Inne i 'kjærlighetsrotte' Kevin Cliftons tre ekteskap - og hans 'resirkulerte' bryllupstale

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gjennom sin syv år lange Strictly Come Dancing -periode, var Kevin Clifton like kjent for sitt rutete kjærlighetsliv som slang hofter.



Den tre -gifte pro -danseren - som sluttet med showet i dag - boltret seg ut i solnedgangen med 2018 -partneren Stacey Dooley før hun ble stemplet som en & apos; snake & apos; av hennes ødelagte eks-kjæreste, Sam Tucknott.



Og etter at tre av Kevin & # 39; s partnere - Susanna Reid, Louise Redknapp og Stacey - alle forlot forholdet like etter å ha danset med ham, ryktes det i fjor at produsentene hadde iverksatt forebyggende tiltak ved å parre ham med Anneka Rice, 61.



'BBC-sjefer vil ha et slisefri show, og er fast bestemt på å rydde opp i seriens rykte i år,' sa en kilde til The Sun den gang.

Kevin og 2018 -vinneren Stacey ble sammen etter at showet var avsluttet (Bilde: ENTERPRISE NYHETER OG BILDER)

Gitt Kevin rykte, berettiget eller på annen måte, vil det ikke bli tatt noen sjanser. Han vil for eksempel ikke bli gitt en het, singelkvinne eller fantastisk popstjerne.



'I stedet er tanken å ha ham sammen med en tullete kvinne.

Men var det virkelig nødvendig? Til tross for Sams påstander om at Kevin bombarderte Stacey med & upassende & apos; tekster og stjal henne fra nesen hans, er han og BBC -journalisten Stacey nå oppriktig forelsket.



'Kev er fantastisk, jeg er glad, livet skjer, jeg har en fantastisk karriere og jeg er veldig heldig,' sa Stacey til Guardian.

Staceys eks Sam anklaget Kevin for å være en & slang & apos; (Bilde: Instagram)

Men med tre mislykkede ekteskap under beltet i en alder av bare 37 år, har andre advart Stacey om å være på vakt.

'Hvis du velger å gå inn i et forhold med en 37 -åring som har tre skilsmisser under beltet, vet du at oddsen for at dette forholdet går langt, til døden skiller deg, ikke er i din favør,' sa forholdsekspert April Masini sa tidligere til NEWSAM Online.

'Det er ganske tydelig at han er noen med forpliktelsesproblemer. Han forelsker seg hardt og raskt, og oppdager forhold raskt. '

Kevin har sikkert forlatt en rekke knuste hjerter i kjølvannet.

tom watson før og etter

Han ble først hektet til amatør latin verdensmester Anna Melnikova på bare 20. Paret var dansepartnere fra 2002 til 2006 og knyttet knuten i 2003.

Kevin Clifton og første kone Anna Melnikova i 2003

Kevin hevdet imidlertid at de splittet seg etter at han falt ut av kjærligheten & apos; med dans.

'Jeg ville gå bort fra det hele,' sa han en gang.

'Jeg ble forelsket i det. Min kone skilt meg fordi det var hennes liv. Jeg falt i depresjon fordi alt jeg ville sette livet mitt i hadde sprudlet. '

Imidlertid begynte han snart å date trente ballettdanser Clare Craze, som han møtte i en salsabar i London i 2007.

De flyttet sammen etter bare åtte uker, og han stilte spørsmålet etter seks måneder, angivelig uten å nevne at han hadde vært gift før.

Mens Kevin fortsatte å turnere med Anna - og angivelig delte et rom med henne i huset hans til gran - vendte Clare ryggen til sin egen karriere og begynte å lære å skaffe penger for å støtte ham.

De giftet seg i St Marys kirke i Clares hjemby Wivenhoe, Essex, der Kev holdt en tale han angivelig resirkulerte med sin tredje kone, danseren Karen Hauer.

Kevin og Clare skilte seg i 2010 (Bilde: Getty)

'Kevin holdt en tale som jeg syntes den gangen var veldig rørende. Han elsker fotball, og det var en linje der han sammenlignet meg med et fotballag i toppklasse og sa at han var ute av min liga, 'husket hun til Daily Mail.

'Så leste jeg et intervju med Karen om talen hans i bryllupet, og det var nøyaktig samme linje. Jeg trodde den var søt - helt til han hadde brukt den igjen. '

For en stund var ting perfekt. De ble begge med på det populære danseshowet, Burn The Floor, og turnerte verden rundt sammen.

Men med Kevin som en av hoveddanserne, slet Clare med å se ham utføre slike sensuelle rutiner med andre kvinner.

Hun prøvde hypnoterapi for å kontrollere sjalusien, og tror at da Karen ble med i showet i New York, tenkte hun ingenting på kjemi.

Da de kom tilbake til London, sier hun imidlertid at det ble veldig klart at Kevins oppmerksomhet var blitt avledet.

Clare var ødelagt over at hun ble skilt fra Kevin (Bilde: Patrick McMullan via Getty Image)

Han dro hjem til Grimsby og sa at han trengte å komme seg etter bronkitt, og spurte deretter en uke senere Clare om å møte ham på en bar i Covent Garden.

Der, sier hun, fortalte han at han hadde trent 'hvordan han skulle gå videre.'

'Da han fortalte meg at det var ferdig, føltes det som om alt håp fra livet mitt hadde gått-det var overveldende,' fortsatte hun og innrømmet at hun prøvde å overdose piller, men ble funnet i nærheten av Waterloo Bridge av noen forbipasserende.

Kevin og Karen ble med på BBC One -showet sammen (Bilde: WireImage)

For Kevin sin del avfeide han deres treårige ekteskap som et ulykkelig ekteskap.

sukker i et creme egg

'Jeg var aldri spesielt glad i mitt forrige ekteskap,' sa han den gangen.

'Jeg var ikke meg selv - mange venner og familie fortalte meg det. Det var bare en litt rar tid. Da jeg møtte Karen, kunne jeg fortsette med henne på et helt annet nivå. '

Han og Karen ble raskt et element og giftet seg i 2015 etter at han foreslo bursdagen hennes på scenen under en forestilling av Burn the Floor.

Så i 2016 utløste angivelig hans nære vennskap med årets dansepartner Louise Redknapp ruksjoner.

Louise hyllet Strengt tatt hennes & apos; frelser & apos; og gledet seg over å komme tilbake til scenen etter 12 år med & apos; gjøre mamma -tingen & apos; - med Kevin som en konstant støttekilde.

Selv om det aldri var noe forslag til noe romantisk mellom Kevin og Louise, ble det påstått at deres respektive partnere Karen og Jamie Redknapp ble stadig mer bekymret.

En venn av Karen hevdet at hun advarte pappa til to Jamie: 'Hold din kone fra mannen min. Hun ødelegger ekteskapet vårt. '

Kevin inngikk et samarbeid med Louise Redknapp i 2017 -serien (Bilde: PA)

Les mer

Beste utvalget av showbiz -langlesninger
Curse of the Cheeky Girls Kylie Minogue & apos; broken & apos; ved brudd Robbie og Garys feide

Når hun var strengt pakket, forlot Louise Jamie og forklarte at hun var lei av å være en 'Stepford Wife', men både hun og Kevin nektet kategorisk for romantikk.

'Nei aldri. Du er der for å gjøre en jobb og fortsette med dansen. Det er det det handler om, sa han til The Sun.

Og i mars 2018 kunngjorde Cliftons separasjon, med Karen som gikk til terapi.

'Det var en intens tid som førte til angst,' sa hun. 'Jeg syntes splitten var veldig vanskelig å håndtere, og jeg fikk panikk.'

Se Også: