Anne Hegerty elsker livet - Chase -stjernens falske ektemann og hennes liv borte fra den grå drakten

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Anne skal sette seg ned under



Du kjenner henne som den tøffe guvernanten og hjerneboksen på ITVs populære quizprogram The Chase - men Anne Hegerty viser snart sin virkelige side på I & a A Celebrity.



60-åringen var et av de første navnene som ble bekreftet-sammen med den legendariske fotballsjefen Harry Redknapp og Coronation Street-skuespilleren Sair Khan.



Anne har vært fast privat siden hun brøt ut på skjermene våre i 2010 som quizmester på The Chase. Selv om det har vært noen kontroverser underveis, kjemper vi egentlig ikke for mye om kamper om hennes seksualitet til en lønnsforskjell mellom kjønn, men hva den voldsomme guvernanten er.

Anne elsker å bli glammet opp (Bilde: WireImage)

sas som våger vinner ant middleton

I motsetning til Google og Wikipedia er Anne IKKE gift med en mann som heter Jake Hester. Et raskt søk på guvernanten avslører at hun er i et 'lykkelig ekteskap' med Hester.



Anne avskaffet dette ryktet selv August ved å svare en fan på Twitter.

stjerner som døde i 2013

Som svar på en forespørsel om at hun støttet QPR, sa hun: '' Ikke spesielt. Påstår det fortsatt at jeg er gift med noen som heter Jake Hester? Jeg har gitt opp å prøve å rette det. '



En annen gang tilbake i 2014 svarte hun til en fan at hun ikke var lesbisk, og 12. august i fjor fortalte hun fansen: 'Jeg pleide å ha en kalifornisk kjæreste hvis mor var en DAR. Naturligvis var han innvandringsforkjemper! '

Tidligere journalist og redaktør Anne kommer fra London, og i motsetning til tro er hun en ivrig quizzer og reiser rundt i landet og deltar i forskjellige quizzer med lavt budsjett for å holde hjernen i spenning.

(Bilde: Getty Images)

Hun begynte på TV med å vises på Mastermind på 1980 -tallet, deretter Are You An Egghead?

'Jeg ble egentlig ikke Egghead, men jeg var nummer tre på den konkurransen, og den typen satte meg på kartet. Jeg skjønte ikke, men spørresamfunnet er et lite incestuøst fellesskap, og alle kjenner alle.

galaxy note 9 vanntett

'Omtrent den gangen de hadde lett etter sin kvinnelige jager, ikke hadde funnet en, hadde gått videre med pilotserien uten en, og det gikk ut i juni 2009 og i juli 2009 snakket folk om meg som en potensiell jager og jeg fikk jobben året etter. '

Hun er på autismespekteret og ble diagnostisert i 2005.

'Jeg hadde hele livet det de kaller utøvende dysfunksjon, som høres veldig ut som latskap, men det er som hvor du virkelig vil få ting gjort, og du kan rett og slett ikke se hvordan du gjør det, du kan & apos; t få hjernecellene i kø uten å bli distrahert.

Den suksessrike duoen (Bilde: ITV)

Hun elsker bare å spørre (Bilde: Getty Images)

'Jeg bodde i en leilighet som eies av et borettslag, det kalles delt eierskap. Du eier halvparten av leiligheten, du betaler husleie på den andre halvdelen.

'Jeg hadde i hovedsak ikke betalt husleien min, og en av borettslagets betjenter banket liksom på døra min, og hun siktet rett inn og sa at vi ordner dette, vi ordner opp.'

Anne fikk senere en sosialarbeider og er nå ambassadør for National Autistic Society.

Gray egnet Anne, som også er vert for den australske versjonen av The Chase så vil bli vant til outbacken, er kjent for å komme med kontroversielle kommentarer.

Senest sa hun at hun personlig ikke bryr seg & apos; om hvorvidt menn betales mer enn kvinner over alt.

hvorfor kan ikke nådens morder navngis

Men det hun ønsker å se er at folk har betalt for timene de faktisk jobber.

Anne Hegerty gledet fansen med sitt fargerike motevalg (Bilde: Kanal 5)

'Det har å gjøre med om du har barn eller ikke, og om du tar deg fri til å passe på dem,' sa hun Solen på spørsmål om at menn får mer lønn enn kvinner.

'Du gjør ikke den samme jobben hvis du ikke legger inn de samme timene, så jeg håper heller at hun bare får to eller tre femtedeler av det mennene får fordi hun ikke legger ned timer,' fortsatte hun .

nicole appleton paddy mcguinness

Anne, som også er vert for spillprogrammet Britain's Brightest Family, har ingen egne barn.

Insisterte på at hun & doserte en kule & apos; ved å ikke ha en familie, argumenterte hun for at barn ikke bare er & kaos; men også utrolig dyrt.

'Du går ikke glipp av det du ikke har hatt, og jeg tror bare jeg elsker roen og stillheten i livet mitt. Jeg vil ha mer av det, 'la hun til.

Les mer

Ant McPartlin slutter på I & apos; a A Celeb
Holly Willoughby bekreftet for Jungle Hvorfor Ant slutte I & apos; m A Celeb Dec & apos; s bisarre melding om & apos; egos & apos; Hvorfor Dec ba om Holly for Jungle

Se Også: