Amazon Prime kommer endelig til Sky - slik kan du få det og viktige funksjoner

Amazon Prime

Horoskopet Ditt For I Morgen

Amazon Prime kommer endelig til Sky - slik kan du få det og viktige funksjoner(Bilde: Sky)



De er to av de mest populære TV -tjenestene i Storbritannia, og nå har Sky og Amazon kunngjort et nytt partnerskap.



Sky -kunder i Storbritannia, Irland, Tyskland, Østerrike og Italia vil nå kunne glede seg Amazon Prime på Sky og NOW TV -enheter.



mikrogris fullvoksen

Stephen van Rooyen, EVP & CEO UK & Europe Sky sa: Amazon Prime Video TV -programmer, filmer og mer vil sitte sammen med Sky Originals og Netflix, samt apper som Disney+, BBC iPlayer, FiiT og mye mer. Dette vil gjøre det enda enklere for deg å få tilgang til alt du liker, på ett sted.

Jeg er glad for at denne avtalen vil gi enda flere mennesker tilgang til våre strålende NÅ TV- og Sky Ticket -apper gjennom Amazon Fire TV -enheter og Fire TV Edition.

Hvis du er Sky Q -kunde, kan du fra i dag finne Prime Video på enheten din ved å si 'Start Prime Video' i stemmestyringen.



hvor gammel er barbara knox

Personer med en Fire TV -enhet vil også ha tilgang til NOW TV -appen og logge på for å få tilgang til Sky -innhold, inkludert Sky Cinema, Sky Sports og Sky Atlantic

Amazon Prime vil også være i Apps -skinnen, mens Amazon Originals vil bli markert på Sky Q -startsiden.



For å få tilgang til tjenesten trenger du en Amazon Prime-konto, men hvis du ikke har en ennå, kan du registrere deg via Amazon Prime Video-appen og få en 30-dagers gratis prøveperiode.

I mellomtiden vil folk med en Amazon Fire TV -enhet vil også ha tilgang til NOW TV -appen og logge på for å få tilgang til Sky -innhold, inkludert Sky Cinema, Sky Sports og Sky Atlantic.

Les mer

TV
BBC iPlayer slutter å jobbe for tusenvis Sky gir TV -kunder gratis Sky Sports Netflix slutter å jobbe med populære TV -er Beste set top -bokser for 2019

Jay Marine, visepresident, Prime Video Worldwide, sa: Vi er glade for å bringe vår Prime Video -app til Sky Q og NOW TV -enheter i tide til ferien.

når kommer mary poppins ut uk

Når vinteren setter inn og vår nye binge-watch-besettelse The Wilds skal lanseres, er det en perfekt tid for Sky-kunder å ta tak i våre prisbelønte Prime Video TV-programmer, filmer og live sport, inkludert Prime Videos eksklusive direktesendinger av 20 engelske Premier League -kamper i desember.

I tillegg, med NÅ TV -lansering på Fire TV - har kunder i Storbritannia aldri hatt det bedre når det gjelder å velge hva de skal se, men de ser på.

Se Også: