Nytt på Netflix i august 2019: Utgivelsesdatoer for TV og film

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nytt på Netflix i august 2019



x-factor finalister 2011

Så mye å velge mellom og så lite tid!



Netflix -utgivelser for august 2019 er på vei, og det er en hel rekke originale serier, filmer og ytterligere lisensiert innhold.



I TV-seriens innsatser er det allerede mye snakk om den etterlengtede tilbakekomsten av Mindhunter, det psykologiske krimdramaet fra regissør David Fincher.

Serien ser FBI -agenter Holden Ford (Jonathan Groff) og Bill Tench (Holt McCallany) dykke ned i psykene til seraldrapere, hjulpet av psykolog Wendy Carr (Anna Torv).

Tilbake er også den anerkjente komedien Dear White People, brytedramaet Glow og en oppussing for fantasy -klassikeren The Dark Crystal.



Til slutt har vi noen originale filmer i form av komediedrama Otherhood, en ny komedie fra skaperne av White Chicks med tittelen Sextuplets, og romantikk Falling Inn Love.

Her er hva som kommer på Netflix i august 2019.



Nytt på Netflix august 2019: Utgivelsesdatoer for TV og filmer

Netflix TV -serier

Dear White People sesong 3 - 2. august

Den satiriske Ivy league -komedien kommer tilbake for en tredje serie episoder.

The Naked Director (japansk original) - 8. august

På 1980-tallet var bobleøkonomien på topp, og hele Japan var overopphisset med muligheter. Før ankomsten av kontordamer og kvinnelige studenter som fanatisk vinket 'Juli-fans' og danset i Juliana Tokyo, var det en bestemt entreprenør som utviklet voksenvideoer i begynnelsen av bransjen og utfordret japanske gammeldagse kulturelle normer om sex . Han var en 'pioner innen kringkastingstabu', regissør Toru Muranishi. Muranishi revolusjonerte begrepet erotikk i Japan, og sammen med den legendariske AV -skuespilleren Kaoru Kuroki ble det kjente navn.

Glow sesong 3 - 9. august

GLØDE (Bilde: Ali Goldstein/Netflix)

Sesong 3 følger GLOW -damene når de tar Vegas -stripen med storm. Nå som overskriftene på Fan-Tan Hotel and Casino, skjønner kvinnene raskt at Sin City er mye mer grind enn glitter. Hele teamets cheerleader begynner Ruths (Alison Brie) lidenskap for showet å ta en baksete i hennes stadig mer kompliserte personlige liv. Debbie (Betty Gilpin) gjør fremskritt som produsent, men fortsetter å bli konsumert av skyldfølelse over avstanden mellom henne og sønnen. Etter hvert som deres oppholdstid fortsetter, blir grensene mellom prestasjoner og virkelighet uskarpe, og rollebesetningen sliter med sine egne identiteter både i og utenfor ringen.

Sintonia sesong 1 - 9. august

Fortalt gjennom tre karakterers perspektiver, utforsker historien om Sintonia universet for musikk, kriminalitet og religion i São Paulos hovedstad. Doni, Nando og Rita vokste alle opp sammen i samme favela, hvor de ble påvirket av trekningen av funk, narkotikahandel og den evangeliske kirken. Til tross for at de følger veldig forskjellige veier, innser de tre barndomsvennene til slutt at for å oppnå drømmene sine, må de stole på og støtte hverandre gjennom denne reisen.

Mindhunter sesong 2 - 16. august

MINDHUNTER (Bilde: NETFLIX)

MR. bønner teddy

FBI -agenter Holden Ford og Bill Tench undersøker nærmere psykene til de som har gjort det utenkelige. Med hjelp fra psykolog Wendy Carr bruker de sin banebrytende atferdsanalyse på jakt på beryktede seriemordere.

Dark Crystal: Age of Resistance - 13. august

Netflix 's The Dark Crystal: Age of Resistance (Bilde: Netflix)

The Dark Crystal: Age of Resistance vender tilbake til Thra -verdenen med et helt nytt eventyr. Når tre Gelfling oppdager den skremmende hemmeligheten bak Skeksis 'makt, la de ut på en episk reise for å tenne opprørets ild og redde verden.

Power sesong 6

Power sesong 6 tar seg opp med James & apos; Ghost & apos; St Patrick søker hevn. Hans tidligere narkotikapartner og våpenbror må betale for det ultimate svik. Gjemt i kjernen av perfidiousness og grusomheter av dem han en gang kalte familien sin, dedikerer Ghost seg til en forestilling: suksess er den beste hevnen, med alle intensjoner om å få begge deler.

Working Moms sesong 3

Den kanadiske sitcom som fokuserer på mødre i arbeid, kommer tilbake for en tredje runde.

Blackadder sesong 3 og 4

Den klassiske BBC -sitcomen legger sine to siste serier til Netflix. Rowan Atkinson, Hugh Laurie og Stephen Fry spiller hovedrollen.

Netflix -filmer

Otherhood (Netflix Original) - 2. august

Otherhood - Angela Bassett, Felicity Huffman, Patricia Arquette

utgivelsesdato iphone 7

For tomme nestere, hva er forskjellen på å la barna dine vokse opp og la dem vokse seg fjerne? I år, på mors dag, føler de seg marginaliserte og glemte, mangeårige venner Carol (Angela Bassett), Gillian (Patricia Arquette) og Helen (Felicity Huffman) bestemmer seg for å kjøre til New York for å få kontakt med sine voksne sønner igjen, og i prosessen, de innser at sønnene deres ikke er de eneste hvis liv trenger å forandre seg. En reise for å forholde seg til blir en gjenoppdagelsesreise som tvinger disse kvinnene til å omdefinere forholdet til sine barn, venner, ektefeller og viktigst av seg selv. OTHERHOOD er ​​skrevet og regissert av Cindy Chupack (Sex and the City), og er en sjelfull, morsom og ærlig utforskning av livet etter morsrollen.

Sextuplets (Netflix Original) - 16. august

En komedie fra White Chicks and Naked -produsentene Marlon Wayans og Rick Alvarez, pluss produsent Nathan Reimann (Deuce Bigalow: European Gigolo) og regissør Michael Tiddes ('A Haunted House,' Naked) - Sextuplets forteller historien om Alan, en forventningsfull far som vokste opp med å tro at han var enebarn. Mens han leter etter sin fødselsmor, kommer Alan ansikt til ansikt med en bror han aldri visste eksisterte, Russell, som hjelper ham med å avdekke deres hemmelige status som seksdupletter (alle spilt av Wayans). Snart begynner de en spontan biltur for å spore flere søsken, men ikke før Alan lurer på om det var en stor feil å utforske røttene hans.

Falling Inn Love (Netflix Original) - 16. august

Gabriela Diaz (Christina Milian) designfirma i San Francisco bretter uken da hun gikk fra hverandre. Inspirert av et kraftig sammensurium av vin og Wi-Fi, deltar hun med suksess i en konkurranse om å vinne et vertshus med utsikt over New Zealands landskap. Tusenvis av flyselskaper miles senere, oppdager hun The Bellbird Valley Farm har en smuldrende fasade, gulvbrett-trappende geit og blandende nabo som begjærer plassen. Ivrig etter å renovere og selge eiendommen raskt, samarbeider hun med Jake Taylor (Adam Demos), Kiwi-entreprenøren og frivillig brannmann som observerer mye av hennes byjente kultursjokk. Når det siste inventaret er hengt, nøler hun med å forlate ham, vertshuset og det innbydende samfunnet som næret hennes kreative side.

Happy Feet

iphone 5 utgivelsesdato

8 Mile

Psycho (1960)

Blade Runner 2049

Kingsman: The Secret Service

Collateral Beauty

Forvirret og forvirret

The Chronicles of Riddick

Shakespeare forelsket

Prinsen av Egypt

Femti nyanser av grått

Komediespesialer

Tiffany Haddish presenterer: They Ready sesong 1 - 13. august

Comedian and Girl's Trip breakout-stjernen Tiffany Haddish introduserer verden for seks av hennes favorittkomikere i Tiffany Haddish Presents: They Ready-en dristig ny samling morsomme halvtimes stand-up-komediespecialer. Spesialen inneholder en mangfoldig gruppe komikere som hun deler en personlig historie med, inkludert Chaunté Wayans (Wild n 'Out), April Macie (Last Comic Standing), Tracey Ashley (The Last OG), Aida Rodriguez (Comedy Central' s This Week at the Comedy Cellar), Flame Monroe (Def Comedy Jam) og Marlo Williams (BET's Comicview).

Simon Amstell: Sett fri - 20. august

Ærlig, introspektiv tegneserie Simon Amstell åpner om nevroser, kommer ut til faren, forhold og mer i en ny stand-up-spesial.

Netflix -dokumentarer

Diagnose - 16. august

Diagnose S1 - Dr. Lisa Sanders Inspeksjon av en pasient (Bilde: NETFLIX)

Basert på Dr. Lisa Sanders ’enormt populære spalte i The New York Times Magazine, følger Diagnosis ulike pasienter på deres respektive reiser for å finne en diagnose, og potensielt en kur, for deres mystiske sykdommer. Ved å kombinere kraften i global crowdsourcing, sosiale medier og etablert medisinsk ekspertise, er hver sak uflettet med belysende ny innsikt som tidligere hadde unnviket leger. Fra prisbelønte utøvende produsenter Scott Rudin, Simon Chinn og Jonathan Chinn, og i forbindelse med The New York Times, utforsker Diagnosis den livsforandrende effekten av å motta en diagnose for personer som har søkt etter svar, og helbredelsen som kommer med kontakt med andre som kan føle med sine erfaringer.

American Factory - 21. august

isbjørn på isfjell

Fra Oscar-nominerte og Emmy-prisvinnere Julia Reichert og Steven Bognar (The Last Truck: Closing of a GM Plant, A Lion in the House, Seeing Red) kommer AMERICAN FACTORY, en originalfilm fra Netflix presentert av Higher Ground Productions og Participant Media. Den anerkjente filmen tar et dypdykk i et postindustrielt Ohio, der en kinesisk milliardær åpner en ny fabrikk i skallet til et forlatt General Motors-anlegg og ansetter to tusen blå-krage-amerikanere. Tidlige dager med håp og optimisme gir plass for tilbakeslag da høyteknologisk Kina støter på arbeiderklasse-Amerika.

Hva gleder du deg til å se på Netflix? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Se Også: