Hvem er kona til Christian Eriksen? Sabrina Kvist er kjæresten i sentrum for 'falskt Jan Vertonghen -rykte'

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Christian Eriksens forhold til Sabrina Kvist Jensen har kommet i søkelyset etter at han slo tilbake på et falskt rykte på nettet at partneren hans hadde en tilhørighet til Tottenham-lagkameraten Jan Vertonghen.



Spurs -spilleren merket påstandene som 'okser ***' da han svarte på en tweet som påsto at det var en splittelse mellom stjernene.



Han skjøt raskt ned de feilaktige påstandene, og Vertonghen svarte også med tre lei ansiktsemojier som svar på påstanden og et kjærlighetshjerte for å vise sin støtte til Eriksen.



Eriksen og Kvist har en tendens til å holde en lav profil gjennom hele forholdet, men her er det vi vet om den danske sammenkoblingen og forholdet deres.

(Bilde: https://www.instagram.com/p/7OAJhQEc_C//Instagram)

Hvem er Sabrina Kvist?

Sabrina Kvist ble født i Tommerup i Danmark, mindre enn en time unna Eriksen hjemby.



Hun bor for tiden i London med Tottenham -stjernen, og foretrekker å holde en lav profil.

Kvist var utdannet frisør og fullførte utdannelsen på kontinentet før han flyttet til England for å bli med sin partner da han tok seg til Spurs.



Hun jobbet for et klesfirma, og de kjøpte et hus sammen i Hampstead i 2016.

(Bilde: https://www.instagram.com/p/7OAJhQEc_C//Instagram)

godt kinesisk nyttår 2019

Har de barn?

I desember 2017 kunngjorde Eriksen på Instagram at paret skulle få sitt første barn, og de ønsket en sønn velkommen i juni 2018.

Eriksen forlot kort tid Danmarks VM-tropp i forkant av turen til Russland, og returnerte for å score mot Mexico i en oppvarmingsdag etter VM.

(Bilde: https://www.instagram.com/p/7OAJhQEc_C//Instagram)

Hva har Eriksen sagt om forholdet deres?

Eriksen og Kvist har generelt sett foretrukket et stille og privat liv i London.

Tidligere har de blitt avbildet og nyter måltider med Harry Kane og kona hans, Katie Woodland, som tilsynelatende er nære venner.

Eriksen innrømmet i 2016 at presset og belastningen av å være en Premier League -spiller i hovedstaden kan være tøff for forholdet deres.

Han sa: Du må lære å takle fysisk og psykisk, men jeg kan takle presset og kravene fordi jeg lever sju dager i uken for jobben min.

Det er veldig tøft for kjæresten min. Selvfølgelig vil jeg gjerne ut i byen med henne og venner, men det passer bare ikke med å spille i England.

Se Også: