Husker du Mason Noise? Slik ser den kontroversielle X Factor -stjernen ut etter å ha blitt mer 'åndelig'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Du vil aldri tro hvordan den kontroversielle X Factor -stjernen Mason Noise ser ut nå(Bilde: WENN / Manchester Evening News)



Mason Noise fanget oppmerksomheten til X Factor -seerne tilbake i 2015 med sin dårlige guttatferd.



Han kjente beryktet til show-sjef Simon Cowell og sjokkerte seerne med sitt dramatiske mikrofonfall.



Men Birmingham -sangeren ble deretter spurt tilbake til live -finalen i 2015 og endte på en syvende plass og vant en plass på live -turnéen.

Seerne husker at han hadde tett beskåret hår og et pent skjegg.

Men nå ser han veldig annerledes ut. Han lot håret vokse ut på hodet og ansiktet - og har til og med dreadlock -forlengelser.



Mason viste frem sitt nye utseende på Transformers -premieren denne uken (Bilde: Lexi Jones / WENN.com)

Det er en del av hans nye 'åndelige' livsstil der han mediterer hver dag, for å overvinne en dyp depresjon han sier han falt i etter kjæresten hans døde i en firhjulingsulykke, rapporterer Birmingham Mail.



Nå er Mason, 23, tilbake med en ny singel og donerer alt overskuddet til veldedighet for psykisk helse SANE.

Han dukker også opp på scenen i hjembyen. Mason synger kl Shardfest 2017 , avholdt 29.-30. juli i Norman Chamberlain Playing Fields, sammen med Boyzlife, Bars and Melody, Scott Mills og 5 After Midnight.

Tidligere servitør Mason, fra Handsworth, sier: Dette er overgangsperioden min. Jeg har utvidelser og frykt, jeg prøver dem.

Jeg har forandret meg mye. Jeg tror jeg har gjort hele 180 grader om hvem jeg er som person.

quiz ideer for lockdown
Mason Noise

Mason avbildet tilbake i 2015 (Bilde: PA)

Sjekk brystet ... (Bilde: WireImage)

Jeg har vært gjennom erfaringer og hatt oppturer og nedturer det siste året.

Jeg har gått på en åndelig reise, jeg har hatt råd og meditasjon, og yoga har virkelig hjulpet meg. Jeg gjennomgikk en åndelig erkjennelse.

Og lyden min er helt annerledes.

Mason slipper ny singel Hold Me i begynnelsen av august og drar deretter til Los Angeles i september for å fullføre EP -en.

Han sier: Jeg har produsert og skrevet det selv, og det er noe som ligger meg varmt om hjertet og det jeg har vært gjennom det siste året.

X Factor -stjernen på Live Tour (Bilde: Manchester Evening News)

Jeg hadde en fryktelig sorg. Kjæresten min døde i en firhjulingsulykke på ferie i Tyrkia for et år siden. Det var forferdelig og det forandret livet mitt.

Det er ikke noe jeg synes er lett å snakke om.

Det er derfor jeg koblet meg sammen med SANE. Jeg var så heldig å få takle det med hjelp, men mange mennesker gjør det ikke - selvmordsraten blant unge menn er altfor høy.

Jeg lærte å tømme tankene mine, tenke mer rasjonelle tanker og komme i kontakt med følelsene mine. Det krever mye øvelse og tålmodighet. Personer med psykiske problemer har en tendens til å slå seg selv.

Jeg er ikke religiøs, men jeg kan forholde meg til buddhismen, det er sannsynligvis det nærmeste som fungerer for meg.

Mason Noise opptrer på Six Chair Challenge

Mason opptrådte på Six Chair Challenge

Det ble ikke så ille for meg at jeg hadde selvmordstanker. Etter det som skjedde med kjæresten min, setter jeg stor pris på livet, jeg vet at det er veldig verdifullt.

Mason avslørte ikke flere detaljer om kjæresten sin, men la til: Du kommer aldri over noe sånt, men det er bra jeg kan gjøre det jeg elsker, sier Mason.

Musikken hjelper virkelig og gir meg et utløp. Ed Sheeran, Adele og alle de beste låtskriverne skriver om personlige opplevelser.

Den nye sangen min handler om mine erfaringer, men er fortsatt en pop -plate. Det er oppløftende. Følelsen handler om å være der for noen.

Mason, det riktige navnet Mason Binnell, jobbet som servitør hos Miller og Carter i postkassen før han auditionerte for X Factor.

Han imponerte med sin Six Chair Challenge-opptreden av en blanding av The Weeknd, Blackstreet og Justin Timberlake.

Mason Noise (Bilde: Syco/Thames/Corbis/Dymond)

Men problemene begynte da Mason klaget over at han ikke fikk nok sendetid og sa til publikum: Jeg har noe å si. Jeg inviterer dere alle til å filme dette på telefonene. Med de første auditionene jeg så på lørdag, hadde folk ti minutters spilleautomater, og jeg gikk til 47 sekunder.

Simon advarte ham: Du er fem sekunder unna å bli kastet av denne scenen.

Uforferdet fortsatte Mason å henvende seg til publikum og sa: Jeg gjør dette for artister, dette er ekte. Jeg tar kunsten tilbake.

Etter å ha nektet å be om unnskyldning for utbruddet, droppet Mason dramatisk mikrofonen og gikk av scenen. Senere hevdet han at han ble kastet ut av sikkerheten.

Men Nick Grimshaw var fortsatt en fan, og da Tom Bleasby droppet, inviterte han Mason til å bli med i kategorien Gutter.

carolyn bessette brudekjole

Se Også: