Celebrity Big Brother -vinnere: Kjente ansikter som tok tittelen fra 2001 til 2018

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvor er vinnerne av Celebrity Big Brother nå?



Ryan Thomas har blitt kronet som den siste vinneren av Celebrity Big Brother, og han slutter seg til den lange listen over kjendiser som har vunnet realityprogrammet gjennom årene.



I den aller første serien, bare et år etter at den opprinnelige Big Brother -serien ble lansert, gikk seks kjendiser inn i huset i åtte dager for veldedighet.



Nå 18 år senere gir CBB fortsatt en donasjon til veldedighet og løfter også profilene til den slags kjente stjernene i håp om å øke deres flaggkarriere.

Så hvor er alle CBB -vinnerne nå, og hvor mange husker du?

Les mer



Kjendis Big Brother 2018
Hvem er i CBB? Hvor er CBB -vinnerne nå? Mest kontroversielle huskamerater Mest sjokkerende CBB -øyeblikk

2001: Vinner - Jack Dee

(Bilde: Getty)

Den første serien så den lakoniske, steinete ansiktet Jack Dee seire.



Andre huskamerater inkluderte Anthea Turner, Chris Eubank, Claire Sweeney, Keith Duffy og Vanessa Feltz.

Showet huskes trolig best for at Vanessa hadde en luftsmelting da hun metodisk begynte å skrive på kjøkkenbordet med kritt.

Siden han kom på CBB for Comic Relief, har komikeren kritisert showet for måten det behandler mennesker på og har nektet å la noen klipp med ham vises.

54-åringen er fortsatt på turné og deltok i 2013 i en Comic Relief-utfordring der han tok seg nedover strykene ved Zambezi-elven og samlet inn over 1 million pund til veldedigheten.

Han har også spilt i sine egne vellykkede sitcoms, Lead Balloon og Bad Move.

2002: Vinner - Mark Owen

(Bilde: Rex)

Take That warbler Mark Owen var den siste kjendisen som sto etter 10 dager i huset tilbake i 2002.

Andre huskamerater var Les Dennis, Sue Perkins og musiker og skuespiller Goldie.

Serien ble minneverdig for Les som avslørte kvalene hans etter at han ble delt fra snart Storbritannias Got Talent-dommer Amanda Holden.

Storbritannias favorittsjokoladebar kanal 5

Mark har hatt en fantastisk karriere siden hans opptreden, etter å ha lansert en solokarriere på baksiden av CBB noen år senere reformerte han med sine Take That-bandmedlemmer og har vært på flere utsolgte arenaturer.

I 2019 turnerer bandet igjen og gir ut et Greatest Hits -album.

2005: Vinner - Bez

(Bilde: Getty)

Utgave tre ble vunnet av Salfords helt egen maraca -risting, freaky dancin & apos; God mandag, Mark & ​​apos; Bez & apos; Bær.

Han ble ledsaget av en mangfoldig mengde, inkludert Germaine Greer, Caprice, Brigitte Nielsen, Jackie Stallone og Kenzie, og det var den første serien der kjendiser fikk betalt for å dukke opp.

John McCriricks dagbokrom raserianfall over sin elskede Diet Coke satt sikkert i tankene fra den tredje serien.

Etter å ha vunnet showet, innrømmet Bez at CBB -tiden hans 'trakk ham ut av [økonomiske] trøbbel]' - men i 2008 ble han nok en gang erklært konkurs.

Siden har han reformert med den originale serien Happy Mondays sammen med Shaun Ryder og turnert for 25-årsjubileet for deres tredje album, Pills ‘n’ Thrills and Bellyaches.

I 2017 uttrykte han interesse for å delta i Strictly Come Dancing og erklærte at han bare tar 'organiske' medisiner i disse dager.

CBB oppdateres rett til innboksen din

Gå aldri glipp av den siste sladden fra huset med Celebrity Big Brother -oppdateringer levert direkte til innboksen din hver dag.

Registrer deg for å motta CBB -nyhetsbrevet her - eller se de andre nyhetsbrevene vi har å tilby.

2006: Vinner - Chantelle Houghton

(Bilde: Getty)

Chantelle Houghton var den første som kom inn i huset etter å ha vært på audition for serien uten kjendiser, men ble valgt til å delta i kjendisserien.

Hun lot som hun var medlem av det sammensatte jentebandet Kandy Floss og overbeviste de andre om at hun var en kjendis.

Andre huskamerater inkluderte Pete Burns, som tok med seg en kåpe laget av gorilla-pels, venstre-venstre-kantspilleren George Galloway, Michael Barrymore og Dennis Rodman.

Chantelle hadde en romantikk med ordinære guttens frontmann Preston, og de giftet seg med Preston, men ble skilt etter et år.

Så fant hun kjærligheten med Katie Price sin eks Alex Reid (en annen CBB -vinner) og fikk et barn med ham i 2012, men de har siden delt seg.

Hun dukket sist opp i realityserien Bodyshockers hvor hun åpnet opp om angrene hennes over å ha fått en stor boobjobb og siden har implantatene blitt fjernet og lovet å aldri operere igjen.

Den virkelighetsskapte stjernen har også snakket om kampene hennes med vekten sin og hvordan hun nå mener livet er for kort til å bekymre seg for det.

Chantelle, nå 34, har tidligere skrevet en spalte for New magazine og har gitt ut to bøker og en trenings -DVD.

Les mer

Kjendiser Big Brother 2018 rykter
CBB 2018 ryktet huskamerater Samantha Markle Marcus Bentley faller stort navn Jonathan Van Ness

2007: Vinner - Shilpa Shetty Kundra

(Bilde: Getty)

Den mest kontroversielle Big Brother-inkarnasjonen gjennom tidene så rekordmange klager til regulator Ofcom.

st. jude skytshelgen

Spørsmål sentrert om bekymringer om at Bollywood -stjernen Shilpa Shetty var gjenstand for rasistisk mobbing og protester ble til og med holdt i India.

Blant de andre involverte deltakerne var Danielle Lloyd, Jo O & apos; Meara, Jade Goody, Jack Tweed og Leo Sayer.

Siden vinneren av showet gjenopplivet Shilpa karrieren og dukket opp i flere flere box-office-hit Bollywood-filmer, ble en talentshowdommer i India, ble deleier i et cricketlag og ble til og med filmprodusent. Hun er gift med en sønn.

Hun ga senere ut en kokkebok kalt The Great Indian Diet og er kjent for å fremme sunt kosthold og yoga på sosiale medier.

2009: Vinner - Ulrika Jonsson

(Bilde: Getty)

Showet forsvant i to år etter tilbakeslaget mot 2007 -serien og kom tilbake med de laveste seertallene noensinne.

Til tross for at hun mottok flest nominasjoner i løpet av sine 22 dager i huset, vant den svenske tidligere værjenta Ulrika Jonsson til slutt.

Hun fikk selskap i huset av Michelle Heaton, Austin Powers Mini-Me Verne Troyer og Mancunian motormouth Terry Christian.

Siden dukket opp på CBB har Ulrika kommet inn i huset for å delta i Ultimate Big Brother i 2010, og gjenforent Gladiators-teamet for en TV-dokumentar.

Hun deltok i Celebrity Masterchef i 2017.

2010: Vinner - Alex Reid

(Bilde: Rex)

Cage fighter Alex Reid var mer kjent for sitt forhold til Katie Price og var med henne da han gikk inn i huset.

Det var den siste serien som ble sendt på Channel 4 og så Dane Bowers, Vinnie Jones, Lady Sovereign og Ivana Trump underholde seerne.

I år manglet huset noen private boliger for at huskameratene skulle være i ensomhet.

Siden han dukket opp på CBB Alex, skilte seg fra Katie Price i en veldig rotete og offentlig skilsmisse, fortsatte han med å få en datter med en annen CBB -vinner, Chantelle Houghton.

Alex har likt å dukke opp i pantomimer over hele Storbritannia og sprengt sin eks Katie Price for hennes & apos; uvitende & apos; kommentarer om transgender og hans cross dressing fortid.

2011: Vinner - Paddy Doherty

(Bilde: Rex)

Irsk reisende Paddy Doherty, kjent for sin opptreden i dokumentaren My Big Fat Gypsy Wedding, sjarmerte seerne i den første serien som ble sendt på Channel 5.

Den nøyaktige oppstillingen forble et mysterium til lanseringskvelden, og det var første gang celeb-utgaven ble filmet før hovedprogrammet.

Andre huskamerater var Amy Childs, Kerry Katona, Sally Bercow og Jedward.

Paddy ble fortvilet over seieren og sa den gangen: 'Jeg sverger på at jeg bare trodde jeg skulle vare en uke, jeg trodde ikke jeg ville vinne, jeg hadde ingen spillplan.'

Siden han kom på CBB dukket kjendisreisende opp i en todelt Channel 5-dokumentar med sin tidligere huskamerat Sally Bercrow.

Hun flyttet inn i hytten til Paddy og måtte leve etter hverandres regler i hver episode.

2012: Vinner - Denise Welch

(Bilde: Getty)

Den tidligere Corrie -stjernen Denise Welch tok tittelen tilbake i den første av to serier i 2012.

Hun delte huset med Reservoir Dogs -stjernen Michael Madsen, EastEnders & apos; skuespilleren Natalie Cassidy, den tidligere X Factor-stjernen Frankie Cocozza og Natasha Giggs, som nylig hadde blitt avslørt for å ha hatt en affære med Manchester United-fotballspilleren Ryan Giggs, hennes svoger.

Denise har siden hun forlot spilleautomaten som programleder for løse kvinner, og har holdt på med skuespill på scenen og fjernsynet.

Hun giftet seg med sin tredje ektemann i Lincoln Townley i 2013 og ga ut en roman kalt If They Could See Me Now, som trakk på hennes egne erfaringer med å bekjempe alkoholisme og depresjon.

2012: Vinner- Julian Clary

(Bilde: Getty)

Julian Clary blir den utvilsomme & apos; Queen & apos; av huset da han vant den andre serien i 2012.

Det hadde opprinnelig blitt kunngjort at Facebook -avstemning ville gjelde for denne serien, men på grunn av tekniske problemer kansellerte Channel 5 disse planene.

Komikeren fikk selskap av Julie Goodyear, MC Harvey og Coleen Nolan, Martin Kemp og Samantha Brick.

Siden showet har han spilt i flere pantoer, flere skuespill på scenen, i tillegg til å være en vanlig programleder på BBC Radio 4.

Etter å ha filmet dyreserien Give a Pet a Home i fjor, dro funnyman på turné med sitt enmannsshow The Joy of Mincing.

2013: Vinner - Rylan Clark -Neal

(Bilde: Getty)

X-Factor-deltaker Rylan Clark (nå Clark-Neal) var den siste mannen som sto da 2013-serien ble avsluttet.

På dag én bestemte jockey Frankie Dettori og Rylan hver huskamerats skjebne om hvem som skulle flytte i hovedhuset eller kjelleren.

Sammen med dem var Razor Ruddock, Gillian Taylforth, Heidi Montag og Spencer Pratt og Paula Hamilton.

Rylan har hatt et vell av suksess siden han vant serien, og fikk seg en jobb som presenterte Channel 5 spin off Big Brother's Bit on the Side.

For ikke å snakke om å delta i Celebrity MasterChef der han kom til finalen og også har hjulpet med å være vertskap for This Morning.

Han har presentert Xtra Factor og ble nylig kunngjort som programleder for gameshow Babushka.

Programlederen giftet seg også med sin andre halvdel Dan Neal i en stjernespekket seremoni med en hel rekke kjendisgjester som deltok.

2013: Vinner - Charlotte Crosby

(Bilde: Rex)

Geordie Shore -personligheten Charlotte Crosby ble kronet til denne serien & apos; vinner etter 23 dager.

På lanseringskvelden ble det avslørt at det var et sted ved siden av dagbokrommet kjent som The Temple.

Noen kjendiser ville bo i The Temple i hemmelighet, borte fra resten av huskameratene.

Andre & apos; gjester & apos; var Louie Spence, Ron Atkinson og Sophie Anderton.

Stjernen sluttet seg til slike som Rylan og Paddy Doherty som allerede har hatt reality -tv -opplevelse, men har siden sett kjendisen hennes bare stige.

Etter å ha vunnet gikk Charlotte tilbake til Geordie Shore -huset og har siden filmet rundt ytterligere seks serier, i tillegg til å skrive en bok og miste kiloene. Hun sluttet med showet i fjor.

Hun avslørte sitt fantastiske nye utseende etter å ha gått ned i vekt, og ga ut en rekordstor trening DVD 3-minutters Belly Blitz med en oppfølging på 3 minutter Bum Blitz etter dette året.

stephen lage eller bryte

Charlotte har nylig avslørt sin nesejobb etter å ha brukt tusenvis av pund på å fikse en klump som hun ikke var fornøyd med.

Hun kan ses sammen med vinneren i 2016 Stephen Bear i MTV -showet Just Tattoo Of Us.

2014: Vinner - Jim Davidson

(Bilde: Rex)

Old-school-tegneserien Jim Davidson hentet tittelen i den første serien av CBB som ble sendt i 2014. Showet varte i 27 dager.

Andre huskamerater var Lionel Blair, Luisa Zissman, Dappy og Evander Holyfield, Jasmine Waltz, Lee Ryan, Linda Nolan og Liz Jones.

Siden han slo sine medkamerater for å bli kronet til husets konge, har komikeren turnert med sitt sceneshow Sinderella 2 og enmannsshow Charlton Nil.

2014: Vinner - Gary Busey

Gary Buseys eksentriske krumspring så ham vinne CBB -kronen

Gary Busey vant den andre serien i 2014 til tross for kontrovers rundt utseendet hans.

Hollywood -stjernen kolliderte med nesten alle hans beleirede huskamerater på et eller annet tidspunkt.

Den hørselshemmede skuespilleren ble ofte stemplet som uhøflig for å avbryte samtaler og løfte hånden til ansiktet til andre kjendiser når han følte at de avbrøt ham.

Seerne trodde Hollywood -stjernen ble utnyttet, men han sa: 'Dette showet viste meg ting om meg selv. Big Brother er perfeksjon, og de ga meg veiledning. Det var bare vakkert. '

Siden han ble den første amerikaneren som vant, har han kommet tilbake til USA og spilte hovedrollen i Dancing With the Stars 2015 hvor han ble eliminert i uke fire.

2015: Vinner - Katie Price

Katie Price blir kronet som vinner av Celebrity Big Brother 2015 (Bilde: Getty)

Til tross for at hun bare kom inn i serien halvveis, ble Katie Price kåret til vinneren.

Serien viste seg å være ganske kontroversiell med to huskamerater - Ken Morley og Jeremy Jackson - begge tvunget til å forlate i løpet av den første uken etter oppførselen.

Og hvis det ikke var nok, kom Katie Hopkins også til slag med den amerikanske bloggeren Perez Hilton, det ga aldri opp.

Siden hun vant serien, har Katie delt seg fra ektemannen Kieran Hayler og fått en ny jobb som presenteres på panelet Løse kvinner.

Hun har vært veldig åpen om sitt personlige liv siden hun scoret den nye rollen fra å snakke om eksene hennes til hvordan hun foreldre barna sine.

Les mer

Hvor er de nå?
Brookside Saved By The Bell Big Brother -vinnere Barn & apos; TV -stjerner

2015: Vinner - James Hill

James Hill blir kronet som vinner av Celebrity Big Brother (Bilde: WireImage)

919 engel nummer kjærlighet

Lærlingstjernen James Hill ble kunngjort som vinner av den andre serien i 2015 av Celebrity Big Brother som puttet sin BFF Austin Armacost til tittelen.

De to hadde hatt et nært vennskap i huset og har siden vært de beste vennene.

James har ikke vært så mye på tv siden han vant serien, men gledet fansen ved å lansere en kalenderkalender og gjøre flere utesteder på nattklubben.

2016: Vinner - Scotty T

Scotty T var en annen Geordie Shore -vinner (Bilde: Kanal 5)

Reality -stjernen Scotty T fulgte i fotsporene til Geordie Shore castmate Charlotte Crosby da han vant den første 2016 -serien av CBB.

Han var i finalen sammen med Stephanie Davis, som fremsto som den fremtredende stjernen i showet takket være hennes flørt med Jeremy McConnell.

Etter CBB kom Scotty tilbake til Geordie Shore og meldte seg på Ex On The Beach. Han gjorde også en cameoopptreden i naboer, ga ut en bok, A Shore Thing, og fungerte som ansiktet til booHOO Man.

2016: Vinner - Stephen Bear

Bjørn var en kontroversiell karakter (Bilde: PA)

Fortsatt i tradisjonen med MTV -stjerner som vant showet, ble Ex On The Beach badboy Stephen Bear kronet til mester for sommeren 2016 -serien.

Han var en kontroversiell huskamerat, og avviklet ofte alle andre og kom i ugagn. Han dumpet beryktet kjæresten Lillie Lexie Gregg mens han var i huset, og deretter koblet han til co-star Chloe Khan . Lillie kom inn i huset for å konfrontere Bear under en oppgave, men han forble taus og sa ingenting.

Siden CBB har realitystjernen jobbet med en annen vinner, Charlotte Crosby, på et nytt MTV -show kalt Just Tattoo Of Us. Det ryktes nå at de er datert. Han datet også kort med Ex On The Beach-medstjernen Jem Lucy.

2017: Vinner - Coleen Nolan

Coleen vant vinterserien til CBB 2017 (Bilde: ITV)

Ikke mye har egentlig forandret seg for Coleen siden hun vant serien Celebrity Big Brother i 2017.

Hun kom ut av det berømte huset og gikk rett tilbake til den daglige jobben som var vert for Loose Women.

Coleen tilbyr også ettertraktede råd som NEWSAM sin pinefulle tante og fortsetter å underholde massene daglig.

2017: Vinner - Sarah Harding

(Bilde: WireImage)

Satsingsoddsene var opp og ned for Girls Aloud -stjernen Sarah Harding - den ene episoden var hun favoritt og den neste ble hun bøyd - men hun kom på topp til slutt.

Til tross for at de ble forelsket i den amerikanske realitystjernen Chad Johnson i sommerserien, ble splittelsen bekreftet en kort stund etter showet i november.

Dessverre viste langdistanse & apos; seg for mye & apos; for paret.

2018: Vinner - Courtney Act

Siden hun vant showet har Courtney Act landet sitt eget TV -show med Channel 4.

RuPaul's Drag Race-finalist landet det timelange talkshowet kalt verdens første Dragazine-show, The Courtney Act Show, vil inkludere kjendisgjester og studioartikler.

Courtney ble kronet til vinner av CBB i februar, og slo Ann Widdecombe med 49 prosent av de offentlige stemmene.

2018: Vinner - Ryan Thomas

(Bilde: REX/Shutterstock)

(Bilde: Kanal 5)

Den tidligere Coronation Street -stjernen ble den siste vinneren etter å ha slått den amerikanske stjernen Kirstie Alley i finalen. Ryan var involvert i en punch-gate-skandale med den tidligere Emmerdale-stjernen Roxanne Pallett. Etter at hun kontroversielt anklaget Ryan for bevisst å slå henne, gikk hun ut av huset i en bakdørstilkastelse og Ryan ble kronet som vinner.

Han kommer til å tjene millioner etter skandalen og har angivelig allerede trukket et gebyr på 500 000 pund.

Se Også: