Kan Carolyn Bessette Kennedy være inspirasjonen bak brudekjolen til Meghan Markle?

Stil

Horoskopet Ditt For I Morgen

Maria Shriver (L), skuespiller Candice Bergen (C) og Caroline Bessette-Kennedy

Carolyn (til høyre) med Maria Shriver (til venstre) og Candice Bergen (i midten) i 1998(Bilde: Getty)



Vi er bare dager unna Meghan Markle og prins Harrys bryllup 19. mai, og et av høydepunktene for de fleste blir selvfølgelig kjolen.



Den Londonbaserte australske duoen Ralph & Russo er favorittene til å designe Meghan's brudekjole til hennes store dag, og det har vært mange spekulasjoner om hvilken stil det vil være.



Mange tror den tidligere skuespilleren har gitt bort ledetråder i tidligere intervjuer fra årene, spesielt mens hun filmet bryllupsscener som Rachel Zane i juridisk drama Suits.

I et eksklusivt intervju med Glamour tilbake i 2016, i forkant av sesong 5 -finalen, hvor hun og kjærlighetsinteressen Mike Ross (spilt av Patrick J Adams) nesten knytter knuten, snakket hun om brudestil.

Meghan i Anne Barge -kjolen som karakteren Rachel Zane i Suits (Bilde: Publicity Picture)



Mens hun hadde på seg en Anne Barge & apos; Versailles & apos; kjole til showet, snakket hun litt om sin egen inspirasjon og preferanser, og sa: 'Jeg personlig foretrekker brudekjoler som er finurlige eller subtilt romantiske.'

Og da hun ble spurt om hennes favoritt -kjendis -brudekjole, svarte hun: 'Carolyn Bessette Kennedy. Alt er mål. '



Carolyn Bessette giftet seg med John F. Kennedy Jr. (sønnen til USAs president JFK) i en stille seremoni på en liten øy utenfor kysten av Georgia 21. september 1996.

Til tross for stor presseoppmerksomhet under forholdet, klarte paret å trekke seg av et hemmelig bryllup, og Carolyn (en tidligere PR-leder for Calvin Klein) hadde på seg en perlehvit crepe-kjole av den daværende lite kjente designeren Narciso Rodriguez.

Kjolen med glidelås klemte Carolyns slanke figur og John kysset hennes utstrakte hanskede hånd. Det var veldig minimalistisk for sin tid, det samme var håret hennes og sminken hennes, og det gjorde Rodriguez til et husnavn.

John F. Kennedy Jr og kona Carolyn Bessette Kennedy

I Det hvite hus i 1998 (Bilde: Getty)

Siden den gang har en rekke A-listers brukt designene hans, inkludert Diane Kruger, Claire Danes og Michelle Obama.

Dessverre døde John, Carolyn og hennes storesøster Lauren tragisk i en flyulykke i juli 1999.

Meghan Markle

Meghans stil er moderne som Carolyn (Bilde: Getty)

John Kennedy Jr. med kona Carolyn Bessette

Paret i mars 1999 (Bilde: Getty)

Les mer

Kongelig bryllupsmote
Megans brudekjole Tiaraen Megans oppdatering Meghan's antrekk

I likhet med svigermoren Jackie Kennedy, ble Carolyn en innflytelsesrik moteskikkelse, kjent for sin diskret stil. Blyantskjørt, sigarettbukser, skarpe skjorter og små svarte kjoler var stift i garderoben hennes.

Hun ser ut til å være en sentral inspirasjon for Meghan, som favoriserer enkelhet og nøytralitet med sine egne antrekk. Selv Meghans rotete bolle & apos; har et element av Carolyn om det, som ofte rocket en updo.

Selv om vi forestiller oss at Meghans brudekjole ikke vil være like slank som Carolyn, regner vi med at det blir et nikk til musa hennes et sted for den store dagen hennes.

Se Også: