Den billigste dagen i uken for å fly fra Storbritannia avslørt

Billige Flyturer

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Getty)



Budsjettvennlige reisende kan gjøre et kupp på flyreiser bare basert på ukedagen de velger å fly.



I følge Skyscanner & apos; s Money Saving Flight Insights -rapport fra 2019, er det store besparelser å hente hvis du avtaler avreisedato.



Faktisk fungerte fredag ​​som den billigste ukedagen for avgangsreiser fra Storbritannia.

Så hvis du planla å fly ut på en helg, men er fleksibel med datoer, kan du vurdere å bruke den ekstra dagen med årlig permisjon for å spare ekstra kroner på turen.

Imidlertid er det verdt å merke seg at forskningen også avslørte at fredag ​​var den travleste dagen for å reise, så det kan være lurt å sette av litt ekstra tid for å møte de irriterende sikkerhetskøene på flyplassen.



I mellomtiden viste søndag seg å være den dyreste avreisedagen i uken, men ikke avvis det helt hvis du har et budsjett; Det er samtidig den beste dagen for å finne gode kjøp på nettet for billige flyreiser.

(Bilde: GETTY)



En av de beste måtene å spare de ekstra kiloene var ved å være fleksibel med dine reisedatoer; Skyscanner bemerket at du i noen tilfeller kan finne betydelig billigere tilbud hvis du kan reise enten en dag før eller en dag etter de opprinnelige avreisedatoene.

Lisa Tyndall, Senior Growth Manager hos Skyscanner kommenterer: 'Med den travleste måneden for flybestillinger på gang, ønsket vi å knuse våre siste data for å avdekke flyinnsikt som kan hjelpe reisende å finne de beste tilbudene i 2019.

'Det er bevis som tyder på at fredag ​​er den billigste dagen i uken for reisende å fly ut av Storbritannia og søndag er den dyreste dagen for å fly ut av Storbritannia.

- Hvis du bytter flyets avreisedato fra en søndag til en fredag, kan du spare 21 prosent for reisende.

'Reisende bør også vurdere å fly fra en annen flyplass i nærheten for å spare penger, for eksempel kan en familie på fire spare over £ 500 ved å bytte til en annen flyplass som ikke er mye lenger unna.

Se Også: