Smil, elsk og vær snill! Den vakre mantraen unge bruden som døde av kreft, vil at alle skal leve av

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

En inspirerende kvinne som forlot barndomsskatten sin knust da hun døde 31 år gammel, hadde et vakkert mantra hun ville at alle skulle leve etter.



Etter en utrolig romantikk som spenner over to tiår, sto Emmy Coates foran Jake og lovet å elske ham alltid.



Men hun lovte å vite at forpliktelsen ville være kort - hun hadde dødelig kreft og ville ikke leve for å feire sitt første bryllupsdag.



Emmy døde 20. juni i år etter å ha reist hundretusener til veldedigheten som støttet henne.

Hun etterlot seg også en arv som var hengslet på hennes favorittmantra.

For å donere til Emmy og Jakes JustGiving -side kan du klikke her



Paret på bryllupsdagen (Bilde: Facebook)

Dekorasjoner på parets bryllupsdag viste ordtaket (Bilde: Facebook)



Å 'smile, elske og være snill' var Emmys go-to-setning i hennes mørkeste timer.

Det var følelsen hun fokuserte på og utstrålte med sitt smittende smil.

Jake og Emmy møttes da de var 11 år gamle og bare 13 år gammel fortalte en rødmende Jake at han var 'hummeren' hans.

Et design av sitatet lagt ut på Emmy og Jakes Facebook -side (Bilde: Facebook)

Paret daterte senere i tre år og bestemte seg for å gå hver til sitt da de gikk på universitetet klokken 19.

Men etter å ha holdt kontakten i 10 år - da Jake jobbet som lege i Australia og Emmy som grunnskolelærer i London - ga paret etter de varige følelsene for hverandre.

De forhandlet om tidsforskjellen og snakket med hverandre på FaceTime daglig, og reiste frem og tilbake over hele verden.

Emmy Collett og Jake Coates

Barndommens kjærester gjenopplivet sin romantikk (Bilde: Emmy Collett)

lily allen kameltå
Emmy Collett og Jake Coates

Emmy og Jake før de drev fra hverandre (Bilde: Emmy Collett)

Skriver på henne Blogg , Emmy sa bare seks måneder senere at de planla et liv sammen tilbake i Storbritannia - 'et liv vi alltid hadde drømt om sammen, ble endelig i oppfyllelse,' skrev hun.

Men uker etter at de hadde bestilt en romantisk tur til Filippinene i 2016, tok historien en bitter vri.

Etter å ha lidd måneder med smertefulle tarmproblemer, ble Emmy fortalt at hun hadde kreft i skjoldbruskkjertelen.

Og dagen før de skulle reise, bekreftet legene at det hadde spredt seg til ryggraden, lungene, leveren og beinene. Det var uhelbredelig.

Henvist til Royal Marsden Hospital, lærte Emmy at hun kunne ha blitt fullstendig frisk hvis kreften hadde blitt oppdaget tidligere.

Diagnosen betydde også at den kjærlige tanten aldri kunne bli mamma - noe hun hadde ønsket seg hele livet.

Emmy Collett og Jake Coates

Ser Coldplay på konsert (Bilde: Emmy Collett)

Emmy Collett og Jake Coates

Få matchende tatoveringer (Bilde: Emmy Collett)

Emmy skrev på bloggen sin og sa: 'Det ble forklart for oss at mine mangeårige tarmproblemer skyldtes ekstremt høyt nivå av hormonet kalsitonin som skilles ut fra kreftcellene.

'Jeg trengte å tømme tarmene hvert 15. minutt dag og natt, noe som hadde en alvorlig innvirkning på livskvaliteten min, inkludert ekstrem tretthet, en revnet og blæret anus, vekttap og uregelmessig menstruasjon.'

Men i stedet for å dvele ved det som kunne ha vært, bestemte paret seg for å få mest mulig ut av hvert øyeblikk de hadde igjen sammen.

Tragisk nok betydde den endelige diagnosen at Emmy var for syk til å fly til utlandet.

Som Jake hadde planlagt å foreslå på Filippinene, stilte han spørsmålet over en kopp te i sengen.

Emmy klarte på en eller annen måte å fortsette å smile (Bilde: Facebook)

Emmy forble positiv til tross for smertefulle behandlinger og symptomer (Bilde: Facebook)

Emmy var begeistret og paret begynte å støtte hverandre ved hjelp av familie og venner.

Den gangen sa hun: «Selv om alle disse nyhetene til tider har vært et sjokk og utfordrende, har det også fått meg til å innse hvor viktig og verdifull hver dag er, og å glede meg over og verdsette hvert øyeblikk.

'Jeg vil si en STOR takk til alle for så enorm støtte og vennlighet.

'Tro det eller ei, jeg er lykkeligere enn noensinne. Kjærlighet er virkelig det beste stoffet, og jeg har blitt totalt kvalt av det.

'Jeg er den heldigste damen i verden som er omgitt av så mange oppsiktsvekkende mennesker.

'Det er sant at du aldri vet hva som er rundt hjørnet, jeg føler meg så positiv og så velsignet, og jeg har aldri hatt et løft for å leve hver dag fullt ut ... å smile, å elske og være snill.'

Mantraet Emmy elsket så høyt (Bilde: Facebook)

Paret ble beskrevet som & quot; uadskillelige & apos; (Bilde: Facebook)

Overfor en vanskelig vei bestemte det unge paret seg for å leve etter Emmys motto.

Og 26. juni i fjor dro Emmy og Jake ut på en 2.000 km lang tandem -sykkeltur.

Paret syklet fra London til København, via Brugge og Amsterdam, langs North Sea Cycle Route, og samlet inn penger som mulig til The Royal Marsden Cancer Charity.

Så langt er Emmy og Jakes nettsted har samlet inn 138 913 pund.

Et notat Jake skrev til Emmy mer enn et tiår før han foreslo (Bilde: Facebook)

Etter en utrolig pengeinnsamling reise, døde Emmy 20. juni i år 31 år gammel.

Postet på Facebook, bekreftet Jake den hjerteskjærende nyheten.

Etter å ha listet opp sine finesser, egenskaper og 'uanstrengt skjønnhet', sa Jake: 'Jeg føler meg helt tapt og tom uten henne. Jeg kan ikke se til passasjersetet mens jeg kjører bilen uten at den dypeste smerten sprer seg over brystet.

'Og det er ikke et øyeblikk som går når jeg ikke savner henne.

'Hun var mitt nord, mitt sør, mitt øst, mitt vest. Grunnen til at jeg ønsket å våkne hver morgen og bli et bedre menneske.

'Min kaptein på sykkelen min. Min beste venn. Hummeren min. Min kone. Og virkelig min helt. '

Paret hadde matchende tatoveringer til ære for sykkelturen (Bilde: Facebook)

Jakes rørende hyllest til Emmy i sin helhet

Hvil i fred min kjære jente.

zara dutch miss gb

Det er så mye at jeg vil si ... så mye som må sies. Jeg synes det er umulig å finne de riktige ordene eller nok superlativer til å beskrive Emmy, min kjærlighet til henne eller min sorg over at hun har gått.

Dette innlegget vil aldri gjøre rettferdighet for alle følelsene jeg ønsker å formidle eller uttrykke nok takknemlighet til dere alle for alle meldingene om kjærlighet og støtte som vi som familie har mottatt.

Å få meg selv til å skrive noe har vært så mye mer følelsesmessig og fysisk utfordrende enn jeg noen gang hadde trodd det ville være.

Jeg har bare ønsket å gjemme meg, slå av telefonen, slå av verden og late som om det ikke skjer ... men jeg skjønner at det av så mange årsaker, ikke minst at min vakre Emmy ville ha at jeg skulle skrive noe ( hovedsakelig for å takke dere alle - slik er personen hun var), at det var viktig at jeg prøvde ... så her er det ...

Emmy Collett og Jake Coates

På sin veldedige sykkeltur (Bilde: Emmy Collett)

Min kjære Emmy døde kl. 20.30 fredag ​​kveld 16. juni 2017. Hun var omgitt av hele familien og trivdes så godt hun kunne.

