Billigste vinterbyferier i Europa for 2019 hvis du trenger å bruke opp årlig permisjon

Europa

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Getty Images/iStockphoto)



Med knappe 10 uker igjen til 2019 nærmer seg slutten, er det på tide å begynne å bruke resten av den årlige permisjonen.



En storbyferie kan være den ideelle løsningen ettersom du ikke trenger å ta mange dager, før julen kan du utforske Europas beste julemarkeder, og det er mye å utforske, slik at du kan krysse av nytt reisemål fra bøllelisten før nyttår.



Med julen truende er det imidlertid ikke alltid et ideelt tidspunkt å planlegge en ferie når det gjelder budsjett.

Men den gode nyheten er at det er noen billige vinterbyferier over hele Europa, og for å gi deg en hjelpende hånd Ocean Finance har søkt etter de beste.

Teamet så på 10 populære europeiske byer og sammenlignet kostnadene for tur / retur -flyvninger, to netter på et hotell, mat til tre måltider om dagen, offentlig transport og to billetter til toppattraksjoner.



(De så ut fra en to-netters pause med to personer som reiste).

Topp på listen var Lisboa med en total kostnad på 371 pund (185,50 pund) for to netter. Den portugisiske hovedstaden hadde de billigste tur / retur -flyvningene, så vel som de nest billigste hotellene.



Det ble tett fulgt av Budapest med en total kostnad på 372 pund, hvor byen hadde de billigste matkostnadene basert på at to personer spiste tre måltider om dagen, samt Praha til en total kostnad på 379 pund med de billigste offentlige transportkostnadene og mange gratis attraksjoner.

eubank vs degale live stream

Vi tar en titt på de 10 billigste vinterbyferiene nedenfor og hvordan du får mest mulig ut av et opphold der ...

1. Lisboa

109433177.jpg

109433177.jpg (Bilde: Bildekilde)

Totalkostnad: £ 371

Lisboa imponerte med sine billige flyreiser, og det tilbyr også noen glimrende billige hoteller, slik at du kan spare penger for å utforske den portugisiske hovedstaden.

Du kan sjekke vår byguide i Lisboa som er fullpakket med gode tips om de beste attraksjonene og restaurantene du ikke bør gå glipp av mens du er der.

Den gode nyheten er at hvis du ikke har nok årlig permisjon for den pausen du ønsker, kan du alltid vente til neste år - Lisboa blir også hyllet som en av de beste byferiene i januar.

2. Budapest

(Bilde: Robert Harding World Imagery)

Totalkostnad: £ 372

Av de 10 undersøkte byene hadde Budapest den laveste totale kostnaden for mat, men den imponerte også med sine budsjettvennlige flyreiser og billettkostnader for attraksjoner.

Det er mange å utforske i hovedstaden i Ungarn, enten du tenker på å utforske det historiske Buda -slottet, ta en dukkert i det ikoniske Szechenyi medisinske badet eller utforske Liszt -plassen og Heltenes plass.

Hvis du besøker mellom midten av november til slutten av desember, kan du også besøke byens pittoreske julemarkeder - Vorosmarty Square pleier å være et høydepunkt.

3. Praha

Praha slott

Praha slott

Totalkostnad: £ 379

Praha har noen av de mest verdifulle julemarkedene hvis du er ute etter en festlig pause, med massevis av strålende gaveideer, god mat og selvfølgelig spektakulære severdigheter.

Om vinteren kan byen se ganske magisk ut med den festlige innredningen sammen med sine vakre landemerker, inkludert den spektakulære St. Vitus -katedralen, Praha slott og Karlsbroen.

Byen tilbyr mange gratis attraksjoner du kan besøke, for ikke å snakke om at den tilbød den billigste offentlige transporten i fellesskap med Athen for en vinterferie i 2019.

4. Athen

(Bilde: Getty Images)

Totalkostnad: £ 392

De fleste turister drar til Athen om sommeren for å nyte varmt og solrikt vær, så et vinterbesøk betyr ofte at du ikke vil kjempe mot folkemengder for å se de beste museene og stedene.

Athen viste seg å være budsjettvennlig og tilbyr noen av de billigste hotellene og offentlig transport fra byene som ble undersøkt.

keith moon siste bilde

Aldri vært før? Vi har en byguide i Athen fylt med gode tips om de beste attraksjonene du ikke vil gå glipp av mens du er der.

5. Barcelona

Sagrada Familia i Barcelona

Totalkostnad: £ 412

Barcelona har en strålende foodie-scene, historiske landemerker og utrolig arkitektur, så selv om det er mer populært i sommermånedene, er det en strålende storbyferie året rundt.

(For ikke å snakke om at den har blitt kåret til en av de mest verdifulle juledestinasjonene for 2019).

Vi har en byguide i Barcelona fullpakket med gode tips om hva du kan besøke, restaurantene du ikke bør gå glipp av og mange flere råd.

Leter du etter rimelig overnatting? Vi har også søkt etter noen av de beste billige hotellene i Barcelona for å gi deg en hjelpende hånd.

6. Wien

(Bilde: The Image Bank)

ruiz vs joshua time uk

Totalkostnad: £ 431

Det er noe ekstra magisk om Wien om vinteren, takket være de vakre festlige dekorasjonene og spektakulære lysdisplayene om natten.

Det er pittoreske julemarkeder å utforske, så vel som de ikoniske landemerkene fra operahuset i Wien til Stefansdomen og de storslåtte palassene vel verdt et besøk.

Wiens største attraksjon, Schonbrunn -palasset, har billetter fra £ 14pp og tilbyr vakker arkitektur, massevis av historie og noen viltvoksende hager. Ideell for å kaste bort noen timer.

7. Berlin

Tradisjonelt julemarked i Berlin

Totalkostnad: £ 436

Hvis Tysklands julemarkeder alltid har stått på listen din, må Berlin være på radaren din.

Byen byr på over 70 julemarkeder med alt fra små tradisjonelle opplevelser til blendende festligheter.

Julefeiringen til side, Berlin sørger for en fascinerende storbyferie takket være dens pulserende kunst-, kultur- og nattelivsscener, for ikke å snakke om mengden historiske landemerker og steder å besøke, for eksempel Berlinmuren. Det er også noen flotte museer du ikke må gå glipp av.

Ta en titt på reiseguiden vår i Berlin for flere gode tips om de beste attraksjonene, den beste tiden å besøke og hvor du kan finne billige tilbud.

8. Roma

Roma (Bilde: Getty)

Totalkostnad: £ 452

Historieinteresserte må ha Roma på radaren. Med landemerker som Colosseum, Pantheon og Forum Romanum er det lett å føle at du har gått tilbake i tid og gått inn i det gamle Roma mens du vandrer gjennom.

Byguiden vår i Roma har mange tips om de beste tingene å se og gjøre, hvor du kan spise og hvor du kan finne billige hoteller.

9. Paris

(Bilde: RooM RF)

Totalkostnad: £ 533

The City of Lights har ikke akkurat rykte for å være den billigste destinasjonen, men det er måter å gjøre det på et budsjett - for det første er det mange billige hoteller i Paris, slik at du kan spare ekstra penger for å utforske by.

Mens Paris er fylt med mange fine spisesteder, er det også mange lokale tilholdssteder hvor du kan smake på det verdensberømte franske kjøkkenet uten å bryte banken.

Så er det selvfølgelig de ikoniske landemerkene, inkludert Eiffeltårnet, Triumfbuen og Champs Elysees.

10. Amsterdam

Amsterdam, høytider

Morgen på Amsterdamskanalen (Bilde: Michael Eric Hood)

Totalkostnad: £ 560

Vintermånedene betyr ofte at du ikke vil møte en mengde turister hvis du ønsker å utforske de beste tingene å se og gjøre eller de utrolige museene.

Så er det selvfølgelig de pittoreske kanalene som er ideelle for en rolig spasertur i den skarpe morgenluften. Mer av en nattugle? Sørg for å bokmerke vårt utvalg av de beste barene du ikke må gå glipp av!

belle fra love island

For de som har et lite budsjett, er det mange billige hoteller over hele byen hvis du ønsker å holde overnattingskostnadene nede for å frigjøre penger til restauranter, attraksjoner og offentlig transport.

Se Også: