Kunder i Halifax og Lloyds advarte om at kredittkortene deres kan kanselleres neste måned

Halifax Inc.

Horoskopet Ditt For I Morgen

BREAKING Lloyds og Halifax banker ned som kamp for å få tilgang(Bilde: Getty/Reuters)



Kunder i Halifax, Lloyds og Bank of Scotland blir advart om at kortene deres kan bli suspendert neste måned under nye planer om å hjelpe de som er i & apos; vedvarende & apos; gjeld.



Tiltaket sammenfaller med endringer fra Financial Conduct Authority (FCA) i fjor for å tilby bedre støtte til de som har slitt med å holde tritt med tilbakebetalinger.



Finansregulatoren fortalte først kredittkortleverandører å begynne å varsle kunder i langsiktig gjeld om endringene i september i fjor.

Långivere ble bedt om å kontakte de som hadde brukt de siste 18 månedene på å bare betale tilbake minimumsbeløpet.

De fikk deretter ytterligere 18 måneder til å ta ekstra kontakt, inkludert å sende minst tre brev og oppfordre dem til å øke betalingene.



Denne 36-månedersperioden kommer til å ende i februar 2020, noe som betyr at kunder som ignorerte tidligere advarsler fra bankens ansikt fikk kortene kansellert neste måned.

Har du et pengeproblem? Ta kontakt: emma.munbodh@NEWSAM.co.uk



sex-tape kim kardashian

(Bilde: Getty Images)

Lloyds Banking Group -kunder, som inkluderer Lloyds, Halifax og Bank of Scotland, skal ha blitt sendt på e -post i forrige uke med detaljer om hvordan regnskapet deres kan påvirkes.

Brevene tilbød kundene 'et anbefalt betalingsbeløp hver måned' for å betale ned på gjelden.

aa34 £5 seddel

Kredittkortinnehavere ble angivelig også advart om at renten ikke lenger ville være knyttet til Bank of England basisrente.

Imidlertid la den til at banken kan 'kansellere eller suspendere bruk av kortet hvis vi mener at du har holdt gjeld på kontoen din utover en rimelig periode'.

En talsperson for Lloyds Banking Group sa: 'Vi har vært i jevnlig kontakt med kunder i vedvarende gjeld for å tilby dem hjelp til å komme tilbake til en bedre økonomisk posisjon.

'Vi vil bare slutte å bruke et kredittkort der det er i kundens beste interesse å stoppe at langsiktige gjeldsnivåer forverres.'

I henhold til nye regler fra mars, må banken din tilby en måte å tilbakebetale saldoen din over en rimelig periode hvis du har slitt med å flytte gjelden din.

Imidlertid har NEWSAM Money hørt fra kunder som har blitt bedt om å betale uoppnåelige beløp som ligger utenfor deres rimelige priser .

For de som ikke har råd til å øke betalingen, kan långiveren redusere, avstå fra eller kansellere eventuelle renter, gebyrer eller gebyrer - eller få gjeldene slettet helt.

Men kunder som ikke samarbeider med kredittkortselskapet om å tilbakebetale gjelden, får kontoen sin suspendert.

FCA sa at de nye reglene ble innført etter at en markedsundersøkelse fant at rundt to millioner kortholdere er fanget i vedvarende gjeld.

(Bilde: Getty)

For øyeblikket sa det at folk som foretar minimumsbetalinger ender opp med å betale £ 2,50 i rente for hver £ 1 de skylder.

En talsperson sa: 'Hvis noen har vært i gjeld i 36 måneder, må kredittkortleverandøren deres samarbeide med dem for å avtale en plan, der det er mulig, for raskere å betale ned beløpet de skylder.

'Hvis noen godtar disse tilbakebetalingsalternativene, trenger ikke bedrifter å kansellere eller suspendere kort.

'Men vi forventer at bedrifter skal ta skritt for å hindre folk i å gå inn i den vedvarende gjeldsfellen.'

Andre långivere vil også iverksette tiltak under de nye retningslinjene - men dette vil avhenge av tidsrammen for gjelden din.

hvor mye er match.com

'Tilbakebetalingsbeløpene som er oppgitt i våre nåværende brev, beregner hvor mye kunden trenger å betale tilbake hver måned for å komme seg ut av vedvarende gjeld (ved bruk av FCAs definisjon) før den mandatfristen på 36 måneder,' sa en talsmann for Barclaycard til NEWSAM Money.

'Kunder som ikke iverksetter tiltak for å komme seg ut av vedvarende gjeld innen 36 måneder, får kontoen sin suspendert, og de vil ikke kunne bruke den>'

En talskvinne for landsdekkende la til: 'Vår kommunikasjon med berørte medlemmer vil også skissere hvor mye ekstra som må betales for å sikre at de ikke lenger er i vedvarende gjeld og kan fortsette å bruke kortet sitt som normalt etter de 36 månedene.

'Kortet vil bli suspendert når personen har nådd 36 måneder i vedvarende gjeld, og da må de enten ha en 48 måneders nedbetalingsplan uten mer lån (FCA -krav ikke mer enn 48 måneder) eller betale i sin helhet.'

Se Også: