Andy Murrays svigerfar Nigel Sears kjørt til sykehus etter å ha kollapset ved siden av Australian Open

Tennis

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kim Murrays far Nigel er kjørt til sykehus etter at han kollapset på Australian Open på Rod Laver Arena - hovedbanen i Melbourne Park.



Sears, treneren til tidligere verden nummer 1 Ana Ivanovic, så på at spilleren hans tok imot amerikanske Madison Keys.



Hendelsen skjedde etter 37 minutter av kampen i det andre settet. Etter første behandling ble Sears tatt av banen på en båre med skjorta fjernet.



Sears mottok medisinsk hjelp og 58-åringen ble båret bort, men var bevisst og pustet.

Jamie Murray har rapportert at Sears har gått til sykehuset og er for tiden under test. Han er bevisst, snakker og sitter opp, sa Murray.

Epworth Hospital, hvor Fred Perry døde i 1995, ligger bare fem minutter fra Melbourne Park. En talsmann for et sykehus sa at Sears & apos; tilstanden var stabil.



Nigel Sears kollapset rettssiden i Melbourne (Bilde: Reuters)

Ana Ivanovics trener Nigel Sears kollapser på Australian Open

Ana Ivanovics trener Nigel Sears kollapser på trappene (Bilde: Reuters)



Sears kollapset under en pause i spillet etter at Ivanovic holdt her server i begynnelsen av det andre settet. TV viste henne se opp på tribunen og si til dommeren: Jeg tror det er min trener.

Den engstelige serberen og motstanderen Madision Keys ventet deretter på banen i 10 minutter før de ble ledet av. Sears ble behandlet i 20 minutter på tribunen før han ble brakt til sykehus.

Kampen gjenopptok etter 55 minutter.

Ana Ivanovics trener Nigel Sears kollapser på Australian Open

Spillerne gikk av banen etter hendelsen (Bilde: Reuters)

Ana Ivanovics trener Nigel Sears kollapser på Australian Open

Medisinsk personale henter båren etter at Sears kollapset (Bilde: Reuters)

Etter en 50 minutters pause dukket spillerne opp igjen og kampen ble gjenopptatt med Keys som lå bak 6-4 1-0.

Ana Ivanovic ser bekymret ut etter at treneren Nigel Sears kollapset ved siden av (Bilde: Getty)

Ivanovic, som var et sett og et oppgjør da Sears kollapset, er ute av turneringen.

Hun tapte 4-6 6-4 6-4 til Madison Keys. Ingen pressekonferanse er ennå kunngjort, og det er ikke klart om hun vil uttale seg.

Andy Murray spilte på en annen bane mot Joao Sousa i tredje runde av singlene da det skjedde.

Britiske nr. 1 har lovet å fly hjem til London hvis Kim, som skal føde sitt første barn neste måned, går tidlig i arbeid.

Andy Murray og kona Kim

Andy Murray og kona Kim: Gravide Kim har ikke reist til Australia for turneringen ettersom hun snart skal føde (Bilde: Getty)

Da Andy fremdeles spilte - og Judy Murray også var ute og så på ham - ble broren Jamie kalt til turneringsdirektør Craig Tileys kontor for å bli oppdatert om situasjonen.

Murray fortsatte kampen og kom seg videre til fjerde runde etter å ha slått Portugal No 1 Sousa 6-2 3-6 6-2 6-2.

Murray ble fortalt nyheten av moren Judy så snart han kom av banen - og han dro umiddelbart til sykehuset i sin tennisdrakt. Han kommer ikke til å snakke i kveld.

Judy Muray forlot også Melbourne Park like etter Andy.

Davis Cup -kaptein Leon Smith, som var i Murray's spilleres boks under kampen, sa: Jeg vet ikke omfanget av hva det er. Hvis han har det helt fint, blir det vanlig. Men tydeligvis må han finne ut nøyaktig hva som skjedde.

Jan Vertonghen Eriksens kone

Tidligere proff Pam Shriver rapporterte på ESPN at Ivanovic var klar over at Nigel hadde lignende tidligere episoder, og at begge spillerne fikk muligheten til å forsinke eller avbryte kampen ytterligere.

Ana Ivanovics trener Nigel Sears kollapser på Australian Open

Personalet skynder seg til Nigels hjelp (Bilde: Getty)

Ana Ivanovics trener Nigel Sears kollapser på Australian Open

Før han ble ført bort på en båre (Bilde: Getty)

Ana Ivanovics trener Nigel Sears kollapser på Australian Open

(Bilde: Getty)

Tidligere verdens nummer 1 Ivanovic, som vant French Open 2008, er kjæresten til Manchester United midtbanespiller Bastian Schweinsteiger.

Manchester Uniteds tyske midtbanespiller Bastian Schweinsteiger (R) og kjæresten hans, tennisspilleren Ana Ivanovic poserer for bilder på den røde løperen når de kommer for å delta på

Manchester Uniteds tyske midtbanespiller Bastian Schweinsteiger (R) og kjæresten hans, tennisspilleren Ana Ivanovic (Bilde: AFP)

Hun jobbet først med Sears mellom 2011-13-og ansatte ham deretter igjen i fjor sommer etter å ha tapt i andre runde i Wimbledon.

Sears, 58, er en tidligere spiller som begynte å trene Daniela Hantuchova i 2001 og også jobbet med Amanda Coetzee.

Nigel Sears ser på Ana Ivanovic fra Serbia som spiller Marion Bartoli fra Frankrike

Sears jobbet først med Ivanovic mellom 2011-13-og kom deretter tilbake til laget sitt i fjor sommer (Bilde: Getty)

En uttalelse fra Australian Open -arrangørene bekreftet nyheten.

'En mann i 50 -årene ble syk i Rod Laver Arena denne kvelden. Han ble fraktet til sykehus med ambulanse.

Kampen ble suspendert og spillerne oppdaterte om tilstanden hans. Spillerne hadde muligheten til å rådføre seg med lagene sine og gikk deretter tilbake på banen.

'Spillerne kom tilbake til banen klokken 20.40.'

Kim Murray og hennes bror Junior Under Officer Scott Sears poserer for en fotograf sammen med foreldrene Leonore Sears og Nigel Sears

Nigel Sears (R) med kona Leonore, datteren Kim og broren Junior Under Officer Scott (Bilde: Getty)

Ingen 20 frø Ivanovics andreomgangskamp ble også avbrutt i det første settet da en eldre kvinne tok en tumle ned trappene og måtte tas bort på båre og i nakkebøyle av medisinsk personale. Den kampen ble forsinket i en halv time, men kvinnen ble senere rapportert å ha det bra.

Etter den kampen sa toeren i Australian Open 2008: 'Jeg følte meg veldig dårlig. Jeg skalv faktisk fordi lyden av damen som falt var veldig høy.

'Jeg kunne høre det [og] jeg stoppet umiddelbart. Det var virkelig uheldig. 'Kanskje det ikke er en god tendens til å tenke på det verste, men det hørtes virkelig ikke så bra ut, så jeg håper bare at damen hadde det bra.

'Det var faktisk bra at vi måtte vente litt fordi jeg virkelig ristet fordi jeg kunne tenke meg at det ikke var så hyggelig, og da fortalte de at hun blødde. Jeg håper hun har det bra. '

Se Også: