Chris Eubanks blandede familie - tre ekteskap og fem barn - da sønnen døde 29 år gammel

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Verden var trist å høre at Chris Eubank og familien sørget over det hjerteskjærende tapet av sønnen Sebastian Eubank som tragisk gikk bort i en alder av 29 år.



I en uttalelse på fredag ​​hyllet Chris sin avdøde sønn da fansen skyndte seg å sende kondolanser til boksestjernen og hans kjære kort tid etter at han hadde dukket opp i den siste episoden av Celebrity Gogglebox.



54-åringen, som spiller på hit 4-serien, sammen med sin eldste sønn Chris Eubank Jr, sa: '' Jeg hadde aldri forestilt meg at jeg skulle skrive disse ordene eller oppleve den følelsen jeg nå har mistet sønnen min. . '



ellie og izzi gogglebox
Sebastian Eubank (L) ser på mens han veier inn sammen med Chris Eubank

Sebastian døde dessverre i Dubai, bare 29 år gammel (Bilde: Getty Images)

'Jeg og familien min er ødelagte for å høre om Sebastians død bare dager før det som ville ha vært hans 30 -årsdag,' sa den sørgende faren.

Sebastian etterlater seg kona Salma, en måned gammel sønn Raheem, foreldrene Chris og Karron Meadows og fire søsken fra farens ekteskap.



Etter de tragiske nyhetene tar vi en titt på Sebastians nærtstående familie som har samlet seg etter hans sjokkdød.

Chris Eubank Jr.

Chris Jr tok til sosiale medier timer etter den tragiske nyheten for å sørge over brorens bortgang med sine 360 ​​500 følgere på Twitter.



31-åringen begynte å dele et øyeblikk av seg selv sammen med Sebastian, og begynte i den første av tre hyllest-tweets og sa: 'Jeg har ikke grått siden jeg var 12 år ... i går gråt jeg hele dagen,'

Chris Eubank Jr.

Chris Jr har fulgt i sin fars fotspor og funnet suksess i bokseverdenen (Bilde: Getty Images)

'Jeg beklager at jeg ikke var der for å se på ryggen din som en storebror skulle. Kan ikke tro at du virkelig er borte, men du vil alltid være i mitt hjerte, sinn og sjel. '

Chris Jr, som fulgte i sin fars fotspor og ble profesjonell bokser, er sønn av Chris og hans første kone Karron Suzanne Stephen-Martin.

Født i Hove, East Sussex i 1989, har reality -tv -stjernen hatt WBA -mellomvektstittelen siden 2019 og tidligere hatt den samme tittelen i 2015.

Chris Eubank sett på Celebrity Gogglebox dager før sønnens hjerteskjærende død

Stjernen vises sammen med sin berømte far på Celebrity Gogglebox

Som tenåring flyttet Chris Jr til USA sammen med sin avdøde bror for å bo hos en verge ved navn Irene Hutton.

Moren deres Karron forklarte trekket og sa at det var for å gjøre dem i stand til å få dobbelt statsborgerskap uten å måtte gifte seg, og hjelpe deres fremtidige idrettskarriere.

Chris Jr's barndomsperiode i Amerika betalt fra mars 2021, er han rangert som den tiende beste aktive mellomvekten av Transnational Boxing Rankings

Sebastian Eubank

Den sene boksprofesjonelle var det andre barnet fra ekteskapet til moren Karron og Chris.

I en uttalelse på fredag ​​hyllet 54-åringen sin 'dype tenker' av en sønn.

Sebastian vokste opp i Hove i England, men de siste årene tok han livet sitt i Dubai, hvor han hadde en bred vennekrets og var leder for adopsjon av en sunn livsstil og alternative behandlinger, sier Chris.

'I tillegg til å være personlig trener og profesjonell bokser, var Sebastian også en dyp tenker som likte å utfordre akseptert visdom.

siste dato for euro 2020
Chris Eubank og hans barn

Sebastian og søsknene hans med foreldrene Chris og Karron i 2003 (Bilde: Getty Images)

'Han ble elsket og respektert av alle som kjente ham og vil være for alltid i tankene til venner og familie. Som en familie ber vi nå om å få plass og privatliv for å feire livet hans og huske sønnen, broren, mannen, vennen.

Irene Hutton snakket til The Sun før han døde, og så tilbake på tiden hun tilbrakte sammen med Sebastian og broren hans da de bodde hos henne i 2006.

Hun sa til avisen: Guttene elsket å bli her ute, og det var tydelig at de ikke var lykkelige hjemme og ikke så noen fremtid i Storbritannia.

Chris Eubank med to av sønnene Sebastian Eubank (til venstre) og Chris Eubank Junior (til høyre) ankommer NFL Pre-game Party på Under The Bridge på Chelsea Football Ground

Sebastian var en bokser som sin eldre bror og far (Bilde: PA)

'Så, etter at de fløy hjem, fikk jeg en telefon fra Chris, og temaet for meg som reiste guttene hans kom opp. Han var veldig opptatt av ideen.

'Han ville at de skulle vokse opp i Amerika og ba meg om å adoptere dem.

Emily Eubank

26 år gamle Emily Eubank beskriver seg selv som en 'Professional Salad Dodger' på Instagram, og deler også stolt utdrag av livet hennes med sin berømte familie.

engel nummer 212 betydning

I sitt siste Instagram-innlegg, delt med sine 5285 følgere for ni uker siden, kan man se datteren til Chris og ekskona Karron stråle sammen med sin eldre bror, Chris Jr.

Emily Eubank Instagram -bilde

Å dømme etter hennes sosiale mediebilder, lever Emily et glamorøst liv (Bilde: Instagram)

'POST FIGHT NIGHT!' hun skrev bildet av at hun sto mellom den profesjonelle bokseren og Roy Jones Jr.

The Only Way is Essex-stjernen James Argent er en av de mange som kommenterer bildet bak kulissene og utbryter: 'Hva et lag.'

I likhet med faren og brødrene ser det ut til at Emily også har en kobling til bokseverdenen, da det i fjor ble rapportert at hun tilsynelatende var sammen med Matchrooms administrerende direktør Frank Smith.

Joseph Eubank

Den yngste av Eubank-familien, 24 år gamle Joesph ble født 23. oktober 1996 av foreldrene Chris og hans første kone Karron.

I motsetning til søsknene hans ser det ut til at han slipper søkelyset, med en privat Instagram -konto og mindre enn 5000 følgere på plattformen.

hris Eubank Jnr, Chris Eubank Snr og barn Nathanael og Sebastian

Chris og Karron er medforeldre til de fire barna etter at de ble splittet (Bilde: Getty Images)

I 2005, da Joesph bare var ni år gammel, ba mamma Karron om skilsmisse fra sin berømte far, og siterte den ekstravagante tidligere mellomvektsmesteren 'urimelig oppførsel' som grunnlag for å avslutte sitt 15-årige ekteskap.

En kilde i nærheten av familien sa den gangen: 'Hun ønsker ikke å bli fanget av pengeproblemene hans.'

Karron forlot familieherskapshuset sammen med Joesph og hans tre søsken og flyttet til en pute på 1,6 millioner pund i Hove, East Sussex.

Nathanael Wilson

33 år gamle Nathanael er det eldste barnet til Chris etter at den eksentriske bokseren hadde et kort forhold til sin mor Cynthia Wilson i 1987.

Selv om han kan ha fulgt i farens fotspor og sluttet seg til bokseverdenen, har Nathanael ikke alltid hatt et godt forhold til pappaen til fire.

Barnehageeier Cynthia ble gravid tilbake i 1987 da hennes seks måneder lange forhold til den tidligere verdensmesteren tok slutt.

11 engel nummer kjærlighet
Chris Eubank Jnr, Chris Eubank Snr og barn Nathanael og Sebastian

Nathanael med sin far og brødre i 2019 (Bilde: S Meddle/ITV/REX/Shutterstock)

I utgangspunktet ønsket Chris ingen rolle i sitt første barns liv-å betale det som antas å være et oppgjør utenom rettslig 30 000 pund for å få slutt på en pågående farskapskamp.

Nathanael snakket i forkant av sin profesjonelle debut i 2016, og avslørte at han ikke hadde mottatt hjelp fra sin 54 år gamle far da han begynte på en boksekarriere.

Han sa: 'Det har aldri vært skjult for meg at Chris er min far, men jeg har gått glipp av alt det viktige å ha med en farsfigur. Jeg hadde gitt alt for å ha fått ham til å se meg sykle på min første sykkel, ta meg med for min første svømmetur eller kjøpe meg min første halvliter. '

Chris Eubank

Chris var fremmedgjort fra sitt eldste barn i over 20 år (Bilde: Channel 4 / Rob Parfitt)

'Da jeg var yngre, ble jeg veldig opprørt og frustrert og syntes far var et skikkelig hull. Mine kompiser ville fortelle meg hva farene deres hadde kjøpt dem til jul eller bursdager, og jeg ville bare si ingenting.

Imidlertid har paret forsonet seg og har nå et nært bånd.

Nathanael Wilson, som har en uhyggelig likhet med sin far, sa til The NEWSAM i 2017: 'Faren min gir meg råd om boksing, det handler om omfanget av forholdet vi har. Og det er et ganske nytt forhold. '

& apos; Hemmelighet & apos; kone

Tidligere i år åpnet Chris Eubank om sitt tredje ekteskap etter å ha knyttet knuten i skjul.

Den tidligere bokseren var gift med sin første kone Karron i 15 år før deres dramatiske skilsmisse i 2005.

Stjernen giftet seg deretter med manageren Claire Geary i 2014, men det endte også med skilsmisse tre år for sent.

Chris Eubank & Wife Karron, Star Studden Party For V & a Exhibition: Versace At The V & a,

Chris og hans første kone Karron før deres smertefulle splittelse (Bilde: Getty Images)

kaffekopp størrelser uk

Når han snakket om Piers Morgan's Life Storie, avslørte 54-åringen at det var tilfelle for tredje gang heldig da han snakket om sin siste kone.

Tidligere Good Morning Britain -vert Piers tok opp temaet for sitt tredje ekteskap og spurte stjernen: 'Du har giftet deg igjen med en dame i Louisiana, du har egentlig ikke snakket så mye om det.'

Han svarte: 'Nei, hun er ikke en offentlig person. Hun ønsker ikke å være en offentlig person, og legger til at de er 'ekstremt glade'.

På spørsmål om hun er 'den ene', svarte Chris: 'Absolutt, ja.'

Se Også: