Matt Lucas har alltid samme svar når han forveksles med Rebel Wilson i Pitch Perfect

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ok, vi innrømmer det, lockdown har gjort at vi ble litt forelsket i Matt Lucas.



handmaid's tale sesong 3 uk

Ikke bare er komikeren den ubestridelige stjernen i øyeblikket, men i løpet av minutter etter at vi ringte ham hjemme i LA, fikk han oss til å synge om bakt potet.



Nei, isolasjon har ikke gjort oss helt gale (ennå). Vi gjør det fordi det er det hans fengende veldedige singel, Thank You Baked Potato, handler om.



I forrige måned la Matt ut et klipp av seg selv som sang den morsomme sangen om gjør -og -ikke -gjøre fra denne merkelige tiden (en omarbeidet versjon fra hans tidlige dager på Shooting Stars).

Siden den gang har det blitt stratosfærisk med 3,1 millioner visninger (sist vi sjekket - og teller).

Så kom duetter av sangen med musikkmegastjernene Brian May og Gary Barlow, en nr. 1 på kartlisten og en ny bildebok, med alt overskudd fra historien og boken som går til FeedNHS -fondet, som gir varme måltider til sykehuspersonalet.



Sangen 'Thank You Baked Potato' fra Matt

Sangen 'Thank You Baked Potato' fra Matt (Bilde: Instagram)

Men Matt stopper ikke oppmuntringsoppdraget der. Hans nye Channel 4 lockdown underholdningsprogram, Reasons To Be Cheerful, er på luften, med chinwags med sine berømte venner og lattermildt isolasjonshistorier fra opp og ned i landet.



Frisk fra et Little Britain -gjensyn med David Walliams, er det den lille saken å ta et nytt ikonisk show, da Matt erstatter Sandi Toksvig på The Great British Bake Off. Hvis de siste ukene er noe å gå etter, kommer han absolutt til å ta utfordringen.

Hvor skal vi begynne ?!

Jeg vet! Det hele er veldig uventet. Jeg skulle filme en TV -pilot i Amerika, så jeg var i Chicago i mindre enn 48 timer, og da måtte jeg komme hjem igjen. Det betydde at jeg faktisk hadde litt tid, og jeg var ikke sikker på hvordan jeg skulle fylle den.

Jeg tilbrakte de tre -fire første dagene i sjokk, egentlig, og så satte jeg meg ved pianoet mitt og spilte en ny versjon av en gammel sang av meg. Jeg la det ut på Twitter og tenkte at kanskje et par hundre mennesker ville se det ...

Med komedie andre halvdel David Walliams (Bilde: BBC)

Men så blåste det opp ...

Ja, det har vært en så varm og uventet respons. Et par dager etter at jeg ga ut sangen sa en av vennene mine: ‘Hvorfor tar du den ikke ut som en veldedig singel?’

Samtidig fikk jeg en telefon som ba meg om å bli involvert i FeedNHS, så ideen ga absolutt mening. Nå har vi en bok som kommer ut, som er veldig vakker. Det er sangen med illustrasjoner og en del med ting for barn å gjøre. Det er også en kosete leketøy, som spiller sangen, og T-skjorter.

Hvordan tok du inn alle stjernene for duettene?

Det hele startet med Gary Barlow. Når vi hadde gjort det og det fungerte så bra, tenkte jeg at jeg ville være litt dristig og skrive til noen andre mennesker.

Vi har hatt Ronan Keating, Rick Astley og Brian May. Vi har flere som kommer, som jeg er store fans av, men jeg holder dem hemmelig ...

Komisk skuespiller Matt Lucas

Matt samler inn penger til våre NHS -helter og gjør sitt eget lockdown -show på Channel 4 (Bilde: CAMERA PRESS/Andy Gotts)

Hvem er øverst på ønskelisten?

Prins Charles. Det er min drøm. Bare for å få prins Charles til å si: ‘Takk, bakt potet’ ville vært fantastisk.

Hvordan finner du lockdown -livet?

Her om dagen gjorde jeg et intervju for australsk TV via Skype. Jeg slo alarmen min i bare noen minutter før jeg gjorde det med en gang.

Etterpå så jeg meg i speilet, og jeg hadde putesprekker i hele ansiktet. Jeg vet ikke om du kunne se dem på TV -en, men det hadde vært klart at jeg hadde våknet bare 90 sekunder før!

Hva annet holder deg opptatt?

Jeg skulle begynne å filme Bake Off denne uken, men fordi det har blitt forsinket, spurte C4 om jeg vil gjøre et annet show mens vi venter. Så det var slik vi kom frem til Reasons ... - en nydelig blanding av C4 -ansikter som viser oss hvordan de holder seg muntert i lockdown, blandet med at seerne er ressurssterke mens de fortsatt har det gøy og smiler.

Jeg så et fantastisk klipp av noen som hadde satt opp et skikurs i hagen sin - bare strålende!

Hva er du mest begeistret for å være på Bake Off?

Å spise kake! Det er ingen ulempe ved det. Og ikke bare vanlig kake - vi snakker de beste kakene i landet.

Jeg har blitt advart om at jeg kommer til å legge på meg mye når jeg filmer showet, så jeg må trene veldig hardt i løpet av uken med et strengt treningsregime, så jeg ikke ballonger lenger enn Jeg er i fangenskap!

Matt blir med Paul and Prue på Bake Off (Bilde: Love Productions)

Er du flink til å bake?

Jeg er forferdelig. Forferdelig. Jeg kan bake en potet, og det er omtrent det. Men det er en skikkelig godbit. Telefonsamtalen til audition kom ut av det blå.

Jeg var egentlig ikke ute etter å være programleder, men showet er så fantastisk at du sier en million ja. Du kan ikke si nei til Bake Off. Det er showet som gjør meg glad når jeg ser det.

Hvorfor var det riktig tidspunkt å bringe Little Britain tilbake?

David og jeg har hengt ut sosialt igjen en god stund nå fordi jeg har tilbrakt mye mer tid i Storbritannia. Vi har snakket mye om å bringe showet tilbake i en eller annen form, enten det er på radio, TV eller scene. Men det var om å finne tiden.

Så fikk vi begge en telefon som spurte oss hva vi kunne gjøre for BBC One’s The Big Night In, og vi klarte å gjøre Little Britain TV -ting for første gang på 12 år, da USA -serien ble avsluttet.

Det var så gøy - og også en stor utfordring å filme det i lockdown.

Matt som den ikoniske Vicky Pollard i Little Britain (Bilde: BBC)

Hva er ditt favorittminne med David?

Da jeg først kjente ham. Vi pleide å gå ut en kveld, og han hadde på seg et svart skjørt, hårklipp og svart leppestift. Han hadde en kjæreste, men han ville gå ut sånn. Jeg husker jeg syntes det var opprørende, men genialt.

Hva med det morsomste fanmøtet?

Folk ville kontakte oss og si: 'Jeg skal ta en tatovering i Little Britain!', Og jeg ville svare: 'Ikke gjør det! Hva om du ikke synes showet er mer morsomt? '

Men de vil fortsatt fortsette og gjøre det. Det var en gal tid. Folk sender oss også YouTube -videoer av dem som viser skissene, og nå synkroniserer de leppene med dem på TikTok.

Er det det du er mest anerkjent for?

Jeg gikk en gang inn i en Shake Shack i Hollywood, og noen stoppet meg og sa: ‘Jeg elsket deg i brudepiker!’ Så i køen sa noen: ‘I love Little Britain’.

Så, mens jeg spiste, kom noen bort for å snakke om Doctor Who og en annen person om Les Misérables. Det var det merkeligste - mange mennesker kom for å snakke med meg, men ingen to om det samme. Jeg innså i det øyeblikket hvor heldig jeg har vært. Jeg tar det aldri for gitt.

Matt sier at folk tar feil av ham for hans Bridesmaids-medstjerne Rebel Wilson (Bilde: Publicity Picture)

Brudepiker ga deg en smak av Hollywood. Hvordan var det?

Det var bare tre dagers arbeid. Jeg fløy ut på lørdagen og kom tilbake på torsdag for å filme Come Fly With Me.

Det var en rask liten tur, og jeg føler meg så heldig å ha vært en del av den. Det var der jeg møtte Rebel Wilson, og det er et vennskap som går i dag. Vi bodde sammen i tre år etter brudepiker. Og folk tror vi er den samme personen!

Egentlig?

Noen ganger forteller folk meg at de elsket meg i Pitch Perfect. Jeg sier alltid, 'Ja, sminken var strålende på den jobben, ikke sant?'

Les mer

Søndagsblader
Nolan søstre & apos; sliter & apos; bortsett fra Coleen Rasistiske pasienter snuser grusomt svart medisin Asfalteringsplattemorder angrep mamma på åtte Hvorfor Diane Morgan forventet at mannen skulle slå henne

Når visste du først at du var flink til å få folk til å le?

Da jeg innså at jeg var dårlig på absolutt alt annet!

Hva er det som aldri får deg til å le?

Folk som velter. Derfor liker jeg å se You've Been Framed.

Hvem er den morsomste personen i livet ditt?

Min avdøde mann Kevin. Han var den morsomste personen jeg noen gang har møtt.

Hva med komedieikonet ditt?

Det vokste opp som Charlie Chaplin, Laurel og Hardy, Reeves og Mortimer.

Akkurat nå, Peter Kay, en skotsk komiker som heter Limmy, og jeg må sette David inn der også.

- Thank You Baked Potato av Matt Lucas (Egmont UK, £ 4,99) er ute nå. Grunner til å være munter med Matt Lucas er på Channel 4 på søndager kl. 19.30

Se Også: