Ord med venner er nå tilgjengelig i Facebook Messenger - slik spiller du

Facebook

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Messenger)



Facebook har kunngjort at Messenger nå har opptil 50 spilletitler tilgjengelig for å spille direkte i den populære meldingsappen.



Disse inkluderer Words with Friends - en av de mest populære appene noensinne - og klassisk shoot & emos EverWing, som lar deg fordype deg i en fantasiverden og holde de fryktede monstrene i sjakk.



8Ball Pool, den populære turbaserte bassenghallen, vil også begynne å rulle ut i løpet av de neste ukene.

Mange av disse spillene har nå rike spillfunksjoner, introdusert av Facebook på F8 -utviklerkonferansen i forrige måned.

Disse kan inkludere leaderboards og turneringer, samt mer visuelt engasjerende og tilpassbare spillmeldinger under spill.



Spillboter, som hjelper til med å engasjere spillere igjen ved å ringe ut nye spillalternativer og oppmuntre til konkurranse med oppdateringer på poenglistene, vil også være med i noen spill.

Ord med venner er tilgjengelig som et funksjonsrikt, turbasert spill og EverWing er blant de første som brukte spillroboter.



'Når utviklere begynner å dra nytte av disse nye mulighetene, vinner alle med mer dynamiske og engasjerende spillopplevelser,' sa Andrea Vaccari, produktsjef for Messenger.

De nye Instant Games on Messenger vil lanseres i løpet av de neste ukene over hele verden for både iOS og Android.

Følg disse trinnene for å begynne å spille:

  1. Start en samtale med venner eller med deg selv,
  2. Klikk på plusstegnet ved siden av tekstboksen,
  3. Gå til & apos; Games & apos; alternativet og velg et spill å spille,
  4. I noen markeder kan folk ganske enkelt trykke på Spill -delen på Messenger -startskjermen.

I tillegg til de nye spillene er retrospill som Snake, PacMan eller til og med Space Invaders tilgjengelig, samt kortspill som Blackjack, Gin Rummy og Solitaire.

Hvis du har lyst på en utfordring, kan du spille Sudoku, eller slå en streik på bowling, eller forberede en burger på Cooking Mama, eller prøve Batman -ferdighetene dine på Bat Climb.

Se Også: