Waitrose påske 2019 åpningstider: Når er Waitrose åpen på helligdager mandag?

Waitrose Ltd.

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Western Mail Archive)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Hvis du skal ut til din nærmeste Waitrose i dag, er det best å sjekke åpningstidene før du forlater huset.



Waitrose, sammen med alle de andre store supermarkedskjedene, vil være åpen, men vil stenge tidligere enn normalt på grunn av helligdagen.

Så uansett om du har gått tom for melk, trenger å fylle ut vinreolen din eller bare trenger mer sjokolade - sørg for å planlegge for å unngå skuffelse.

Forhandleren oppfordrer kjøpere til å bruke butikkfinnerverktøyet til å sjekke detaljer for sin lokale filial online på www.waitrose.com - eller du kan lese oversikten vår nedenfor.



Hvis du trenger flere tidspunkter for andre store kjeder, har vi en fullstendig oversikt i åpningstidsguiden for supermarkedet, og det er også detaljer for de store byggekjedene hvis du planlegger å gjøre noen forbedringer i hjemmet.

Påskedag åpningstid

  • De fleste Waitrose & Partners -butikker vil være åpne fra 08.00 til 20.00



  • Noen Little Waitrose -butikker vil være åpne fra 07.00 til 21.00

  • Alle Shell- og Welcome Break -butikker vil handle som vanlig

Enten du er en vanlig Waitrose -shopper eller bare kommer inn sjelden, er det alltid nyttig å vite hvordan du sparer på dagligvarer i butikken.

Her har vi åtte smarte hacks fra en anonym eks-Waitrose-medarbeider , som til og med sølte hvordan kunder kan wangle gratis mat.

Hvis du vil ha enda flere profftips, sa denne pengebesparende faren 473 pund Waitrose-mat og betalte bare 4,45 pund. Les om de tre beste shoppinghemmelighetene i supermarkedet om hvordan du også kan gjøre det.

Les mer

Waitrose
£ 10 måltidsavtale Varm kryssbolleost Påskeegg Waitrose insider shopping hacks

Se Også: