Brunetter har det mer moro: Tulisa planlegger med Jasmine Waltz på CBB wrap party

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kjendis Big Brother After Party

Kjendis Big Brother After Party(Bilde: FameFlynet)



Det var drømmens fest.



Kameraene sluttet å rulle, drinkene rant og Jasmine Waltz og Casey Batchelor var i samme rom med Lee Ryan.



Bortsett fra lettelsen etset inn i ansiktet til Dappy, så vi Tulisa og Jasmine Waltz sladre i hjørnet som et par ... vi lar deg fylle ut det tomme feltet.

Jasmine, som ble sett på kanodling med kjærlighetsrotte Lee Ryan under utkastelseshowet, så typisk fantastisk ut på etterfesten. Tidligere X Factor-dommer Tulisa, som var der for å støtte andreplass Dappy da han forlot huset, så ut som om hun hadde en ball med Jasmine.

Selv om vi tviler på at Jasmine snakket om da hun sokket Lindsay Lohan. Og Tulisa har kanskje ikke nevnt henne for en straffesak.



De hadde bedre ting å prate om - nemlig Dappy.

(Bilde: FameFlynet)



CBB -utfordreren, tidligere kjent som artisten som ble sparket i hodet av sin egen hest, har gjort mange av hans hatere til fans i løpet av sine 27 dager i huset.

Seerne tok til Twitter for å gratulere stjernen. 'Jeg ble så fornærmet av @TheDappy for tre uker siden ... Nå tror jeg at jeg er forelsket. Hvordan har dette skjedd !? ', skrev en fan.

En annen la til: 'Jeg elsker #dappy. Elsket å se ham og hans enestående bidrag til aksenter. '

Tidligere X Factor -dommer Tulisa dro til Elstree, hvor Big Brother -huset ligger, for å støtte familiemedlemmet hennes da han forlot huset.

Og sangeren så glad ut da rapperen forlot stedet etter at han tilbrakte nesten en måned der.

(Bilde: FameFlynet)

Etter at han dro, twitret hun: 'Yaaaaaay takk dere vi elsker dere så mye takk 4 støtten, han gjorde det så bra, takk 2 gutter, nuff love n takk u ndubletts n Dappy fans.'

Tulisa har støttet fetteren Dappy gjennom serien og har heiet ham frem via det sosiale nettverket Twitter så lenge.

Da hun stod utenfor Celebrity Big Brother -huset onsdag, hadde hun på seg et svart antrekk som var perfekt koordinert med vennene hennes.

Sangeren hadde på seg en svart jakke med sølvpinner på skuldrene og en knapp med skjorte som passet hennes mørke hår.

(Bilde: 2014 Getty Images)

Den tidligere talentshowdommeren ble sett med hennes beste venn Gareth Varey som så emosjonell ut da Dappy forlot huset.

Mens Tulisa var i mengden utenfor, hadde Dappy mer å si om sitt nyoppdagede vennskap med vinneren Jim Davidson.

Den tidligere N-Dubz-stjernen, som har mistet sin far, sa: 'Jeg har ikke sørget over tapet av min far. Det er som om han [Jim] tok stedet. Han lærte meg så mye på så kort tid. Jeg vil kalle ham pappa for resten av livet. '

FAMEFLYNET - Celebrity Big Brother Final After Party Se galleri

Se Også: