Hvem er James Middleton? Survival Of The Fittest-stjernen og I'm A Celebrity-vinner Georgia 'Toff' Toffolos eks-kjæreste

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

James Middleton bytter West London med den sørafrikanske Savannah mens han konkurrerer i ITV2s nye realityshow - Survival Of The Fittest.



24-åringen fra Fulham er ekskjæresten til årets I & apos; m A Celebrity-vinner Georgia & apos; Toff & apos; Toffolo.



Sportsmediasjefen splittet seg med Made In Chelsea -stjernen bare noen uker før hun kom inn i jungelen.



James forveksles ofte med Kate Middletons bror, som deler samme navn, noe som ofte fører til en viss skuffelse.

Her er alt du trenger å vite om James:

Hva er din påstand om berømmelse?



James Middleton drar til Sør -Afrika (Bilde: ITV Picture Desk)

anton du beke er strengt partnere



Min ekskæreste som nå er Queen of the Jungle, Georgia ‘Toff’ Toffolo. Hun var på et reality -tv -program, Made in Chelsea, og vant videre I'm A A Celebrity ... Get Me Out of Here! i fjor. Annet enn det, på grunn av navnet mitt, forvirrer mange mennesker meg med Kate Middletons bror! I lang tid trodde folk at jeg var hertuginnen av Cambridge bror ... Jeg ville ringe restauranter og si navnet mitt, og de ville gi meg det beste bordet og deretter bli skuffet når jeg dukket opp.

Les mer

Survival Of The Fittest 2018
Survival Of The Fittest i full rollebesetning Hvem er Georgie Clarke? Hvem er Callum Pardoe? Hvem er Jenny West?

Hva er ditt unike salgsargument?

Min karisma og personlighet. Jeg er en veldig utadvendt fyr, jeg trives godt med alle, jeg er veldig enkel og har ikke mange fiender. Jeg er alltid veldig positiv med mennesker og har gode vennskap.

Hva er appellen til Survival of the Fittest for deg?

For det første, konkurranseelementet i det, jeg er en veldig konkurransedyktig person. For det andre, jeg elsker Sør -Afrika jeg har gått de siste ti årene av livet mitt, så jeg føler at det er et andre hjem for meg. Det har en veldig spesiell plass i hjertet mitt.

Hvem tror du er det sterkeste kjønnet og hvorfor?

Toff og James splittet før hun gikk i jungelen (Bilde: Instagram)

Hannene er det sterkeste kjønnet hovedsakelig på grunn av den fysiske fordelen som gutta har i forhold til jenter. Hvis noen utfordringer innebærer tunge løft, tror jeg gutta er flinkere til det. Når det er sagt, tror jeg at når det gjelder mentale utfordringer, tror jeg at jentene kan gjøre det bedre fordi de vanligvis er bedre organisert og de kan være litt mer hensynsløse.

Og hvorfor tror du guttene burde vinne Survival of the Fittest?

Guttene burde vinne fordi vi blir et bedre lag! Hvis du har det fysiske elementet, er det en enorm fordel og mentalt, selv om vi kan bli utfordret av jentene, er det noe som vi som gruppe kan jobbe og forbedre og forhåpentligvis er det noen gutter i teamet som er intelligente så vel som store og sterke.

Hva er din hemmelige styrke som gjør at du står godt til rette for denne kjønnskampen?

Min ultimate styrke er smidigheten min. Jeg er ganske sterk og kan løfte ting fint, men mange sterke gutter kan ikke bevege seg raskt, og de er ikke så smidige der jeg er smidig og atletisk og rask også. Jeg spilte mye rugby som vokste opp til et høyt nivå-jeg spilte for London Wasps, London Irish, Harlequins, premierlag i deres akademier fra 13-18 år. Så gikk jeg på universitetet, vant en cup på Twickenham, så jeg har spilt det mye.

Har du noen svakheter du vil skjule under showet?

De ble sammen igjen etter at hun var på Celebs Go Dating (Bilde: Instagram)

I det hele tatt tror jeg at jeg er ganske god, men min eneste svakhet er enten trange rom eller å være under vann for lenge. Jeg elsker å svømme, men jeg liker det når hodet mitt er over vannet!

Er du åpen for kjærlighet, eller vil du styre unna fienden?

Jeg er åpen for kjærlighet, definitivt. Jeg tror ikke noen fyr hvis de ser en pen jente som de fortsetter med og omvendt kommer til å slå den ned, til tross for omstendighetene. Når det er sagt, vil de være fienden, så jeg må trå forsiktig.

Hva er din normale type?

Min normale jentetype er vanligvis blond, det er min historie, kortere enn meg, med en fin kropp, litt atletisk ... men det største for meg er bare en ond personlighet. Noen som er morsom og utadvendt og ikke tar seg selv for alvorlig.

Hvordan vil du beskrive deg selv og hvordan ville kompisene beskrive deg?

Hun innrømmer at hun har mistet tilliten og ønsker å få den tilbake (Bilde: Instagram)

Jeg er morsom og utadvendt, jeg er sjarmerende og en gentleman, jeg er ganske tradisjonell. Jeg er veldig konkurransedyktig også. Mine kamerater vil beskrive meg som frekk, lojal og noen ganger litt egoistisk. Lojalitet vil definitivt være i spissen for meg på showet. Når det er sagt, vil det være interessant når du kaster fienden i miksen, da jeg er tilbøyelig til å være mindre lojal mot gutta når det gjelder jenter.

betydningen av 22

Hva slags jente og gutt ville være ditt mareritt i The Lodge?

Jeg liker ikke dyrebare jenter som ikke blir sittende fast i. Jeg liker ikke jenter som lener seg tilbake og er forsiktige med håret. Som fyr er arroganse for meg et stort nei. Det er ingen grunn til at noen skal være arrogante, som kan hindre lagmoralen hvis du har gutter som synes de er bedre enn de andre.

Hvordan håper du de andre vil bli?

Jeg håper jentene blir flotte, men også avslappede og morsomme. Samme med gutta, konkurranseelementet er viktig for meg og at gutta på laget mitt ønsker å vinne, men jeg vil at alle skal fortsette også.

Hva er din største frykt for å bo i The Lodge?

Jentene skal konkurrere mot guttene (Bilde: ITV Picture Desk)

Min største frykt er hvis jeg faller pladask for en jente, og jeg har knyttet noen sterke bånd til gutta fordi jeg tror det blir vanskelig å bestemme hva jeg skal gjøre. For det andre, ikke å fortsette med noen eller slåss med noen.

Du skal bo i The Lodge i Sør -Afrika - hvor er det mest eksotiske stedet du noen gang har vært?

Jeg har vært på safari i Sør -Afrika før. Jeg vil imidlertid si at Barbados også var ganske eksotisk. Jeg pleide å gå dit mye da jeg var yngre. Thailand også!

Hva gleder deg mest med Survival of the Fittest?

Det konkurrerende elementet av Girls versus Boys. Jeg er også veldig spent på muligheten til å møte en jente der inne og ha det bra.

Datoer eller kamerater?

Kamerater. Det er min intensjon. Virkeligheten kan være annerledes ...

* Survival of the Fittest starter søndag 11. februar kl. 21.00 på ITV2

Se Også: