Zara Holland krever at Love Island blir kansellert etter en rekke reality -selvmord

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Zara Holland slo ut på Love Island etter å ha vist seg på showet i 2016(Bilde: PA/Instagram/ITV)



Love Island -stjernen og falne frøken Storbritannia -dronning Zara Holland har brutt dekselet for å smelle det populære realityprogrammet og be om at det blir fjernet.



Den 23 år gamle blonde skjønnheten sier at livet hennes kollapset etter at hun dukket opp på showet i 2016-med Miss GB-kronen hennes ble fjernet etter at hun ble filmet sammen med andre stjernen Alex Bowen i Love Island-villaen.



Når jeg snakker til Daily Mail, Zara har avslørt at hun nå tar antidepressiva og deltar på terapisessioner etter å ha fått en rekke panikkanfall etter å ha vist seg på showet.

Hun hevder også at produsenter av showet bare kontaktet henne to ganger etter at hun spilte hovedrollen i den andre serien - en gang om dagen etter at 2016 -stjernen Sophie Gradon tok sitt eget liv i juni 2018, og en gang en dag etter at 2017 -stjernen Mike Thalassitis begikk selvmord i mars dette år.

Zara Holland slo til på Love Island etter en rekke reality -selvmord (Bilde: PA)



khloe kardashian nesejobb

Zara hevder også at hun søkte profesjonell hjelp med sine egne kamper etter at moren oppfordret henne til det - og hevder at produsentene ikke klarte å tilby etterbehandling.

Du tror du er på sommerferie, og du kan finne kjærligheten, men du er i et elegant fengsel hvor du ikke vet hva klokken er og en stemme i en vegg forteller deg hva du skal gjøre, sa Zara til Daily Mail som hun redegjorde for sin erfaring med showet.



Det showet ødela meg. Jeg klandrer det for alt. Det det gjør med deltakerne er forferdelig, fortsatte hun og sa at hun følte at hun hadde blitt hjernevasket i løpet av sin egen tid på showet.

Love Island 2016 -deltakeren Sophie Gradon tok sitt eget liv i 2018 (Bilde: ITV)

Love Island 2017 -stjernen Mike Thalassitis tok sitt eget liv i mars 2019 (Bilde: ITV)

Med sikte på ITV, slo skjønnhetsdronningen kanalen for å ikke ha trukket ut pluggen på Love Island etter Sophies og Mikes død - sammenlignet situasjonen med det selvmordet til en Jeremy Kyle Show -deltaker nylig, noe som førte til nesten umiddelbar kansellering av det program.

- Det har allerede vært to selvmord i tre serier. Jeremy Kyle har holdt på i 14 år, men de økser det etter ett selvmord, sa hun.

Hvordan kan de motsi seg selv ved å ta det ene showet frem og ikke det andre? Er jeg sint? Jeg er absolutt rykende. Jeg var bare 20, la hun til.

Zara

Zara antydet at hun følte seg forlatt da hun slet med følelser på Love Island i 2016 (Bilde: ITV)

Zara ga videre innsikt i hennes opplevelse av hennes avstøpningsprosess og erfaring i Love Island -villaen.

Hun hevder at hennes psykologiske vurdering før den dukket opp i serien varte i bare fem minutter, og hevder at hun ble avskåret fra venner og familie under det vakte øyet til en chaperone (som fortalte henne når hun skulle legge seg) før hun gikk inn på Love Island. villa.

Hun antyder også at den emosjonelle uroen hun opplevde på showet - inkludert å bli dumpet til fordel for en annen kvinne i løpet av 24 timer - gikk ubemerket hen av skomakere til tross for at hun brøt sammen i tårer.

Alex Bowen på Love Island

Zara uttrykte beklagelse over å ha hatt et nattbord med Alex Bowen på Love Island (Bilde: ITV2)

Zara holland

Zara ble fratatt sin Miss Great Britain -krone etter at det ble vist opptak som viste henne og Alex ha sex (Bilde: PA)

'Jeg gråt ut. Jeg hadde et par briller og jeg savnet hjemme. Jeg følte meg annerledes enn alle andre, sa hun.

I det samme intervjuet foreslår Zara at produsentene bestemmer alt på showet, uttrykker beklagelse over å ha sitt første nattbord foran kameraer, og hevder produsenter gjorde: alt for å få henne til å bli, etter at hun fikk vite at moren hennes hadde blitt syk, noe som førte til at hun å avslutte showet etter 22 dager.

Hun hevder også å kjenne en av de kommende deltakerne i den kommende femte sesongen av showet (antas å begynne neste måned) og har prøvd å oppmuntre henne til ikke å delta.

Zara Holland på Love Island

Zara var en av deltakerne i 2016 - og hevder hun ble tilbudt minimal støtte fra utstillere (Bilde: ITV)

Imidlertid har en talsperson for Love Island forsøkt å administrere skadekontroll av påstandene.

Zara har snakket med produksjonsteamet jevnlig siden han forlot villaen, og har nylig vært i kontakt for å komme med forslag til rollebesetninger for årets serie, sa talspersonen til pressen.

'Før du gikk på showet, fikk Zara som de andre øyboerne medisinske vurderinger som inkluderte psykologiske vurderinger. Meningene øyboerne har, beslutninger de tar og forholdene som dannes, er fullstendig kontrollert av øyboerne selv.

Zara har bedt om at Love Island skal trekkes fra TV -tidsplaner (Bilde: WireImage)

'Det er alltid vår intensjon å lage et show som er en rettferdig og nøyaktig fremstilling av livet i villaen.

'Vår omsorgsplikt er en kontinuerlig og pågående prosess for hver øyboer. Dette følger tre viktige stadier; forhåndsfilming, filming og etterbehandling.

'Vi samarbeider med både en uavhengig fastlege og en psykologisk konsulent for å gi en vurdering av den fysiske og psykiske helsen til hvert av de utvalgte rollebesetningene og deres egnethet for å bli inkludert i programmet.'

* Samaritans (116 123) driver en 24-timers tjeneste tilgjengelig alle dager i året. Hvis du foretrekker å skrive ned hvordan du har det, eller hvis du er bekymret for å bli hørt på telefonen, kan du sende en e -post til Samaritans på jo@samaritans.org

Les mer

Love Island
Hvem er Love Island -fortelleren? Vannflasker Elsker Island America Beste bikini -utseende fra Love Island

Se Også: