Kim Kardashian poserer på stranden mens Kardashians forbereder seg på kamp midt i Kanye -skilsmisse

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kim Kardashian elsker å vise frem sine morderkurver i en bikiniknapp.



Og tirsdag kveld bestemte Kim & # 39; s søster Kourtney seg for å bruke en av søskens sydende snaps for å promotere en artikkel på hennes livsstilside Poosh.



Tillat henne Keeping Up With The Kardashians medstjerne for å flaunt formen, et bilde av Kim, 40, iført en brun bikini på stranden ble delt til Poosh Instagram-kontoen og senere delt på nytt av Kourtney via hennes Instagram Stories.



Kim så fornøyd og bekymringsløs ut på bildet da hun lekende skruppet opp ansiktet mens hun puttet mot kameraet og brukte en av hendene til å skygge øynene for solskinnet.

Firebarnsmoren tok et par solbriller i den andre hånden og så hver tomme på bombeskallen med ravneskårene som fosset nedover kroppen hennes.

Kim Kardashian

Kim Kardashian fremsto glad i en bikini snap share online (Bilde: Instagram)



Bildeteksten som ble skrevet ved siden av snapet, oppmuntret Poosh-leserne til å gå til nettstedet for å finne ut hvordan de kan lage Kim's favoritt 'skyldfrie ørken' før de forteller at den tonede stjernen liker å knaske på veganske sjokolade-dekkede jordbær.

Snapsen kommer midt i Kim's skilsmisse fra rapperen Kanye West.



Den sterkere hitmakeren og reality -skjønnheten har bestemt seg for å gå hver til sitt etter syv års ekteskap, og det ser ut til at prosessen går fremover etter at Kanye endelig reagerte denne uken på skilsmissedokumenter som Kim sendte inn i februar,

Kim og Kourtney Kardashian

Bildet dukket opp på Kim søsters Kourtneys livsstilsmerke Pooshs Instagram -side (Bilde: Getty Images)

Over to måneder etter Kims beslutning om å begjære skilsmisse fra Kanye - svarte han og siterte den samme årsaken til at 'uforsonlige forskjeller' var årsaken til at ekteskapet gikk i stykker.

Den 43 år gamle hitmakeren Flashing Lights ba også Kim om felles varetekt for sine fire barn.

Ifølge rettsdokumenter innhentet av E! Nyheter , Svarte Kanye offisielt på søknaden 9. april og ber om felles fysisk og juridisk forvaring av det tidligere parets barn - North, Chicago, Psalm og Saint.

Han ba også om at deres separate og delte eiendom skulle bestemmes 'i henhold til bevis på tidspunktet for rettssaken eller oppgjøret', men ba ikke om støtte fra ektefelle fra Kim.

Kim Kardashian

KUWTK skjønnhet Kim er for tiden midt i skilsmissen fra Kanye West (Bilde: Kim Kardashian/Instagram)

Reality TV -superstjernen Kim ba også om felles varetekt for barna sine i skilsmissepapirene som ble arkivert i februar, med en kilde som fortalte TMZ den gangen at splittelsen var 'minnelig'.

Det tidligere paret utløste rykter om skilsmisse i fjor etter Kanyes offentlige utbrudd der han snakket om at Kim nesten avbrøt datteren North under et presidentkampanjemøte i South Carolina.

Få alle de siste kjendisnyhetene levert rett i innboksen din

Fra hemmelige feider og sexy skandaler til de største showbiz -overskriftene - vi serverer en daglig sladderdose.

Få innsiden av alle dine favoritt -kjendiser med vårt daglige nyhetsbrev levert rett i innboksen din gratis.

Du kan registrere deg her.

Etter stevnet tok Yeezy -eieren til Twitter for å hevde at han hadde 'prøvd å bli skilt' fra Kim helt siden hun møtte Meek Mill i 2018 etter at de møttes for å diskutere fengselsreform på et hotell i Los Angeles.

I følge TMZ , Kim og Kanye har 'knapt snakket' siden ekteskapet deres smuldret i begynnelsen av 2021, og etter at Kim begjærte skilsmisse.