Kveldssolen skinte fortsatt, de franske dørene var åpne, fuglene sang kveldssangen sin og tre hunder og en veldig minxy Milly moo (Emmy & min og den vakre 2 og et halvt år gamle niesen min) lekte og danset rundt henne i en perfekt salig uvitenhet. Det var akkurat slik Emmy ville ha ønsket det.

Det er lite trøst i veien som kan tas fra en så desperat tid. At hun følte seg så & vel, & apos; og hadde levd så fullt ut, uvitende om hennes forestående skjebne, inntil for bare fjorten dager siden ER noe. Men at hun forverret seg så plutselig og forlot så mange siste samtaler usagt, er også like hjerteskjærende.

Selv om det var så utrolig vanskelig å forstå for alle som elsket henne, må jeg tro og håpe at hennes plutselige død til slutt var en velsignelse, at hun ikke led og ikke var for redd for lenge og at hun går i fred , krysset over, med bare minner fra de lykkeligste tider.

223 engel nummer kjærlighet

Siden Emmy døde, har jeg og familien blitt oversvømmet med de vakreste meldingene, e -postene, kortene og kjærlighetsbrevene, støtten og kondolansen.

Paret kjøpte en hund, Molly - noe Emmy alltid ønsket (Bilde: Facebook)

I den mest desperate situasjonen har det vært virkelig hjertevarmende, og jeg kan ikke begynne å fortelle deg hvor stor en trøst det har vært for oss alle. Det er umulig for meg å prøve å fortelle dere alle hvor takknemlige vi er til hver enkelt av dere.

Jeg har også brukt dager på å lese gjennom de vakre inderlige innleggene som har blitt delt på Facebook og Instagram for å feire alt som var Emmy.

Å se kjærligheten som har spredt seg over sosiale medier fra alle vidt og bredt og anerkjennelsen av den spesielle personen hun var, har vært helt fantastisk.

Det har til tider vært ganske følelsesmessig overveldende og vanskelig å lese, men det har også gjort meg (og alle som kjente henne), om det var mulig, enda mer stolt av jenta som vi alle elsket så fullstendig.

Jeg skulle ønske hun kunne se alt selv. Kanskje hun kan. Men fra bunnen av mitt hjerte og på vegne av hele hennes flotte familie - takk for at du sprer slik kjærlighet og feirer henne på den måten hun så rikt fortjener.

Emmy var virkelig en i sitt slag. Hun var uanstrengt vakker. Den desidert mest fantastiske jenta jeg noensinne har sett. Hun hadde en enkel sjarm, en mild eleganse og en ren klasse som ikke kunne læres.

Hun hadde det største, lyseste smilet som utstrålte en varme uten sidestykke.

Før nyhetene om Emmy's ødeleggende sykdom (Bilde: Facebook)

Hun hadde de mest blendende smaragdøyene - skinnende beacons som hadde en vennlighet som ingen andre. Som Audrey Hepburn en gang sa, øynene hennes var som en døråpning til hjertet hennes - de smilte til deg, og du kunne ikke annet enn å smile tilbake - de var et vindu til hennes glitrende sjel og en ekte indre skjønnhet.

Fra hver pore utstrålte hun en positivitet så smittsom at det var umulig å ikke føle seg bedre med seg selv bare ved å være rundt henne. Hun lyste virkelig opp hvert rom hun gikk inn i.

Hun var snill mot en feil. Hun satte alle andre først. Hun trodde aldri på noe kompliment hun mottok, og hun reduserte all ros.

Hun var utrolig gjennomtenkt - kjøpte alltid gaver til andre og lagde dem kort, skrev takkemeldinger eller notater og prøvde alltid desperat å svare alle som hadde skrevet til henne med den største omsorg og oppmerksomhet som hun følte de var så fortjent.

Hun var en utrolig lærer og barn elsket henne universelt. Hun var en scrabble -hjerne, og jeg kunne aldri slå henne (selv på slutten da hun spilte halvt sovende! (Gad dam & apos; it!). Hun skrev vakkert og forfattet Tara og Tyrone -bøkene uten problemer.

Hun overrasket seg selv med sitt offentlige foredrag og var langt mer veltalende med ord enn hun noen gang ga seg selv æren.

Emmy var en fighter (Bilde: Facebook)

Hun var en fighter. Gjennom alt forble hun så sterk. Hun var ganske enkelt den modigste personen jeg noensinne har møtt. Hun klaget aldri, stønnet aldri og ville aldri ha sympati fra meg eller noen andre. Hver gang hun fikk et dud -kort, sugde hun bare opp det og fortsatte.

Går alltid fremover, ser aldri tilbake. Selv på slutten klarte hun fortsatt å tulle og le og gjøre lett fra situasjonen hennes. Hun var en ustoppelig kraft som bare ønsket å spre så mye kjærlighet, lys, lykke, vennlighet og positivitet som hun kunne.

De sier at det sanne målet på vennskap ikke er hvordan du føler om noen andre, men hvordan de får deg til å føle deg selv. Emmy hadde den utrolige evnen til å få deg til å føle at du var den eneste personen i verden. Hørt helt på. Og fikk deg til å føle deg så spesiell.

Emmy og Jake vant en JustGiving -pris (Bilde: Facebook)

Det er derfor lite overraskende at hun i løpet av årene har laget og omgitt seg med noen av de vakreste, søteste, omsorgsfulle, kjærligste og utroligste menneskene du som ektemann kunne ha ønsket henne å ha som venner.

Hennes søte natur og ukuelige ånd ga henne en magnetisk tiltrekning til alt hun kom i kontakt med, og hun løftet oss alle opp og bar oss med på reisen. Jeg føler meg virkelig heldig og privilegert som har fått gå ved siden av henne den gangen jeg gjorde det.

Hun var den mest omsorgsfulle og kjærlige og elskede datteren, søsteren, tanten, gudmoren og niesen. Og hun var den mest fantastiske kona jeg eller noen mann noensinne kunne be om. Klart hun hadde noen særpreg, men hvem gjør det ikke - jeg elsket henne enda mer for hver og en av dem!

Ufullkommenhetene! Jeg mener - hun var ikke den ryddigste. Hun hadde aldri klær & apos; (vi kunne ærlig talt kle på en liten nasjon - lykke til med flyttingen av Jake!). Hun var sjelden i tide. Hun kan være sååå sta !! (men for ikke å være slem vil vi kalle det & apos; sterk vilje & apos;) ... og dette kombinert med hennes knivskarpe fotografiske elefant som minne betydde at jeg aldri (NOENSINNE !!) vant et argument !!

Ha det gøy på bryllupsdagen (Bilde: Facebook)

Hun var totalt ubrukelig til å si farvel (spesielt til en bestemt fru Bugden!), Aksentene hennes var tvilsomme og sangstemmen ... la oss si originalen (beklager baby!)!

Hun hadde de minste tommelen og kunne ikke stoppe seg med å stikke dem opp på hvert bilde (gud jeg elsker henne!) Og hun spiste sjokolade i søvne (våknet ofte med det på kinnet og en omslag festet til pannen).

Hun hadde de kuleste dansetrinnene og de beste antrekkene! Hun hatet hennes & apos; Spock & apos; som ører og hennes & apos; Desperate Dan & apos; kjeven som hun kalte dem, men jeg elsket henne enda mer for hennes latterlige og vrangforestillinger. For meg - hun var perfekt.

Hun visste aldri hvor vakker eller hvor beundret, elsket og elsket hun var. Effekten hun hadde på andre og antall mennesker hun inspirerte bare ved å være henne var så tydelig å se, men ikke for henne.

Emily fortsatte å gi kameraet tommelen opp - selv når hun hadde det vondt (Bilde: Facebook)

Jeg håper at hun kan se ned nå og kan se hva slags innvirkning hun hadde på alle hun møtte og til og med de hun ikke gjorde.

Hennes arv og motto & apos; Smil, elsk og vær snill & apos; vil leve videre. For å låne en linje (takk Joanne Philip) - & apos; Emmy er som en stein som hopper over ... hun hoppet og danset over den store brede dammen som er livet, men nå er det på tide at hun hviler mens krusningene lever på & apos ;.

Når det gjelder meg ... Jeg føler meg helt tapt og tom uten henne. Jeg kan ikke se til passasjersetet mens jeg kjører bilen uten at den dypeste smerten sprer seg over brystet.

Og det er ikke et øyeblikk som går når jeg ikke savner henne. Det er ikke sagt noe santere ord enn & apos; Det har noen gang vært at kjærligheten ikke kjenner sin egen dybde før separasjonstimen. & Apos; (K.Gibran).

Noe av behandlingen forårsaket at Emmy 's hud ble sår og blemmer (Bilde: Facebook)

Jeg visste at jeg var heldig, men det er sant at du aldri vet hva du har før det er borte. Hun var mitt nord, mitt sør, mitt øst, mitt vest. Grunnen til at jeg ønsket å våkne hver morgen og bli et bedre menneske. Min kaptein på sykkelen min. Min beste venn. Hummeren min. Min kone. Og virkelig min helt.

Nå som hun er borte er det vanskelig å ikke føle seg så alene. Men jeg må tro at hun nettopp har gått videre til neste rom. At hun har kommet tilbake til en himmel omgitt av sitt slag igjen.

For hun var en engel blant dødelige og spredte lys i en verden som til tider ikke var så lys. Og hun ser tilbake og smiler til oss alle, og hun vil være sammen med oss ​​alle på en eller annen måte.

simon king hårete syklist

For meg ... Hun er solstrålen som varmer ansiktet mitt. Hun er den lyseste stjernen på nattehimmelen. Hun er den milde brisen som suser gjennom gardinet. Hun er det milde, lappende havet på kysten.

Jake beskrev Emmy som en & engelen blant dødelige & apos; (Bilde: Facebook)

Hun er bokstavelig talt i tankene mine hvert våkne øyeblikk, og i drømmene mine hvert minutt hviler jeg. Hun lyste så sterkt på så mange, og hun hadde så mye kjærlighet å gi. Den slags kjærlighet som omslutter deg helt og får deg til å føle deg som den eneste personen i verden.

Jeg føler meg virkelig velsignet over at Emmy valgte meg. Jeg fikk møte og gifte meg med min sjelevennen din, og det er de færreste som kan gjøre det. Den overveldende følelsen da hun gikk bort var at hvis jeg ikke kunne beholde henne her i denne verden, var alt jeg ønsket å gå med henne til den neste.

Å være sammen med henne. For å gå med henne, hold henne i hånden og sørg for at hun ikke var redd. Men akk jeg må bli. Jeg har en Molly å passe på og Emmys budskap om å fortsette å spre seg.

Surrogatreisen fortsetter også, og en dag, hvem vet, kan det hende vi har litt Emmy i denne verden igjen! Men jeg skulle ønske at jeg kunne ha en dag til sammen med henne. Å le med, å klemme, å kysse, å holde tett.

Emmy og Jake i juni i fjor (Bilde: Facebook)

Så gi meg dette løftet. Gå ut. Gå til mannen din eller din kone. Partneren din eller kjæresten din. Fortell dem at du elsker dem. Omfavne dem. Hold dem litt lenger.

Klem dem litt strammere. Hvisk søte ingenting og prøv å glemme de små, irrelevante bekymringene, bare et øyeblikk. Du er bare her i denne verden på kortest tid, og du vet aldri når alt kan forsvinne.

Og så, selv om jeg frykter at jeg har gått glipp av så mye at jeg ønsket å si ... jeg går med dette.

Du er tilbake blant din egen nå min nydelige jente, min kjærlighet, min engel. Skinn ned når du kan. Jeg vil se etter deg.

Uansett hvor du er, ta på kjelen, ta på deg morgenkåpen, krølle deg opp på sofaen og vent på meg. Jeg vil alltid holde hånden ... Se deg snart kløft.

& apos; Smil mer, elsk dypere og vær alltid snill. & apos; Emmy Coates.

Se Også: