjengen mens de stikker hodet inn i rommet, fra Adam - som hun kalte kallenavnet 'kylling' - til deres nyeste familiemedlem, valpen Cookie, som hopper opp på henne runde for å komme inn på handlingen.

Her snakker Tina om ekteskap, tilbake til jobb og berømmelse ...

Tina sier at det å komme tilbake til Corrie -settet etter lockdown ga henne en tilbake til skolen -følelse (Bilde: CAMERA PRESS/Rachel Joseph)

Hvor søt er Cookie valpen?

winona ryder johnny depp

Jeg vet, hun er som en liten bamse. Vi fikk henne i lås, dagen før jeg dro tilbake på jobb. Det har vært som å få en baby! Noen ganger gråter hun om natten, og du må gå og bosette henne, og hun er ikke fullt toalettutdannet ennå.

Vi kalte henne Gizmo etter Gremlin, fordi hun har en vanvittig time nå og da hvor hun vil bite anklene av deg hvis du går i nærheten av henne. Vi sier, 'Å kjære, hun er borte Gizmo!'

Hvordan var lockdown for deg?

Vi tilbrakte mye tid sammen som en familie, noe som var fantastisk. Og jeg dyrket grønnsaker - courgetter og tomater. Vel, jeg prøver fortsatt, de ser ikke bra ut!

Hva med ekteskapslivet et år i kø?

Vi er bare veldig glade. Jeg er vant til å si 'mann'! Vi har vært så heldige gjennom lockdown. Det var en dag da jeg hadde en liten sammenbrudd og alle forlot, men bortsett fra det kom vi så godt ut. Jeg elsker å være gift. Jeg vil anbefale det på det sterkeste.

er galaxy s7 vanntett

I hennes tidlige Corrie -dager med skjermmoren Helen Worth (Bilde: Granada Television)

Hvordan var det å komme tilbake til brosteinene etter en tre måneders pause?

Det var som å gå tilbake til skolen etter ferien, hundre ganger. Men veldig fort skjønte jeg hvor fantastisk det var å være tilbake.

Selv om de har iverksatt tiltak, og bygningen føles litt merkelig med pilene og teipen på gulvet, skjønte jeg at det er menneskene som lager bygningen.

Det er en klisje, men det er en familie. Jack (P Shepherd, som spiller David) er som en irriterende bror og gjør meg gal. Jeg tror ikke han noen gang ville sagt noe som varmer til meg ... noensinne! Og jeg elsker Helen Worth som spiller Gail også.

Da du fikk en samtale om å si at du hadde blitt kastet, forestilte du deg at det ville forandre livet ditt totalt?

Jeg glemmer aldri den dagen. Agenten min fortalte moren min, som kom inn og fortalte meg det. Jeg hadde akkurat begynt på college, og jeg kunne ikke fortelle vennene mine hvorfor jeg dro, så det var en stor hemmelighet.

De fortsatte å si: 'Hvorfor er du en frafall på college ?!'

Det var også blandede følelser og jeg gråt. Jeg var overveldet, men jeg var også sterkt klar over at livet mitt kom til å endre seg - at jeg plutselig skulle bli gjenkjennelig, og at jeg ikke ville gå rundt i et supermarked og tenke på min egen virksomhet. Jeg fant det ganske skremmende.

Nydelig ny valpekake (Bilde: tinaobrien/Instagram)

Vel, det ordnet seg…

Det har vært fantastisk. Nylig viste jeg datteren min Scarlett noen av de første episodene jeg gjorde, og hun syntes det var så interessant at jeg gjorde familiescener med en familie som ikke var min egen.

Hun ble nesten litt sjalu! Hun sa: ‘Jeg liker det ikke når du klemmer babyen!’ Så, ‘Du har spilt dette i årevis!’ Og jeg innså at jeg virkelig har det.

Apropos Scarlett, hun virker som en skikkelig liten underholder ...

Hun er! Hun er en veldig god etterligning. Og den mest utrolige sangeren. Hun er strålende og hun blir bedre og bedre. Jeg er veldig spent på henne når hun er eldre.

Jeg driver dramakurs for barn, så hun har kommet til dem siden hun var fire. Da hun var yngre, sa hun: 'Jeg vil ikke gå', men jeg sa: 'Tøft, jeg går, så du kommer med meg!'

hva betyr 64

Med mannen Adam, datteren Scarlett og sønnen Beau (Bilde: tinaobrien/instagram)

Nå er hun som: 'Skal du i dag? Vær så snill kan jeg komme! ’Hun elsker det og sier til og med:‘ Det er mitt favorittsted å være fordi jeg føler at jeg får være den jeg er. ’

Har du noe imot at hun går så ung inn i det?

Jeg ville være glad for henne å gjøre hva hun vil. Hun er nettopp på audition for en ny Disney -ting som skulle filme i LA.

Hun hadde mye manus å lære, og jeg sa: 'Dette er virkeligheten, Scarlett. Hvis du vil gjøre dette, må du legge ned tid og krefter. '

Hennes amerikanske aksent var imidlertid latterlig. Så bra! Jeg tror hun har feilen. Men hun liker også ideen om å være gründer - så jeg er ikke helt sikker på hva hun vil gjøre.

Hun ser på onkelen Scott (Thomas, fra Love Island) og sier: 'Han har sin egen virksomhet ... jeg har lyst til å gjøre det!'

Er du klar til å løpe rundt etter henne hvis hun blir en liten filmstjerne?

hvor mange covid-pasienter på sykehus

Absolutt, og jeg vil mer enn gjerne gjøre det. Jeg bare elsker henne, så jeg er ganske glad for å være lakeien og chaperonen.

På skjermen med hennes mordende eks Gary Windass (Bilde: ITV)

Hva er det beste med berømmelse?

Du får møte så mange mennesker, ha så mange fantastiske opplevelser, og det er en samtaleåpner.

Etter hvert som jeg har blitt eldre, er jeg mye mer komfortabel i min egen hud. Da jeg var 16 og noen kom bort til meg og sa: 'Du er på Coronation Street!'

Jeg ville bli litt flau, mens jeg nå er mye mer åpen. Folk forteller meg alltid at jeg høres ut som Sarah Platt på telefonen!

Du tok en pause fra sosiale medier tidligere i år. Hvorfor?

Jeg fortsatte å sammenligne meg selv med andre mennesker. Jeg ville se gjennom Instagram og tenke: 'Å, den jenta jeg kjenner er så vakker. Se hvor glad hun er! ’Og så tenker jeg:‘ Er jeg like glad? Er jeg like vakker? ’

Jeg følte meg også litt uredelig fordi jeg la ut ting om å 'leve mitt beste liv', og jeg la ikke ut et bilde av meg midt i perioden som spiste sjokolade på sofaen og gråt til Love Actually.

Jeg kjøpte bare ikke inn det lenger, og jeg ville ikke late som jeg heller. Så jeg bestemte meg for å ta en pause, og det var faktisk en god idé.

Hvem er den største kjendisen du har møtt?

Menneskene jeg blir mest begeistret av er de som var store på 90 -tallet. Hvis jeg ser en Spice Girl, kan jeg ikke engang snakke. Jeg møtte Baby Spice, Emma Bunton, på en gjør, og hun var veldig gratis for meg. Jeg kunne ikke tro det. Jeg er en massiv, massiv Spice Girls -fan.

Den beryktede scenen der platter ble kjørt inn til kanalen av Richard Hillman (Bilde: ITV)

Har du noen skjulte talenter?

Sjonglere. Jeg liker også å rote med gymnastikk og kan gjøre hodestøtter og håndstander. Mannen min er skikkelig god. Han kan gjøre backflips på trampolinen, mens jeg bare kan gjøre en frontflip.

Corrie -hemmeligheter

Sarah har havnet i en litt vanskelig situasjon med Adam og Gary, ikke sant?

Hun har ingen illusjon om at hvis hun fortsetter å beskytte Garys hemmelighet om at han drepte lånehaien Rick, kunne hun miste mannen sin. Lojaliteten hennes til Gary kan potensielt ødelegge ekteskapet hennes.

Les mer

Søndagsblader
Nolan søstre & apos; sliter & apos; bortsett fra Coleen Rasistiske pasienter snuser grusomt svart medisin Asfalteringsplattemorder angrep mamma på åtte Hvorfor Diane Morgan forventet at mannen skulle slå henne

Hvilken historie snakker folk mest til deg om?

jada pinkett smith og tupac

Mange mennesker i en viss alder går fortsatt tilbake til tenåringsgraviditeten. Så sier de: 'Jeg har sett Corrie i årevis - husker du da du gikk inn i kanalen?'

Hva er minnene dine om å filme disse scenene?

Det var iskaldt! Jack forteller meg at de tilsynelatende måtte knekke isen. Jeg husker at vi kunne komme oss ut og ta en varm dusj i mellom opptakene fordi det var så kaldt.

Jeg var ung da og det var så spennende. Nå vil jeg sannsynligvis være: 'Det er litt kaldt og klokken er 02.00. Kan vi gå hjem, vær så snill? '

- Følg Coronation Street på Twitter @itvcorrie og Instagram @coronationstreet

Se Også: