BBC iPlayer slutter å jobbe med tusenvis av TV -er - og problemet blir ikke løst før i 2020

Bbc

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Publicity Picture)



Det er en av de mest populære TV-tjenestene på forespørsel, men det ser ut til at BBC iPlayer har sluttet å jobbe med mange Samsung smart-TV-er denne uken.



BBC har kunngjort at en programvarefeil stopper strømmetjenesten fra å jobbe med tusenvis av TV -er - og problemet blir ikke løst før i 2020.



Selv om noen nyere modeller kan løse problemet med en programvareoppdatering, må eldre TV -er vente i flere uker på en løsning.

Ifølge Samsung skyldes problemet at 'sikkerhetssertifikater' utløper søndag.

BBC sa imidlertid at Samsung skulle ha levert en fastvareoppdatering til TV -ene før dette skjedde.



Samsung LT24D390SW/EN TV (Bilde: Samsung)

En talsmann for BBC sa: Samsung forteller oss at de jobber hardt for å løse problemet med fastvaren, og alle seere som har problemer med å se iPlayer på Samsung -TVer, bør kontakte produsenten for å få det løst.



Noen Samsung -TV -er oppdateres automatisk til den nye programvaren, men andre krever tvungen oppgradering fra 'Innstillinger' -delen av TV -menyen.

tom daley lekket bilder

Imidlertid vil 11 TV -er ikke kunne bruke BBC iPlayer før i 2020.

Dette er SEK-1000/XC, SEK-2000/XC, SEK-3000/XC, UE82S9WATXXU, UE32S9AUXXU, UE40LS001AUXXU, UE32LS001AUXXU, UE24LS001AUXXU, LT24D390SW/EN, LT24D390SW/EN, LT27D390SW/EN, LT24D390SW/EN, LT24D.

Samsung la til: Vi tar sikte på å gi en oppdatering for disse modellene tidlig i 2020.

Hvis du har en av disse TV-ene og vil se BBC iPlayer i mellomtiden, må du kjøpe en tredjeparts dongle eller set-top-boks, ifølge BBC.

Ikke overraskende er mange brukere rasende over nyhetene.

Les mer

Siste tekniske nyheter
WhatsApp er nå blokkert på disse telefonene Snapchat CEO begrenser lydens skjermtid Louis Theroux sin Twitter -konto HACKED Google Maps: King Henry's Dock gjemmer seg

En bruker skrev: skammelig !!! Det er helt uakseptabelt at fra og med i dag BBC iPlayer ikke vil fungere på min Samsung TV på grunn av manglende levering av nødvendige oppdateringer til min TV -modell. Dette er appen vi bruker daglig, du har fullstendig ødelagt vår familiejul.

En annen la til: Vil du være så snill å svare på hvorfor min Samsung -tv ikke lenger kan streame BBC iplayer til tross for at den ikke har oppdateringer på tv -en. Dette er ikke akseptabelt @SamsungUK.

Og komikeren Marcus Brigstocke veide til og med inn på nyhetene og twitret: Hei @SamsungUK hvorfor har du gjort det umulig for oss å få @BBCiPlayer på vår TV ?! Ingen oppdateringer tilgjengelig. Samsungs nettsted sier at du får det til å fungere i 2020. Ikke bra nok.

Se Også: