Barnas Halloween -kostymer er fremdeles fryktelig brannfarlige - og sjokkerende video viser hvor raskt de tar fyr

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Barnes Halloween -kostymer kan gå i flammer på sekunder og brenne i nesten to minutter, har en undersøkelse avslørt.



Til tross for krav om strengere sikkerhetslover, har en undersøkelse vist at barnas kjole fremdeles kan være alarmerende brannfarlig.



Industristandardtester på seks antrekk fra high street-kjeder fant at en tok fyr på 9,8 sekunder, mens andre produserte flammende rusk.



Halloween -kostymer er ikke underlagt de samme brannsikkerhetskriteriene som nattøy da de er klassifisert som leker.

Bekymring for antrekkene ble utløst da Strictly Come Dancing -verten Claudia Winklemans datter ble tent på etter at heksedraktet hennes børstet mot et lys i 2014. Matilda, da åtte år gammel, pådro seg alvorlige brannskader. Claudia støttet en kampanje for å endre sikkerhetslovene.

Claudia Winkleman

Claudia Winkleman datter ble alvorlig brent da drakten hennes tok fyr (Bilde: Getty)



I fjor beordret regjeringen handelsstandardbetjenter til å utføre stikkprøver på fancy kjoleartikler i forkant av Halloween.

Men som viser en undersøkelse fra Good Housekeeping , antrekk for barn er fremdeles bekymringsfullt brannfarlige. Prøver ble tatt fra elementene, inkludert tråder, trimming og dekorasjoner, og satt gjennom en brennbarhetstester.



Varene ble målt mot BS 5722 -standarden for nattøy, som pålegger strenge brannsikkerhetsregler for barnas pyjamas, som en del av Good Housekeeping & s kampanje for å få endret loven, slik at antrekk blir klassifisert som nattøy og testet mer robust.

Maskinen registrerte hvor raskt gjenstander tar fyr, hvor lenge de brenner og hvor høyt flammene når. Det verste var TK Maxx hekseantrekk, som brant i løpet av 9,8 sekunder, og ikke besto nattøystandardtesten.

En undersøkelse har avslørt at til tross for krav om strengere forskrifter for antennelsesfaktoren til antrekk, er de fortsatt utsatt for å bli tent.

TK Maxx kjole i flammer under testing

Og mens Marks og Spencers heksekjole og Aldis mamma -drakt besto testen, produserte de begge flammende rusk.

Joanne Finney fra Good Housekeeping sa: Som resultatene våre viser, betyr det ikke bare at et plagg overholder strenge standarder, men at det er flammebestandig. Regelverket må snarest skjerpes.

Selv om testing til nattøystandarder ville være en start, vil vi at kostymer skal ha sine egne forskrifter, med strenge standarder for brennbarhet.

British Retail Consortium, som introduserte sin egen frivillige kode for testing og merking av antrekk i år, krever også endringer i lovgivningen. Andrew Opie, fra BRC, sa: Etter utbredt bekymring for robustheten til juridiske sikkerhetskrav, bør regjeringen revidere loven for å sikre at den gjenspeiler farene som dagens kostymer medfører.

Sikkerhetskampanjer oppfordrer foreldre til å bytte lys i gresskar for sikrere LED -lys i år.

Hvordan det gikk med noen kostymer i testen ...

WILKO

Brennende i 32 sekunder, besto drakten nattøystest

WILCO

ALDI

Brent 31 sekunder, besto testen, men produserte smeltet flammende rusk

ALDI

TESCO

Antrekket brant i 1 minutt 41 sekunder, en grensekort på nattøystest

TESCO

SAINSBURY & apos; S

Kjolen stod i brann i 1 min 3 sekunder og besto nattøystest

SAINSBURYS

TK MAXX

Gå opp på 9,8 sekunder, brent i 35 sekunder og mislykket natteststandardtest

TK MAXX

M&S

Brent i 31 sekunder, besto testen, men produserte smeltet flammende rusk

Merker og Spencers halloween

Hva butikkene sier

Vi la resultatene av sikkerhetstestene til forhandlere ...

  • TK Maxx sa: Våre produkter er testet i henhold til gjeldende sikkerhetsstandarder. Varen ble fullstendig testet og trygg for bruk som angitt i disse standardene.
  • Tesco sa: Våre F & F -kostymer oppfyller alle anerkjente industristandarder og er laget av materialer som har prestert best i brennbarhetstester. De er testet etter britisk nattøystandard.
  • Sainsbury's sa: Vi har introdusert vår egen, strengere standard for brennbarhet, som overgår alle lovkrav.
  • Wilko sa: Vi har uavhengig testet alle våre Halloween-kostymer under mer strenge forhold enn det som er lovpålagt.
  • M&S sa: Som med alle våre påkledde varer, ble dette produktet utsatt for uavhengige brennbarhetstester under laboratorieforhold.
  • Aldi sa: Våre påkledningsdrakter-uavhengig testet under laboratorieforhold-oppfyller alle lovgivningens brennbarhetskrav.

Se Også: