Abducted in Plain Sight memes var uunngåelig ettersom alle hadde samme reaksjon

Netflix

Horoskopet Ditt For I Morgen

Netflix & rsquo; s Abducted in Plain Sight er den siste sanne kriminalitetsdokumentet som får alle til å chatte stort sett takket være den lange strømmen av & apos; what?! & Apos; øyeblikk.



Hot on the heels of Fyre: The Greatest Party That Never Happened, og Ted Bundys bånd, har streaming -siden tilbudt enda en sjokkerende dokumentar for seerne.



Mens dokumentaren ble utgitt i 2017 i USA, kom den bare til Netflix, noe som ga britisk publikum en sjanse til å se den 90 minutter lange filmen som får deg til å rope på TV -skjermen.



Handlingen har flere vendinger enn en berg -og -dal -bane, og gjør at du føler deg like syk.

Med et så vilt plott som lar deg lure på om det er sant, var det uunngåelig at folk tok seg til sosiale medier - og at de ville være klare til å komme med sine tanker ved hjelp av memes.

Det har vært mange memes siden utgivelsen, som alle deler den samme følelsen.



Abducted in Plain Sight forteller historien om Broberg -familien og hvordan deres venn og nabo Robert Berchtold manipulerte dem gjennom år med seksuelle overgrep mot datteren under nesen.

(Bilde: NETFLIX)



(Bilde: Netflix)

Berchtold forførte både Bob og Mary Ann, foreldrene hennes, til å komme nærmere 12 år gamle Jan.

Han klarte å bortføre henne to ganger, en gang da hun var 12 år og deretter igjen da hun var 14 år, samt overbevise henne om at de trengte å få en baby sammen for å redde verden fra romvesener.

Det hele høres ut som en merkelig film, men det var deres virkelighet.

Sosiale medier visste bare hvordan de skulle svare på en måte: 'Hva?'

'Å se, bortført i vanlig syn, og hver gang jeg tror det ikke kan bli verre, gjør det det,' sa en seer på Twitter.

Abducted in Plain Sight doc på Netflix er en av de galeste tingene jeg noen gang har hørt i mitt liv. For ikke å snakke om forstyrrende, sa en annen.

Takket være det utrolige handlingen måtte folk enten sette visningen på pause, dele sjokket eller rope/kaste fjernkontrollen.

Bortført i vanlig syn er på Netflix nå.

Se Også: